Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Így ünnepelte a feljutást az NKA Pécs – FOTÓK

Legyőzték a városi riválist, nagy bulit csaptak.:

:

Óriási csatában, városi riválisát legyőzve jutott fel az élvonalba a NKA Pécs csapata. Az ünneplés pillanatit a Rébay Viktor örökítette meg, ebből mutatunk egy válogatást.

14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
GézukaRebornMexx92LaposvárBorgulyaPécsiVesztes Recent comment authors
Laposvár
Olvasó

Amúgy szép ez a kis csarnok, de nekem pécsi kosárlabda = Lauber

Emőkefan
Olvasó

nem tudom, hogy milyen munka folyik a pécsi Akadémián – az eredmények szerint nem jó – hisz egyetlen korcsoporto sutánpótlás csapatuk sem végzett az első helyen. Eddig egy 7. és egy 4. helllyel büzkélkedhet a kifogyhatatlan közpénzből és úgymond neves külföldi edzőkkel feltöltött Akadémia

PécsiVesztes
Olvasó

Most hagyjuk hogy mely csapatokról van szó ebben a szituációban. Általánosságban az utánpótlásnevelés célja nem az, hogy a csapat érjen el kiugró eredményeket, hanem hogy olyan tehetségeket neveljenek ki, akik a legmagasabb szinten is tudnak teljesiteni, megállják a helyüket. Ha ezen a szemüvegen keresztül nézzük az Akadémiát, vajon fel tud-e mutatni valakit?

Laposvár
Olvasó

Ha jól láttam akkor fiú serdülő zsinórban másodszor lett veretlenül bajnok, a leány junior pedig harmadik. Nem biztos hogy így van, nem jártam utána.
De a mondanivalódon ez nem változtat, csak kiegészítés.

lavjaman
Olvasó

Remélem mikor jövőre éppen kiesnek akkor jut majd fel a PVSK!

Center
Olvasó

Ivica mester hivatalos nyilatkozata a mérkőzés után, szó szerint idézem: “…kib….ott jó munkát végeztek!!!” Forrás: https://www.ratgeberakademia.hu/tartalmak/Megcsinaltuk-Megnyertuk-a-bajnoki-dontot–A-csoport–jovunk.
Szóval “A csoport, jövünk!”, kösse fel a nadrágot a Falco, Alba, Körmend, ZTE, Szolnok és a többi csapat, mert a “Rátgéber Egyetem” megérkezett!!!

A várható kezdő ötös – persze csupa pécsi születésű fiatal akadémistával a fedélzeten:
1. Bojan Kiskavics (198 cm, 102 kg, PM)
2. Marko Macskovics (201 cm, 108 kg, PG)
3. Dejan Dinkovics (203 cm, 110 kg, SF)
4. Dino Bundavics (210 cm, 120 kg, PF)
5. Ivo Pianincs (218 cm, 130 kg, C).

feltéve, ha addig nem kelnek el mind az öten az NBA drafton… 🙂

Blue42
Olvasó

Gratula a játékosoknak és a szakmai stáb egy bizonyos részének! Remélem hasonló kerettel lesznek az A csoportban is, sokat tudnának fejlődni a fiatalok.

Milivoj
Olvasó

Megnyerték a B döntőt és magyar bajnoknak titulálják magukat…, mondjuk az ólajtó arcú profhabildoktor mindig is szerény volt

Bebe
Olvasó

Jajj ezek az “ultrák” mit fognak művelni jövőre… Lesz majd szájkarate, azt hiszik majd Övék az NB1.
De bízom benne, hogy egy Körmend, Olaj, ZTE kemény mag elutazik Pécsre, és megmutatják, hogy hol a helyük a táplálékláncba.

Cool Gadget
Olvasó

Bármilyen hihetetlen, vannak akik tartalmasabb életet élnek annál, mintsem az jelentse a csúcspontot nekik, hogy egy doboz olcsó sörrel a kezükben félmeztelenül hőbörögnek a lelátón. Lehet, hogy ők csak egyszerűen szurkolni fognak, biztatják a csapatukat, és közben jól szórakoznak. Mert így is lehet…Látom nagyon savanyú a szőlő.

Borgulya
Olvasó

A fergeteges “Kűűzdjetek Értűűnk” rigmusra, ha nem szarja össze magát a Körmendi tábor, akkor valószínűleg nincs is lik a seggükön. De a kedvencem az ütemes “Itthon Vagyunk” skandálás. A saját pályájukon… Aha. Valszeg senki sem vette észre, hogy otthon vannak… A félmeztelen hőbörgőkröl meg annyit, hogy az 5. meccs után, kukturáltan várták a csapatukat az csarnok előtt, pvsk-s rigmusokat dalolva, közben némelyek sírva. Erre a nagy, magasan kvalifikált, csak minőségi sört fogyasztó hazai “ultrák” ( ???) közül 3-4 taknyos kis tindédzserforma, felhajtott farmerszárú díszbuzi, előzmény nélkül elkezdett röhögve beszólogatni nekik. Mire az első reakciója a sok “olcsósörösnek” : ne csináljátok… Olvass tovább »

Mexx92
Olvasó

Jól látod így volt páran a táborunkból ezt mondták nekik de ezek a taknyok tovább folytatták a beszólogatást hogy mi az a Pvsk, Indul a Vasút. Ekkor már sokunknál elgurult a gyógyszer. Ezekután jöttek ki a szekusok, hogy ne legyen balhé. Persze a taknyok a szekusok mögül tovább folytatták a hergelést. Mutogattak folyamatosan amire a szekusok semmit sem tettek. Lassan de biztosan kezdjük feldolgozni a vasárnap történteket. Jövőre újra megprobáljuk a Pvsk tábor a fiúk mellett lesz továbbra is. Amíg élek én nem érdekel más csak a Vasút álé csak a Vasút álé! Hajrá PVSK! Hajrá Vasút!

GézukaReborn
Olvasó

Nincs már keménymag egyik általad említett csapatnál sem. Felesleges ez a pöcsméregetés. mindenki úgy szurkol ahogy akar meg ahogy tud.

Mexx92
Olvasó

Te így látod, én meg másképpen, de elfogadom a véleményedet ?
Mindenki úgy szurkol ahogyan akar ez tény,de akkor a következő szezonban ne csodálkozzanak ha így viselkednek, hogy megakarják őket várni a meccs végén ?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés