Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Illés Máté: Továbbra is minden mérkőzés fontos

A 9. helyre hajt az OSE.:

:

Kicsit hullámzó volt a teljesítményünk, az elején voltak olyan mérkőzéseink, ahol egy-két pontdöntött, sajnos nem a mi javunkra. Úgy érzem, hogy hiányoznak ezek az győzelmek ahhoz, hogy jobban tudtunk volna szerepelni, de az alapszakasz végén még így is volt sanszunk, hogy bejussunk a rájátszásba, de a kaposvári vereséggel ez elúszott. Egy ilyen évben, ilyen szituációból próbáljuk továbbra is kihozni a legtöbbet – mondta Illés Máté az OSE játékosa a BB1.hu munkatársának.

Öt mérkőzést követően újra otthon játszanak, ez plusz energiát ad az utolsó összecsapáshoz az alapszakaszban?

Igen és azt gondolom, hogy a hátralévő 11 mérkőzés nagyon fontos számunkra, szeretnénk minél többet ezekből megnyerni. Hazai pályán valamiért jobban tudunk teljesíteni, aminek nem tudom pontosan mi az oka. Szurkolóink továbbra is nagyon hiányoznak. Számunkra a szombati Egis Körmend elleni mérkőzés fontos, attól függetlenül, hogy a rájátszásba nem tudtunk bejutni. Ez a második évünk az NB1 A-csoportban és a Körmend az egyedüli olyan csapat, akit nem sikerült még egyszer sem legyőznünk eddig, ezért mindenképpen maximális bedobással fogunk pályára lépni.

A szezon elején kevesebb lehetőséget kapott , majd egyre több időt követelt magának.

Szeptember végén pozitív tesztet produkáltam, ezt követően az edzésszámot és intenzitását is csökkenteni kellett. Kis idő múlva visszatérhettem a pályára, nyilván nem találtam az elején a ritmust ahogy kellett volna, de igyekeztem újra formába lendülni. Örülök az edzőmtől kapott bizalomnak és minden meccsen szeretnék élni vele, úgyhogy bízom továbbra is a pozitív folytatásban.

Mire számít az alsóházi rájátszásban?

Mint mondtam, mi egy kisebb klub vagyunk, számunkra minden mérkőzés továbbra is fontos. Azt gondolom, hogy ahhoz hogy második évben egy stabil, bent maradó csapatot építsünk, minden mérkőzést meg kell szereznünk. A bajnokságban a 9. helyezést szeretnénk elérni.

Fotó: oselions.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés