Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Így ünnepelte a bajnoki címet a Falco

Sok-sok fotó.:

:

Története harmadik bajnoki címét nyerte Szolnokon a Falco KC Szombathely. A mérkőzésen ott volt Vágvölgyi Bálint az ugytudjuk.hu fotósa is, az ő lencséjén keresztül mutatjuk meg, hogy milyen volt a hangulat.

(A fotókat csak az eredeti forrás megjelölésével lehet felhasználni.)

HIRDETÉS

23 hozzászólás

23
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
PraenoricumVulcanoStockaloneKekfeherek2lee14 Recent comment authors
Chikán Sándor
Olvasó

Ez a győzelem azért is értékesebb ami a szolnoki drukkerek gyalázkodást csináltak nem beszélve Szarvas undorító felhivásáról!!!!!!Összekeverték a normális szurkolást a fanatikus gyűlölködéssel.Természetesen kivétel a normális sportot megbecsülő szurkolóktól. Már Potochniktól származik ez a fanatikus sportszerütlenségbe irányuló vezetése ami mindenkin végig ment.Hiába akart mindenáron nyerni!!!!! Nagy nagy gratulció a Falcónak és külön Beninek és Benkének.

Beniben
Olvasó

Ami ma kiszakadt ezekből a Srácokból, abban benne volt minden! Ez az elcseszett szezon, betegségek, elvárások, családi tragédiák…Respect nekik és bármennyire nem szeretem a Falco-t ez megsüvegelendő és tiszteletre méltó! EMBEREK vagytok! Az meg, hogy 3 légióssal hozták le a döntőt csak emeli a Bajnoki Cím értékét!
Kovács Benedeknek külön gratulálok, mert jó döntést hozott!

Nálunk meg Horti lesz a zalaegerszegi Kosárladba arca…azért érzitek ennek a nyomorultságát zalaegerszegiek ugye?

Kekfeherek
Olvasó

Meg még ki tudja kik jönnek. Így folytatják nem lesz jobb szezonunk.

Bezse
Olvasó

Mi az a gázkamra szerű helység az egyik képen ?

Csak az Oroszlány
Olvasó

Gratulálok mindkét csapatnak hatalmasat küzdöttek. Ez egy igazi döntő volt. Gratulálok a Falconak megérdemelten nyertek. Mondjuk a Zsíros Peti miatt én inkább a Szolnoknak szurkoltam, de hát ilyen a kosárlabda. Mindkét csapat nagyon jò volt. Szép volt fiúk ?⚫️?⚫️????

Bossesy
Olvasó

Én Szombathelyen is találkoztam oroszlányiakkal, akik az Olajnak szurkoltak. Respect!
Amúgy elegánsabb lett volna a Falco részéről, ha mondjuk a döntő vitathatatlanul legjobb játékosa, Perl Zoli vágja le a hálót (akit emberileg, szakmailag is sokan tisztelnek a Tisza parján is), nem pedig egy Benke.
Na mindegy, a pályán kellett volna megküzdeni azért, hogy ez meg se történhessen, de sajnos a tegnapi meccsen sokkal jobb volt az ellenfél, mi fasorban sem voltunk 🙁

Jon
Olvasó

Az az igazság, hogy énszerintem nem véletlenül hagyták a srácok Benkének. (amit ő kapott az elmúlt elég hosszű időszakban a Szolnokiaktól, az elég kemény volt)
Váradi meg – szintén szerintem – egy gesztust gyakorolt Szolnok felé azzal, hogy ő nem akart hálót vágni.

Xero
Olvasó

Benit úgyis érte már ez a megtiszteltetés.. 🙂

Vulcano
Olvasó

Szerintem ez pont így ütött a legnagyobbat, hogy Benke vág hálót a Tiszaligetben. Plusz egy elég világos üzenet volt Szarvas felé is.

donnarumma
Olvasó

fergeteges volt a hangulat..pokoli..főleg a 4. Negyedben….

Gatei
Olvasó

Csak nekem volt furcsa, és idegőrlő hogy az M4 reklámokat, beszélgetést Báder Marcival adott, miközben már ment az éremátadás? Majdnem lemaradtunk erről a fontos eseményről. Mert persze, izgalmas nézni ahogy két ember beszélget, de a hangjuk is pont elég lett volna, miközben az élőképen a csarnokbéli események lehettek volna. Két éve ezt Körmenden sokkal profibban megoldották, nem tudom, hogy ez most miért nem sikerült.

p.borisz
Olvasó

Egyszer.Másodszor egész egyszerűen gyomorforgató,ahogy knézy közvetít… Minősíthetetlenül ?, nem tudja levetkőzni szolnoki múltját. A pártatlanságot hírből sem ismeri…

Jon
Olvasó

Így van, mindenki az ünneplést, MEG AZ ÉREMÁTADÁST nézte volna, nem azt, ahogy a Báder próbálja nem elsírni magát szomorúságában (meg nem is a reklámokat, meg nem is a stúdiósgyerek okoskodását)…
És ha balhé volt? Ez van. Azt miért ne láthatnánk?!?
Meg amikor elkapták a képet (a pályáról vissza a stúdióba) a Benedek nyilatkozata közben, az volt talán a legszánalmasabb.

Stockalone
Olvasó

+1
Beni nyilatkozatának félbeszakítása volt a legaljasabb dolog. Erre csak az M4 képes. Undorító!!!

Praenoricum
Olvasó

A közvetítés Crazy Jenős volt. A koronát a meccs végén tette fel az M4. Az, amit ott produkáltak, azért normális helyen az összes érintettet utcára tették volna. Egy általános iskolai videós szakkör jobban megoldotta volna a vágást. Az érem és kupaátadas során Kovacs nyilatkozatát hallgathattuk, Váradiét lekeverték, az ünneplés helyett reklámot nézhettünk szakértő nyilatkozattal. Remek munka. Ha szándékosan csinálták így, akkor azért, ha meg ennyit tudnak, akkor azért kell az összes érintettnek távoznia.

PL
Olvasó

Bár a gratulációm után azt írtam, hogy off szeptemberig, azért 1 mondatra mégis visszaugrok:

Aki valaha sportolt életébe, az pontosan tudja, hogy most mit éreznek ezek a Fiúk a képeken. Teljesen mindegy milyen mezben vannak. Boldog arcok. Aki sportolt, tudja, mi zajlik ilyenkor le az emberben, én szerencsére tudom, és azt kell hogy írjam: irigylem őket, mert nagyon jó érzés! Ünnepeljék meg, a győztesnek kijár.

mégegyszer gratulálok!
Ez a mai “Vitathatatlan” volt!

De a Szolnokiak se legyenek csalódottak,igen,ez ilyenkor nehéz.
Pár nap/hét múlva már a csapatépítés jön, atigazolasi pletykak, stb.

Jo pihenest mindenkinek!

agyas
Olvasó

Nagyon gyenge a bb1. A kiscsarnoki hangulatról kellett volna tájékoztatni.

CsakAzImitNe
Olvasó

Most gratulálnom kéne ? Nem fogok ! OLAJ

Csakaszombathely
Olvasó

Nem, nem kell, mi remekül megvagyunk nélküled.
Ha egyszer mégis gratulálnál valakinek, az legyen Szarvas Gábor. Sokat segített, főleg a 10-esnek és a 11-esnek. Ők ma vért ittak!

futásutána
Olvasó

Én gratulálok nektek mert jó csapatot raktatok idén össze! 🙂

Pbask
Olvasó

Szerencsére a like/dislike arányból látható,hogy sokkal több az értelmes/korrekt szolnoki, mint a hozzád hasonló agyilagzoknik.

Vilis79
Olvasó

Agyhalottak gyülekezete!

2lee14
Olvasó

Tőled nem is várjuk el! Viszont én gratulálok nektek, mert elég ütőképes csapatot sikerült összerakni, szoros és izgalmas döntő volt, ahogy az illik!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés