Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Illés Máté: pozitívan állok a jövő év elé

Az OSE irányítója elmondta, hogy a klub részéről a bajnokság befejeztével egyből jelezték a hosszabbítási szándékukat.

  •   :

:

A napokban jelentette be az OSE Lions együttese, hogy hosszabbított Illés Mátéval és Garamvölgyi Ákossal. Előbbi adott interjút a BB1.hu-nak, melyben elmondta, hogy a piros-feketék a szezon végeztével egyből jelezték a hosszabbítási szándékukat.

– Most kezdem meg a negyedik évemet Oroszlányon. Amint vége volt a bajnokságnak, a klub részéről már jelezték, hogy szeretnék, hogy ha maradnék a következő szezonban is. Nagyon örültem ennek és mint minden évben, szeretnék tovább fejlődni és azt gondolom, hogy az OSE kötelékében maximálisan jó kezekben vagyok. Boldogan mondtam rá az igent a további egy évre.

A hátvéd a mögöttünk hagyott idény előtt még a 2016-2017-es évadban lépett pályára az élvonalban, de akkor még csak epizódszerepekhez jutott a Paks színeiben. Oroszlányon azonban 16.2 perc alatt 5.9 pontot, 1.3 lepattanót és 1.8 gólpasszt átlagolt.

– Korábban Pakson fiatalként csak epizódszerephez jutottam, de ebben a szezonban közel húsz percet kaptam az edzőnktől, én pedig igyekeztem mindig a maximumot nyújtani. Szerencsére sokszor sikerült jó eredményt elérni, sok meccset nyertünk és én is aktív részese tudtam lenni a sikernek.

Jelenleg még alakulóban van a keret, de az már biztos, hogy marad a vezetőedző, Sebastjan Krasovec, ugyanakkor kulcsjátékos is távozott Mohácsi Máté személyében, így nehéz előremenő jóslatokba bocsátkozni.

– Nehéz bármit is mondani. Moha nagyon fog nekünk hiányozni, ő volt a csapatkapitányunk. Bízom benne, hogy sikerül pótolnunk. Mivel Sebastjan Krasovec vezetőedző maradt, így azt gondolom, hogy a szisztémánk nem fog változni, amit páran már ismerünk a csapatból. Pozitívan állok a jövő év elé, remélem, hogy tudunk legalább egy ilyen sikeres szezont futni.

Fotó: OSE Lions Facebook

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés