Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Idegőrlő végjáték, megnyugtató győzelem Portugáliában

A végén nagyot mentek a hazaiak, de helyén volt a magyarok szíve.

Portugália - Magyarország 75-81 (15-20, 18-18, 16-23, 26-20)

Világbajnoki selejtező, E-csoport, 1. forduló
Matosinhos, Centro de Desportos e Congressos de Matosinhos, 700 néző
V.: Liszka (lengyel), Matejek (cseh), Vitkauskas (litván)

Portugália: Barbosa -, Amarante -, Voytso -, Queiroz 13/3, Borovnjak 16. Cserék: Bastos 8/3, Brito 15/12, Delgado 7, Ventura 5, Monteiro 8, Amiel -, Grosso 3/3.

Magyarország: Váradi 6, Vojvoda 17/9, Benke 2, Eilingsfeld 15, Keller 15. Cserék: Perl 19/3, Somogyi -, Ferencz -, Filipovity 7, Karahodzsics -.

Portugáliában, a Porto vonzáskörzetében található Matosinhos városában kezdte meg a 2023-as világbajnoki selejtezőket a magyar válogatott. A nemzeti csapat a pozitív koronavírus tesztet produkáló szövetségi kapitánya, Sztojan Ivkovics és jó formában levő magasembere, Golomán György nélkül volt kénytelen elutazni a találkozóra. A szűkített keretbe bekerült az abszolút újonc Maronka Zsombor is, míg a kispadra Pór Péter és Váradi Kornél ült le. A bokasérüléssel bajlódó Vojvoda Dávid végül tudta vállalni a játékot, a kezdőben kapott helyet.

Fotó: fiba.basketball

Egy szépen kidolgozott magyar támadással indult a találkozó, kár, hogy a játékvezetők lépéshibát ítéltek Vojvoda ziccere közben. Az első érvényes kosarat így Queiroz szerezte, Keller hamar egyenlített (2-2). Váradi használta ki a fizikai fölényét a mindössze 177 cm magas Barbosa ellen, büntetőből egalizáltak a portugálok. A támadóoldalon remekül működött a játék, könnyen megtalálták az üres embert a mieink és sikerült védekezésben is szintet lépni, a portugál szövetségi kapitánya, Mario Gomes 4-10-nél kénytelen volt időt kérni. Jól mentek a támadólepattanókért a hazaiak, akik vissza is kapaszkodtak kettőre, de Eilingsfeld vezérletével újra elkezdtük leszakítani az ellenfelet (8-14). Továbbra is nehezen volt áttörhető a magyar védelem, Perl révén pedig már kétszámjegyűre hízott a differencia (8-18). Próbálta valahogy kirángatni az övéit a gödörből a hazaiak kapitánya, négyet cserélt egyszerre és a negyed végére egy sikerült is kozmetikázniuk az eredményen. 15-20.

Fotó: fiba.basketball

Perl eladott labdája és Ventura ziccere után már három is volt közte, ám előbb Vojvoda, majd Keller terhelte meg a hazai gyűrűt (17-23). Bastos megszerezte a mérkőzés első tripláját, ehhez egyébként nyolc kísérletre volt szükségük a fehér-mezeseknek. Szembetűnő volt, hogy ekkor a magyarok még csak nem is próbálkoztak a 6,75-ös vonal mögül. Eilingsfeld csak egy büntetőt dobott be, Monteiro viszont faulttal együtt is kosarat ért el, Pór Péter időt kért (22-24). Váradi szépen csinálta meg a dobóhelyzetét, majd egy párperces gólcsend után Eilingsfeld tett vissza egy támadólepattanót. A magasember egyébként is remekül kosárlabdázott, messze a legeredményesebb játékos volt a maga 11 pontjával. Újra négyet cserélt a hazai tréner, ám ezúttal a játék ritmusán nem sikerült változtatni, Benkéék jól kontrollálták a meccs menetét (28-34). Borovnjak vette a hátára a csapatát az utolsó a percekben, de Perl is szállította a kosarakat, így végig megmaradt a magyar előny a nagyszünetig. 33-38.

Fotó: fiba.basketball

Egy gyönyörű Váradi-Keller alley-oop nyitotta a második félidőt, majd Vojvoda megszerezte a mérkőzés első magyar tripláját, rögtön el is léptünk tízzel (33-43). Borovnjak büntetői célt értek, ahogy Váradi újabb passzai is, Eilingsfeld és Vojvoda pedig köszönte szépen a lehetőséget (36-48). Karahodzsics és Keller faultproblémái miatt kénytelen volt átállni alacsonyabb szerkezetre a magyar csapat, de Eilingsfeld ebben a felállásban is feltalálta magát, a különbség pedig folyamatosan nőtt (36-52). Kifogtak egy jobb periódust a hazaiak, ezzel pedig tízre zárkóztak, azonnal jött is az időkérés Pór Pétertől (44-54). Sikerült elállítani a vérzést, stabil vezetéssel várhattuk a záró felvonást. 49-61.

Fotó: fiba.basketball

A negyedik negyed elején három támadást is kosárral fejeztek be a hazaiak, ezzel hosszú idő után bejöttek tíz pont alá. Lélektani szempontból a lehető legjobb pillanatban érkezett Vojvoda hármasa, majd Filipovity is zsákolt egyet, helyreállt a rend (55-68). Brito a második félidő egészében ihletett formában kosárlabdázott, ezúttal viszont minden portugál megmozdulásra volt válasza a magyar csapatnak (58-72). Kicsit megakadt a gépezet, percekig nem sikerült a gyűrűbe találni, miközben Portugália két extra triplát is elsüllyesztett, 64-72-nél időt kértünk kereken három perccel a vége előtt. Újabb kosarat szereztek a hazaiak, felrobbant a csarnok. Nem a mieink percei voltak ezek, ráadásul Vojvoda megmozdulását egy rendkívül hosszas és idegőrlő videózás után sportszerűtlennek ítélték a játékvezetők, hirtelen kettőre csökkent az előnyünk (70-72). Perl nagyon higgadtan kivárt, Keller pedig elemi erővel zsákolt, ám a túloldalon elkésett az emberéről (72-74). Perl Zoltán ezután egy hármast dobott, Brito erre is reagálni tudott. Újfent a Perl kezébe került a labda, aki ezúttal is sikeresen fejezte be az akciót, néggyel mentünk huszonkét másodperccel a vége előtt (75-79). Sikeresen kivédekeztünk két támadást is, majd Perl harcolt ki egy sportszerűtlent. Rendkívül higgadtan értékesítette is mindkét büntetőjét, ezzel pedig eldöntötte a találkozót. A magyar válogatott kemény végjáték után fontos győzelmet aratott Portugáliában, ezzel pedig sikerrel vette a világbajnoki selejtező első akadályát. 75-81.

109 hozzászólás

109
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
27 Comment threads
82 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
41 Comment authors
Tupen69MarillionwileyGugyerás OlivérAtomic4 Recent comment authors
Heindrich
Olvasó

Kellett ehhez a győzelemhez hogy Pór mester pihentette Ivkovicc kedvenceit. Legfontosabb a győzelem,ezt nem kell magyarázni ? Szép volt fiúk!

Gugyerás Olivér
Olvasó

Mert szerinted Pór mester állította össze a csapatot éső meccselt…?

97MTE00
Olvasó

Üdv.
Olvasom várjátok Hangát. Hány éve is? Csak nekem furcsa hogy már jó ideje nem jön? Én nem látom az elkötelezettségét.

Másik téma, az értő olvasás hiánya. Nem mindenki tudja értelmezni a másik írását.

Amúgy szép győzelem volt.

MTE

JR.Benitez
Olvasó

Szerintem egyáltalán nem furcsa. Úgy gondolom, aztán lehet rosszul hogy vannak olyan Real Madrid játékosok akik negtehetik esetleg hogy mennek válogatottba. Szerintem ő nem is tehetné meg. Vagy ha igen, annak ő látná kárát. Nem örülök neki, de ez van sajnos. Persze én is szívesen nézném tegnapi csapatot + Allen, Golomán, Mocsán, Tóth Ádám, Hanga Ádám. Az már tényleg túl jó lenne….

PÉBÉ
Olvasó

Egy ilyen meccs után, miért kerül szóba a Falco??
A hazai bajnokságban nyilván sokaknak nem tetszik a Szombathely egyeduralma(nekem sem annyira), de azt látni kell, hogy a magyar válogatott sikereihez elengedhetetlen a nemzetközi szinten szerzett tapasztalat!
Az lenne az ideális, ha több magyar csapat és ezáltal több játékos pallérozódna nemzetközi szinten!!
Most csak a Falco üti meg ezt a szintet, örülni kell ennek is!
Remélem, idővel változik ez is…
Hajrá Magyarok!!!??

JR.Benitez
Olvasó

Perl Zoltán a kosárlabda bűnözője… köszönjük WsReborn!!!! Bohóc vagy szerintem….

WSreborn
Olvasó

Bizonyára elkerülte a figyelmed, hogy James Hardenhez hasonlítottam.
Nyugodtan bohócozz, a véleményemet 100%-ban fenntartom, ahogy azt is hogy ha egy csapatban 6 vàlogatott jàtékos van akkor az igenis nem tesz jót a nemzeti csapat tàmogatottságának.
Persze ez is biztos hülyeség, és bohóc stb. stb. stb.
Legkönnyebb bohócozni ha valakinek más a véleménye…

JR.Benitez
Olvasó

Valld be, szétvágott az ideg hogy egy általad gyűlölt csapat saját nevelésű játékosa, aki emellett emberileg is teljesen rendben van, végén extrát hozott. Erről van szó, semmi többről. Az hogy milyen címer volt a mezén, az számodra másodlagos. A gyűlölet fontosabb

WSreborn
Olvasó

Nem vetett szét az ideg, sokkal rosszabb volt, hideg közönnyel nèztem végig a meccset, amiben nagyon nem voltam egyedül és ez elég nagy baj.
Vajon miért van ez? Ezen gondolkozz el…..

JR.Benitez
Olvasó

Mert nem tudsz szurkolni a válogatottnak? Amikor 4 Olaj játékos (nem szolnoki) volt ott, akkor tapsikoltál? Én utaztam értük 1000 kilométert is… leszartam ki hol játszik. Magyar vagyok. Az gáz?

Mendez
Olvasó

Az, hogy a buckások utálják a magyar válogatottat saját magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt.

WSreborn
Olvasó

Már csak te hiányoztàl, pont te ne jatszd az erkölcsi megmondóembert mert nàlad hiteltelenebb senki nem lehet itt…

Vulcano
Olvasó

Lóránt, Báder, Vojvoda, Simon, Keller, Wittmann, Benke, Tóth Á.? Ezek a nevek gondolom egyáltalán nem ismerősek. És akkor is ennyire viszojogva nézted a magyar meccseket, mikor az Olajban játszott állandó jelleggel 4-5 válogatott, 5db top légióssal párosulva.

Mendez
Olvasó

Nem kell nekem hitelesnek lenni, nélkülem is látja mindenki mekkora hülyét csinálsz itt magadból nap, mint nap.

Noname
Olvasó

Mert ostoba vagy!

Kendeffy Botond
Olvasó

Óriási gratula! Egy ponton van probléma nagyon a centereknél. Mindenki látta, hogy Kemal mennyire hatékony nemzetközi szinten! Mindenki, aki a pályára lépett tett hozzá. Nagyon értékes győzelem! Hétfőn meg ugorjunk Neki a franciáknak! Hajrá magyarok!

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Sajnos nem láthattam a meccset☹ De elképesztően örülök a győzelemnek, szívböl gratulálok srácok, büszke vagyok rátok!!! Kaposvári lévén sírni tudnék, hogy nem lehetek otthon a franciák elleni csatán? Pedig egyszer régen szintén ott játszottunk velük, még a régi csarnokban és hatalmas győzelmet arattunk! Remélem az új arénában is megismételjük az akkori csodát! Csatlakozzatok a Somogyi Bicskások felhívásához és hétfő délután hangolódjatok együtt a Parkban a nagy csatára! RIA-RIA-HUNGÁRIA!!! ?

Madison
Olvasó

Hát mit, mondjak, elég szürreális érzés volt, amikor visszajöttek 2 pontra, teljesen becsődölt az egyébként egész meccsen nagyon szép játékunk, egy merő ideg voltam, hogy “ennyi, sikerült elrontanunk a szép győzelmet”, majd láttam, hogy bejön Perl és megnyugodtam, “huh, jól van, majd Zozó megoldja”, aztán másofdpercekkel később Körmend szurkolóként üvöltöm, hogy ugye én megmondtam! 😀 De azt hiszem, ez így normális!
Nagyon örülök, szép volt, Fiúk!

HajraKapos
Olvasó

Jól írod, ez így normális.

Marillion
Olvasó

Falco szúrkolóként úgyan ez van nálam ha Fepu beszórja válogatott mezben,de korábbi Körmend játékosokkal ugyan ez volt ha a válogatott sikeressége volt a lét a tét! Hajrá Srácok újjult energiával Franciaország ellen is!

caseyjones
Olvasó

https://www.fiba.basketball/eurobasket/2022/news/germany-offer-discounted-eurobasket-2022-tickets-in-black-friday-deals

BB1, szerintem a fenti linkből érdemes lenne egy cikket csinálni, elvégre a magyar szurkolókat is érinti! Biztosan sokan lecsapnának erre az alkalomra, amely csupán hétfőig tart.
Ja, és gratula a magyaroknak! Még ilyen foghíjasan is összejött az idegenbeli győzelem.

gyuros
Olvasó

.

KD
Olvasó

Most néztem meg felvételről, úgy hogy nem láttam előtte az eredményt. Szerencsére a portugáloknak már csak akkor estek be a tripláik, amikor minden-mindegy alapon dobálták rá. A vègén kellett Zozo klasszisa, elől hozta a meccset. Egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy bűn Kemallal betölteni a légiós helyet, ma akár én is játszhattam volna helyette,elől-hátul borzasztó lassú, állandón lemaradt védekezésben is. A hiányzókkal tényleg jók lehetünk, akár a kijutáshoz is közel. ( Rosco és Golomán) Gratula a fiúknak, a továbbjutás valszeg meglesz, most már az újabb körre kell minnél több győzelmet gyűjteni, akár hétfőn a franciák ellen.

agyas
Olvasó

A győzelmet nem kell megmagyarázni. Azokkal értek leginkább egyet, akik Somogyi perceit hiányolták, amiket Váradival lehetett volna megosztani.

zetekosarak
Olvasó

Tök jó volt! Az utolsó negyed izgalma is kellett. (persze így, hogy nyertünk) Center poszton Ákosnak jelenleg nincs cseréje, Kemal lassú, és körülményes. De a többi poszton nincs gáz. Janin mindig ámulok: egy aránylag alacsony, jó kötésű játékos nagyon szépen érvényesül a 4-es, 5-ös poszton. Lehet, hogy megköveztek, de nem szeretem nézni Perl játékát, nem szép. Viszont egy adott szintig nagyon eredményes. Most is így volt. Gratulálok! A franciák ellen szerintem sokkal gyorsabb, atlétikus játékra lesz szükség, no meg tripla eső. Hajrá Magyarok!

JR.Benitez
Olvasó

Egy adott szintig? Szerinted mi az a szint? Mert BL és válogatott szinten is eredményes. Az nálad ciki? Vagy kevés?

Vulcano
Olvasó

Ezt az adott szintig-et én sem értem. Jelenleg a legjobb hazánkban játszó magyar játékos. Ezt nem én mondom, hanem a statisztika. Valamint szerintem a magyar válogatott legerősebb kezdő ötöse úgy állna össze, hogy
“A” csapat
Perl-Vojvoda-Hanga-Allen-Golomán
“B” csapat
Váradi-Benke-Filipovity-Eilingsfeld-Keller

Xero
Olvasó

.

Kováts Imre
Olvasó

Az “A” csapatnak nincs igazi irányítója! “B”-nek viszont van, ezért erősebb és eredményesebb is. ‘B” csapat szerkezetileg is jobb (azt persze nem vitatom, hogy az “A” csapat jobb játékosokból áll).

SárgaPárna
Olvasó

Szerintem te a ZTE szakmai munkájáért felelős csapat tagja lehetsz, mert az, amit a Perlről mondtál, akkora hülyeség, hogy simán abba a tímbe predesztinál…

Dallas
Olvasó

Neked nem áll jól hogy ilyen szavakat használsz : predesztinál ,hiszen nem mindegy hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik 🙂

WSreborn
Olvasó

Egyetértek, Perl játéka egyáltalán nem látványos és nem szép, viszont nagyon eredményes. Igazi hacker a srác amolyan magyar Harden.
A kosárlabda bűnözői, amit a szabályok megengednek azt kihasználják.
Érdekes hogy a Ztekosarak véleménye pont 3 szombathelyinek nem tetszik…

JR.Benitez
Olvasó

És Reborn minden tisztelem mellett kérdezem. Sorolj már fel az elmúlt 30 évből légy szíves legalább 5 nemzetközi szinten is ennyire jó magyar mezőnyembert, aki szerinted szépen is játszik. Hanga Ádi, ok. Többiek? Komolyan mondom felváltó az előző ökörséget. De tudod mit, nekünk itt Szombathelyen teljesen mindegy hogy Zozó csak a magyar bírok miatt, vagy csak szimplán csúnyán ver el benneteket a döntőben….

JR.Benitez
Olvasó

Kosárlabda bűnözői…. te jó ég! Olvasod mit írsz? Akkor ti gyakorlatilag az elmúlt 30 évben csak Kosárlabda bűnözőket neveltetek Szolnokon? Vagy még azt sem sikerült????

WSreborn
Olvasó

Hanga és Voja, több nincs, de nem értem a felháborodást, én nem mondtam hogy nem jó játékos. Olcsó János vagy te is, 1 azaz egy dologgal tudsz tàmadni.

Olajheart2
Olvasó

Benitez ha nektek ott Szombathelyen teljesen mindegy mit gondolnak Perl Zoliról ( mellesleg eketemben egy rossz szót nem írtam róla) akkor miért hozod fel minden 2 hétben legalább egyszer amit leírtál Zoliról…

Olajheart2
Olvasó

Életemben

JR.Benitez
Olvasó

Nem érted. Magyar válogatott nyerő embere volt. Erre ezt írja róla. Érdekes én Halm Roli nyakában voltam Salgótarjánban, nyilván megvan a pillanat… ki nem szarja le ki melyik csapatban játszik. Magyar válogatott. Mást szegény bohóc már nem tud kitalálni tegnapi meccs után, mert ő gyűlöl egy másik csapatot… így van?

Olajheart2
Olvasó

Értem.. WSreborn sokszor írja le mennyire nem kedvel benneteket, ez tény.. nekem többször van esetlegesen rátok nézve negatív véleményem, de tudatosan nem írom le, ő leírja.. DE ebben a mostani esetben szerintem nem írt olyat Perl Zoltánról, ami ekkora felháborodást indokol a részedről.. Arról nem beszélve, hogy ennyire odavagy a válogatottért, meg magyarok, de te kezdtél pikírt megjegyzéssel..

WSreborn
Olvasó

Na erre kívàncsi vagyok mit vàlaszol…

JR.Benitez
Olvasó

Hideg közönnyel nézi a válogatott meccset. Szerinted ez is normális. Aham…. mert nem Olaj játékos van többségben. Neki csak ez számít. Érdekes, az általa sárga majmozott egyén (én) több száz kilométert utazik egy válogatott meccsért ahol egy szombathelyi sincs a keretben, majd szívből gratulál az Olaj ikon szövetségi kapitánynak! Kedves Olajheart2! Rosszul csináltam? Netán mocskos Szolnokozni kellett volna? Az lenne a normális???? Azt jobban elfogadnád?

WSreborn
Olvasó

A szívből gratuláció alatt a “Maestroval ez sima lett volna” mondatot kellett volna értenünk?

JR.Benitez
Olvasó

Te okos nem tegnapiról irtam. Olvasd vissza, mit írtam. Egy szombathelyi sem volt a keretben. Az tegnap volt? Az hogy simább lett volna egy vélemény. Miért zavar? Többször leirtam, számomra P.P sokkal szimpatikusabb mint a Maestro.

JR.Benitez
Olvasó

Augusztusban és Cziczás Laci. egyéb kérdés?

JR.Benitez
Olvasó

Várom válaszod. Köszönöm

Olajheart2
Olvasó

Benitez nincs itt most se Szombathely, se Szolnok.. Perl Zoltánról írtál te is ő is.. Semmit nem csináltál rosszul jól tetted hogy, ennyit utaztál szurkoltál mert Te így akartad ő meg máshogy vélekedik.. Nézd én szülés előtt 1 héttel fővárosiként Debrencenben őrjöngtem a lelátón mert a csapatom finál4 játszott.. kaptam hideget-meleget milyen anya vagyok-leszek, de nem érdekelt mert én ott akartam lenni.. te is akartál utazni a válogatottert, amelyben olaj játékosok voltak sok 100km.. jól tetted.. de van aki mást gondol.. csak halkan jegyzem meg.. ültem válogatott meccsen Szombathelyen ahol mögöttem végig mocskolták Obi Trottert és gúnyolták.. jól esett nekem?… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Itt végig olvasva a kommenteket,két dolgot választanék külön! A Falco BL meccsek után majdnem hogy 100% ban gratulálnak nekünk bárhonnan a rivális szúrkolók,nincs külön senki játékos megtalálva! És akkor itt a nemzeti csapat és kikezdik benne a Perl Zolit! Kérdezem hogy akkor most miért van ez! Én sem sztárolok minden játékost más csapatokban de, Voja,Tóth Ádi, stb,stb, játékosok a maguk posztjában játszva is a kedvenc játékosaim között vannak pedig sosem voltak Falco mezben,de jó nézni ha a pályán vannak! Stojan nekem mindig is unszimpatikus volt,de a válogatottért félreteszem ezt,hisz beton biztos hogy jó darabig ő lesz úgyis a szöv.kapitány!

WSreborn
Olvasó

Azért mert egy sárga majom…

JR.Benitez
Olvasó

Így van. Az vagyok.

Vulcano
Olvasó

Perl Zoliról azt gondolják a legtöbben, hogy jelenleg a legjobb Magyarországon játszó játékos. Én pedig ezzel meg tudok elégedni. Zoli pedig azért “kosárlabda bűnöző” nektek mert az Falcoban játszik. Ha az Olajnál lenne, akkor egyből más a leányzó fekvése. Elég szánalmas, amit leműveltek még egy magyar válogatott meccs utáni cikk alatt is, amit kvázi ez a “kosárlabda bűnöző” nyert meg nekünk a végén.

wiley
Olvasó

Wsreborn csak egy fóbiás bohóc. Ugatja a kosárlabdát, nagyon vakon van, teljesen fogalmatlan szegény…. Csak a szenny jön ki a szájából meg a gyűlölkődés. Fényévekkel rosszabb még a párnánál is!

WSreborn
Olvasó

Inkább ne firtassuk a kosárlabda tudást és lexikai tudást mert nagyon csúnyán szégyenben maradnál…attól hogy valaki a szarnál is jobban utál benneteket, még érthet a kosárlabdához

Marillion
Olvasó

Na most mondtad ki a lényegét a hozzáállásaidnak / a szarnál is jobban utálni…/ Na ezek után kellemesebb hangvételben normálisabb sportszerűbb hozzászólást hogyan is lehetne elvárni!

Mendez
Olvasó

Lehet persze…csak az nem te vagy.

wiley
Olvasó

Ja, csak úgy sugárzik a hozzászólásaidból az intelligencia… ?‍♂️?

Olajheart2
Olvasó

Bocsi a név alapján ZTE szurkoló írta hogy, nem szereti nézni Perl Zolit.. szerintem ha az Olajban játszana akkor se szeretné.. többes számban írsz olaj szurkolókról.. egyedül WSreborn írt Zoliról.. csak azért mert ti mindig mindent jól és pontosan láttok.. és mindenki más hülye és nem ért a kosárlabdához..

Kovari Andras
Olvasó

Megjeletel es megkavartad azt a bizonyost. Olvasgatva a hozzaszolasaidat hetrol hetre tipikus az vagy aki a vendegsegbe vitt ajandekot az este folyaman a hazigazdahoz vagja. Magyaran belepsz kedveskedve aztan atvaltasz egy rombolova.

WSreborn
Olvasó

Te aztán jól megmondtad, ez így van, micsoda megérzés, szombathelyen ezt a suliban tanítjàk?

Marillion
Olvasó

Mindenkinek lehet és kell is saját véleményének lenni amit el is kell fogadni! Ahány ember annyi féle impulzus! De Perl Zoli játékába belekötni ezt magam hát nem értem! Teszi a dolgát pumpál térül fordul betör tempodobás vagy őnzetlenül kiosztás, hibátlan büntetözés. Kőzben személyiségében semmi őn sztárolás! Szerintem nálad egyszerüen ezt a felsorolást félresöpörve mégis unszimpi ha meglátod! Meg talán mivel Falco játékos ez a fő baj!

Tupen69
Olvasó

Szánalmasak és nevetségesek vagytok és nyilvánvalóan teljesen hülyék ehhez a játékhoz.. Perl Zoli játéka nem szép???? Már most a valaha volt legjobb 5 magyar játékos közt lehet emlegetni, és hol van még a vége a karrierjének…. Olyan játék intelligenciája van ami nem csak magyar szinten de europa szinten is ritka. Ha nála a labda 90%ban kosár vagy fault a vége. Bárkit megver 1-1ben. Rásegítenek leosztás.. nem segítenek bedobja vagy faultolják. Büntetők 90% felett.. ha valakinek élvezet nézni és csodálni lehet a játékát az pont hogy Zozo! Méghogy a kosárlabda bűnözője… megkeseredett irigy szerencsétlen emberek lehettek! Évek óta van szerethető jól… Olvass tovább »

wiley
Olvasó

Tupen69! Hiába mondod az ilyen ostobáknak… A kosárlabda nem érdekli őket, csak a gyűlölködés.

pirosf
Olvasó

Bravó fiúk! Perl Zolinak külön gratula!!! +Hangával,Allennel,Golománnal nagyon jó kis csapat ez!

Marillion
Olvasó

Hangát válogatott mezben nem nagyon fogjuk látni,mert mindig lesz kibúvó!

Waczak
Olvasó

Bocs !Hozzáteszem a játékvezetők Nem magyar szintűek voltak !!!

agyas
Olvasó

Gyakorlatilag hazai pályát kaptunk idegenben 🙂

Bballfan90
Olvasó

Somogyi mellőzését én sem értem, mert eddig is megállta a helyét, mind a hazai bajnokságban, mind a Bl-ben. Beni nagyon jó volt, de a végére nem csoda, hogy elfáradt. Lehetett volna forgatni őket. A lényeg a győzelem, hajrá MAGYAROK!

Waczak
Olvasó

Voja gratula !(mint amikor nálunk játszottál!)Zozó szép munka volt ! Köszöni a magyar kosárlabda !

Kovari Andras
Olvasó

Grat a sracoknak!
Azert ha van Rosco, Goloman akkor nincs Kemal.
Somogyit tobbet jatszatnam mert Beni a vegere elfaradt egy kicsit sztem.
Ha pluszba Hanga is tudna jonni akkor bomba egy keretunk lehetne.
Vojvoda, Keller, Hanga, Rosco, Goloman, Zozo, Beni, Szili, Somogyi, Jani, Marko, Maronka, Fepu

Pbask
Olvasó

És akkor Mócsánról nem is beszéltünk..Végre egy olyan keret, ahol mindenki hozzátud tenni, nagy merítési lehetőség van, nincs olyan játékos aki kakukktojás a rotációban.

Marillion
Olvasó

Úristen Kemalt miért erőlteti? Délszláv kosárlabda kultúrán nevelkedett játékosról beszélünk és egy vicc ha a pályán van! Tóth Ádival brutál jót húznánk helyette! A Janival kapcsolatban nekem meg olyan anno Charles Barkley feelingem van! Tar fejbőr megy Jani is mint a gép elől hátúl birkózik aztán gyűrűre ugrik és nincs kimélet se gyűrűnek se ellenfél játékosának! Kedvencem vagy te is Jani!

JR.Benitez
Olvasó

Gratulálok srácok! Én nagyon nem szeretem, de ez a mai a Maestroval sima lett volna…. Zozót meg hagyjuk is, csak magyar játékvetetők miatt jó. Majd a válogatottban és a BL-ben labdához sem jut. Vagy várjunk csak…. MAGYAROK!!!

WSreborn
Olvasó

Ha Pór Petit is eltávolítják a válogatott közeléből és a vàlogatott mezre rávarrják a Falco címert, úgy már teljes lesz a boldogságod????

Noname
Olvasó

Gratulálok a szolnoki neveléseknek!
Ja….. bocs nincs olyan.

WSreborn
Olvasó

De van csak nem válogatottak, de amíg Ivkovics a szöv kap addig Olajban játszó játékos úgysem lehet válogatott

JR.Benitez
Olvasó

Ki az aki Olaj nevelés, és helye lenne?

WSreborn
Olvasó

Jelenleg nincs ilyen, de egy koràbbi kérdésetekre is választ adtam….

JR.Benitez
Olvasó

És mikor volt olyen utoljára hogy egy Olaj nevelés nem volt válogatott, pedig megérdemelte volna?

Vulcano
Olvasó

Ilyen nehéz kérdéseket ne tegyél fel neki.

Mendez
Olvasó

???
Régebben volt egy műsor az volt a cime, Amire nincs magyarázat…
???

WSreborn
Olvasó

Az egy könyv volt te fogalmatlan, amiben te csak a képeket nèzted mindig tudod…

redmiller
Olvasó

Gratulálok a csapatnak! Mindig volt valaki, aki előre mozdította a csapatot! 35 percig nagyon szépen játszottunk! Az utolsó 5 perc nehéz volt, de a szív és Perl a helyén volt!
Pór a hosszú “kihagyás” ellenére remekül meccselt, le a kalappal előtte!

Kováts Imre
Olvasó

Hallgattad a studióban lévő szakértőt?

redmiller
Olvasó

Miért? Nem volt mindig valaki???? A hülye is látta, nem kell hozzá szakértőnek lenni…

Olajheart2
Olvasó

Gratulálok Válogatottnak! Örülök Voja jó játékának! Perl Zoli és Jani gratulálok!

Bballfan90
Olvasó

Szep volt fiúk! Karahodzsics helyett azzal is jobban jártunk volna, ha smallballt játszunk, mert csak ártott a csapatnak sajnos mind védekezésben, mind támadásban…

Vulcano
Olvasó

Szép volt srácok!??
Azért nem gondoltam, hogy izgulnom kell majd a végén. Somogyi mellőzését nem tudom igazán hova tenni. Valamint Kemal helyett lehet megérte volna inkább Zsombort játszatni. Eilingsfeld és Vojvoda megmutatták, hogy normális csapattal maguk mellett milyen kiválóan is tudnak játszani. Ákos nagyot melózott a palánk alatt. Beni nagyon jól irányított. Szilinek ma annyira nem ültek a dobásai. Márkó önbizalma látszólag még mindig a régi. Zoli pedig azzal az 5 pontjával a végén eléggé kihúzott minket a csávából.
Illetve szeretnék Pór Petinek és a stábnak is gratulálni???

Kaposkosár KKK
Olvasó

Szép volt fiúk !!!!
??????

andrás
Olvasó

Most nem zúg a buzi Vojvoda? ?✌️

Szép volt magyarok ?

Németh Kristóf
Olvasó

Most nem zúg a buzi Váradi??

andrás
Olvasó

Na majd a következő bajnokin ?✌️

Kendeffy Botond
Olvasó

Ezt most muszáj?! A magyar mez szent. Aki felveszi, annak szurkolunk! Hajrá magyarok! Vasárnap verjük le a franciákat!!!

WSreborn
Olvasó

Persze hogy muszàj ez szombathely

Pbask
Olvasó

Sem az, sem pedig a Zozó csak büntetőt tud dobni, és a magyar sporik miatt áll ott, ahol..Láttuk a végjátékban, ja. 🙂
Szép csapatmunka volt,Kemal látványosan nem találta a helyét ma. Simán adtam volna Zsombinak lehetőséget, de tudom, végig kell másznia ranglétrát, hierarchia, satöbbi.

WSreborn
Olvasó

Mocskos falco!

JR.Benitez
Olvasó

Jó látni ahogy vergődsz. Olaj drukkerek döntő többsége full normális, sajnálom te nem tartozol közéjük. Írj még vergődj, alázd magad

Noname
Olvasó

Ostoba primitív bucka!

WSreborn
Olvasó

Földrajz? Tudod az egy tantárgy…Persze mivel csak 5-6 osztalytól van te nem is tanulhattad…

Ewing
Olvasó

Ő lenne a primitív? ??

Marillion
Olvasó

Akkor ezek szerint te annak szurkoltál hogy a Portugálok győzzenek! A Normálisabb sportszerű Szolnokiak gondolom elhatárolódnak tőled?!

Mendez
Olvasó

????
Úgy megnézném azt az ostoba fejedet ilyenkor.

WSreborn
Olvasó

Szeretnék egyszer szemtől szemben állni veled az biztos…

Mendez
Olvasó

Miért akarod azt a rusnya fejedet még tovább rondítani?
???

WSreborn
Olvasó

???????

4eventeVB365
Olvasó

Gratulalok sracok ! Végig vezetve , magabiztos győzelem , még ha a vége izgulosra is sikeredett . Perl hozta a klasszist !
Eilingsfeld és Keller is brilliáns volt .
Kemal továbbra is hatalmas kapufa, nemzetközi szinttől borzasztóan messze van mindenben , nevetséges , hogy ő tölti be a légiós helyet . Egy extra legiossal akár a legjobb európai csapatok köze is kerülhetnénk.
Értem én, hogy szívesen jön játszani .. de na .. én is szívesen jatszanek ha úgy van

Expert
Olvasó

Szép és értékes győzelem. Eilingsfeld nem tudom meddig marad Pakson, neki bajnoki címeket kellene gyűjteni, nemzetközi meccseket játszani ilyen teljesítményekkel. Meglepődnél, ha jövőre is Pakson maradna.

csocsa
Olvasó

Janit nagyra tartják Pakson, meg is hálálja és valljuk be , hogy az ASE nem kis célokkal indul neki a bajnokságoknak.Más kérdés, hogy az utóbbi években vmi szarul működik.
Nemzetköziben sztem (egy ekkora műtét után) elég lehet a válogatott.
HAJRÁ MAGYAROK!!!

Atomic4
Olvasó

Szerintem nem is csak a bajnoki cím az, ami feltétlenül lebeg a szeme előtt. Van már nála gyermek, Paks pedig arra tökéletesen alkalmas, hogy nevelhesse ott (jó a közibiztonság stb.). Ettől függetlenül engem se lepne meg, ha el akarna menni és nyerni 1-2 bajnokságot “valahol”.

Piffinger
Olvasó

ÓRIÁSI GRATULA A SRÁCOKNAK!!!

SZÉP VOLT FIÚK!!!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!

SárgaPárna
Olvasó

Óriási!!!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés