Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Illés Máté: Azt gondolom, jó hozzáállású csapatunk van

Az Oroszlány játékosával beszélgettünk.:

:

Nyáron kerültél Pécsről vissza Oroszlányba. A szereped kicsit átalakult a tavalyihoz képest, most többnyire hatodik emberként segíted a csapatot. Mennyire érzed magad otthonosan az új szerepkörben és újra ebben a környezetben? 

Igazából számomra mindig is az a fontos , hogy csapatként minél jobb eredményeket érjünk el, ha az hatodik emberként vagy alkalom adtán kezdőként sikerül az másodlagos, a lényeg, hogy aktív részese szeretnék a győzelmeknek. Igyekszem mindig kiadni a legtöbbet magamból bízva abban, hogy ez jó teljesítménnyel társul. Környezetet tekintve ez az ötödik szezonom Oroszlányban egy éves megszakítással, szóval ez az összetartó közeg és fanatizmus mindenképpen pozitív hatással van rám.

A szezon legelején gödörbe került a csapat, az Alba elleni súlyos és a Honvéd elleni vereség után. Hogyan sikerült ilyen gyorsan és jól kilábalni a rossz sorozatból, mi volt ennek a kulcsa?

Rögtön a Körmend ellen sikerült egy nagy győzelemmel kezdenünk a szezont, viszont valóban az ezt követő két mérkőzés nagy leolvadást mutatott messze alulmaradtunk az elvárt teljesítményünktől. Ezt követően rendet kellett tegyünk a fejünkben és kielemeztük azt a rengeteg hibát amit eltudtunk volna kerülni. Azt gondolom, hogy jó hozzáállású csapatunk van, folyamatosan és keményen dolgozunk a fejlődés érdekében. Fontos volt, hogy a konzekvenciák levonása után, hogy el tudjuk felejteni ezt az időszakot és a lehető legnagyobb küzdéssel, koncentrációval, a következő meccsekre fókuszálni. Úgy érzem ezért is sikerülhetett javulnunk.

Biztos sokat halljátok ezt, de feltűnő a különbség a csapat hazai és idegenbeli teljesítménye között. Mi az, amiben idegenben is előre kell lépnetek, hogy a hazaihoz hasonlóan eredményesek legyetek?

Ez így van, hazai pályán egyelőre más arcunkat mutatjuk, a szurkolóink belehajszolnak a győzelembe és a dobószázalékunk is sokkal jobb mint idegenben. Mindenképpen nagyobb koncentrációval és energiával kell pályára lépnünk akkor is, ha nem itthon játszunk.

A szezon elején járunk persze, de ha majd a szezon végén leülünk esetleg beszélgetni, mik azok az egyéni és csapat célok, amiket ha sikerült elérni elégedett leszel az idénnyel?

Mindig a következő lépésre figyelünk, korai lenne még bármit is mondani csapat szinten. Közhely ugyan, de tényleg minél több győzelmet szeretnénk és napról napra jobb csapattá válni. A játékommal és hozzáállásommal lehető legtöbbször szeretnék hozzájárulni ehhez!

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Bobby666 Recent comment authors
Bobby666
Olvasó

Hajrá Máté! Szükség van az oroszlányi kosárlabdára!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés