Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Igazi “művészlélek” az új soproni légiós

Demetre Rivers szabadidejében szeret rajzolgatni.:

:

Egy év európai, azon belül pedig észtországi tapasztalattal a háta mögött csatlakozott a Sopron KC csapatához a 24 esztendős 203 centis, a hármas és a négyes poszton egyaránt bevethető Demetre Rivers, aki a sakc.hu-nak mesélt előző csapatáról.

– A sporttal, a kosárlabdával, a játékkal minden rendben volt. Jó volt a közösség, a hangulat a csapaton belül, a szurkolók is nagyon kedveltek, szerettek bennünket játékosokat. Amit azonban nem tudtam, mondhatni képtelen voltam megszokni, az a nagyon hosszú és borzasztó hideg tél, a hónapokon át tartó szinte folyamatos havazás volt.

Rivers elég nagyon különbséget lát az amerikai egyetemi bajnokság és az európai játékstílus között.

– Úgy érzem, igen, elég jelentős. Európában sokkal jobban járatják a labdát az együttesek, jóval inkább épül a játék a csapatmunkára, mint az elég nagy mértékben a fizikumra, az egyéni képességekre építő amerikai egyetemi bajnokságban. Az is nagy különbség volt – s nyilván ennek is lehet szerepe abban, hogy eltér a két stílus -, hogy amíg Amerikában az egyetemi bajnokságban fiatalok játszanak, addig az észt csapatokban elég sok rutinos, sokat tapasztalt kosaras szerepelt.

Végül azt is megtudtuk, mit csinál szabadidődben a legszívesebben.

– Az olyan dolgok mellett, amelyeket a magamfajta fiatalok szívesen tesznek, tehát a zenehallgatás és a filmnézés mellett, van egy szerintem elég különleges hobbim. Nagyon szeretek rajzolgatni, szinte mindent…

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés