Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Idegenben verte a MAFC-ot a Nyíregyháza

Vannak pontdobók is.:

:

A felkészülési időszak első edzőmeccsét játszottuk la tegnap a Höbner Nyíregyháza BS csapata, amely az NB I. B Piros csoportban szereplő MAFC otthonában lépett pályára.

Pethő Ákos vezetőedző így értékelt a klub Facebook oldalának:

– Azt gondolom, hogy az első negyedben a támadójátékunk nagyon jól működött, viszont figyelmetlenül védekeztünk. Ez megfordult a második félidőre, amikor a támadásaink nagyon statikusak lettek, a védekezésünk viszont feljavult. Fel kell vennünk az 5-5 ritmust, ebben még vannak hiányosságaink. Ami a csapatjátékot illeti, több biztató jelet láttam, amire lehet építeni a jövőben. A csapaton belüli kémia és a fiúk közötti kommunikáció nagyon jó volt, de még rengeteget kell dolgoznunk.

MAFC – Hübner Nyíregyháza BS 68-73 (24-28, 22-11, 17-25, 5-9)

Hübner Nyíregyháza BS: Darius Perry(14), Jaycee Hillsman(19/6), Harrison Henderson(9), Szobi Dániel (2),Mokánszki Máté, Bazsó Brúnó(14/12), Kiss Benedek(4), Tóth Gergő, Kass Balázs, Fazekas Csaba (11/3)

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
RedbidCaptainCsippaDennisheraklith Recent comment authors
Captain
Olvasó

Sokáig nem tartott a kommentelés a válogatott cikk alatt xD

Csippa
Olvasó

Ez így van, Keller 1,5 perces agymenése kizökkentette a csapatot, a bosnyákok meg vérszemet kaptak és köszönték a lehetőséget. Rosco ide nagyon puha, Perl is kevés, Váradi sajnos tele volt a gatya, nagyon le volt szedálva. Hopkins semmit sem segít a 2:2nél, kaptunk rajta 4 triplát. Benke későn került vissza, pedig ő, Eilingsfeld, Hanga és Vojvoda hozták az extrát. A legnagyobb különbség, h ott a cserék a belüket kihajtották, aladolgoztak a sztároknak, mind védekezés, mind lepattanó terén, ilyen szempontból nálunk ez a négy ember szakadt meg ebben is a legjobban sajnos, minden feladat rájuk hárult…

Redbid
Olvasó

Teljesen jól összefoglaltad, de annyit azért feltétlen hozzátennék, hogy persze a hiba az hiba, de Keller esetében azokat inkább a túlpörgése okozta, míg a Váradi, Perl, Hopkins trió most az elvárható mentális és fizikális hozzáállást tekintve, sajna egyszerűen kevés volt ma. Roscón pedig sajna egyre jobban látszik, hogy beérik az a japán bohóckodás, (de szerintem Perl is nagy hibát követett el, hogy anno hazajött!) Ami tekintve az edigi válogatottbeli szereplésüket nagyon furcsa, és szokatlan egyben! Viszont van ilyen, ez is a sport része, benne van, előfordul, (mondjuk bosszantó, hogy pont egyilyen fontos meccsen) de azt gondolom, hogy ilyenkor nagy hiba… Olvass tovább »

Dennis
Olvasó

A bosnyákok egy Kellerrel jobbak voltak.
Ebben a meccsben több volt….

heraklith
Olvasó

Kelleren ment el a meccs és az EB, ezt tudja mindenki. Demoralizált mindenkit, amit a 3. negyedben művelt. Ott élmény minimum 6-8 pont, ezt nem bírtuk el.

97MTE00
Olvasó

Bocs, de máshol nem lehet. Nem megy Rosco,Keller, Perl triónak,de nem cserél friss játékost, vagy Benkét vissza. Edző veresége.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés