Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Idegenbeli győzelemmel tért vissza a soproni kispadra Kosztasz Flevarakisz

Izgalmas mérkőzést játszottak a csapatok.

Szolnoki Olajbányász - Sopron KC 73-76 (15-19, 24-19, 16-24, 18-14)

Bajnokság, 9. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok
V.: Cziffra Cs., Tőzsér D., Pozsonyi L. (Dernei G.)

Szolnok: Pongó 9/9, Kovács 2, Pallai -, Subotic 20/3, Cakarun 15. Cserék: Gilszki 4, Badzim 16/6, Cummings 4, Rudner 3, Zsíros -, Taiwo -.

Sopron: McGill 11/3, Myers 11, Ford 11, Siktu -, Montgomery 24. Cserék: Halász -, Diggs 12/9, Fazekas 2, Takács 3/3, Werner 2.

Solano nélkül látta vendégül az edzőváltáson áteső Sopron KC gárdáját a Szolnoki Olajbányász a válogatott szünet utáni első bajnoki mérkőzésen.

Az első percekben egy kicsit még meglátszott a “rozsda” a játékosokon, sok hiba csúszott a játékba. A Sopron tudott előbb túllendülni ezen és két gyorsindításos kosárral magához ragadta a vezetést, Cakarun és Kovács szépített a túloldalon (4-6). Montgomery nagyon élt a palánkok alatt és bár sikerült betalálnia a hazaiaknak, végül 9-14-nél időt kellett kérnie Gasper Potocniknak. Tudta rendezni a sorokat a piros-fekete alakulat, végig ott loholt a soproniak nyakán, de az utolsó másfél percben több hiba is becsúszott, így megmaradt a vendég előny. 15-19.

Olyan pontatlanul indult a második negyed, mint az első, végül Badzim értékesített két büntetőt, ezzel kettőre zárkózott az Olajbányász (17-19). Újra Montgomery lépett elő a Sopronban, ám megint jött Badzim, aki ezúttal egy 3+1-es akciót csinált (21-23). A hátvéd ezután egy remek passzt is kiosztott, amiből Subotic állhatott a vonalra, újra egál volt az állás, Kosztasz Flevarakisz hívta magához az övéit (23-23). Nagy küzdelem folyt a pályán, többször is csak fault árán tudták megállítani egymást a felek, érdemben viszont egyik csapat sem tudott elmozdulni a másiktól (30-30). Megint úgy tűnt, hogy meglép az SKC, ám jött Pongó, aki két triplát is bevágott, hosszú idő után újra a szolnokiaknál volt a vezetés, ami ki is tartott a nagyszünetig. 39-38.

McGill és Cakarun nyitotta a második félidőt, majd Montgomery 2+1-es akciója következett (41-43). A soproni center már 17 pontnál tartott ráadásul Myers is hozzátett négyet, időt kellett kérnie Gasper Potocniknak (43-51). Werner vétett egy sportszerűtlen hibát, Cummings élt a lehetőséggel és értékesítette a két büntetőt, Badzim pedig egy hármast küldött a helyére (48-51). Megint a Sopron került fölénybe, kétszer is betaláltak a vendégek egymás után, egyelőre nem sikerült egyenlítenie az Olajbányásznak (48-55). Subotic csak az egyik szabaddobását küldte a helyére, Fordtól jött egy kétpontos a túloldalon, újra nyolc volt közte. Bár mindent megtettek a hazaiak, mindig volt válasza az SKC-nak a felzárkózási kísérletekre. 55-62.

A záró etap Cummings kosarával indult, de innen csinált egy 5-0-át a Sopron, ezzel pedig a találkozón először tíz pontra hízott a különbség, igaz, nem tartott sokáig, Pongó, majd Cakarun azonnal visszahozta az övéit, jött az időkérés a vendégektől (62-67). Diggs egy távoli hármast dobott be, azonban Subotic kísérlete is behullott, semmi nem dőlt még el öt perccel a vége előtt (65-70). Továbbra is rendkívül küzdelmes volt a mérkőzés, Cakarun és Subotic kosaraival feljött egyre a Szolnok, két perc maradt (69-70). Montgomery csak az egyik büntetőjét dobta be, de sikerült kivédekeznie a következő támadást a Sopronnak, majd Ford állhatott a vonal mögé, egy perccel a vége előtt. Bement mindkettő, időkérés következett. Badzim közelije bement, ám jött Takács és egy lélektanilag nagyon fontos trojkát dobott, Cakarun szépített, 32 másodperc maradt (73-76). Hosszan játszott az SKC, de kimaradt a támadás, még volt tíz másodperce a hazaiaknak, ám Cakarunra jött ki a helyzet, aki nem tudta a helyére küldeni a hármast, így Kosztasz Flevarakisz győzelemmel tért vissza a soproni kispadra. 73-76.

94 hozzászólás

94
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
25 Comment threads
69 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
37 Comment authors
AtisEwingRedbidXeroSzhelY Recent comment authors
Xero
Olvasó

Gratulálok a Sopronnak! Pedig biztos voltam benne, hogy a végén elszúrják… 😀 Alapvetően jó taktikával kosárlabdáztak, de olyan hibákat vétettek, hogy csak fogtam a fejem. Az Olaj most nagyon gyenge volt, de ez nem is csoda ilyen körülmények között.. Ennek ellenére a Sopron egy gyorsindítást nem tudott rendesen végigjátszani, még akár két fős létszámfölényben sem.. Most egyet elléptek előre a kiesés elől, de azért még sok dolga lesz itt az új edzőnek. Sajnos a magyarok nagyon gyengék, amivel nem nagyon lehet mit kezdeni..

Gecse J. Márió
Olvasó

Van még egy Boriszov is a tarsolyukban… Illetve Supola egészségesen hasznos tagja a rotációnak.

NGD0729
Olvasó

Rengeteg hasznos és tanulságos hozzászólást olvastam a Szolnok-Sopron mérkőzéssel kapcsolatban (igazából nem túl sokat, vicc az egész) csak éppen a Szombathely és Szolnok szurkolók a rendkívül mélyenszántó f..sz méregetés közepette azt felejtették el hogy nem egymással játszottak. Bár nyilván nincs is annál jobb mint egy pl. Kaposvár-Nyíregyháza, Pécs-Oroszlány vagy akár egy Szeged-Paks meccs után megvitatni az aktuális meccstől teljesen függetlenül hogy éppen kinek nagyobb a rudi vagy éppen hogy aznap ki szart nagyobbat. Ezért így a végére egy érdekességet írnék, a Sopron utoljára a 2007/2008-as szezon 3. fordulójában nyert utoljára Szolnokon, akkor 80-86-ra. Elképesztően soknak tűnik ez a 14 év… Olvass tovább »

Gecse J. Márió
Olvasó

Igazat kell, hogy adjak, sajnos a bb1, ahonnan infókat lehetne beszerezni, egyre kevésbé szakportál. Ők azzal, hogy bedobták a lovak (kommentelők) közé a gyeplőt, nyíltan vállalták, hogy nekik a kattintásszám a lényeg…

Redbid
Olvasó

Csak ezzel az a gond, hogy ha majd tényleg élesbe, tétre, helyre, befutóra fordulnak a dolgok, akkor vajon mindez a szabadjára engedett feszültségkeltés, és a belőle kialakuló, a már itt is jól érzékelhető zsigeri gyűlölet majd hol, és miként is fog kicsapódni?!

Atis
Olvasó

Egyre nívósabb hozzászólások vannak, amiből lehet tanulni…kb. 13,5-18,3 éves korig menő az ilyen stílus. Ha valaki később is ilyen, annak pár dolgon el kellene gondolkodnia. Főleg nyíltan, nem haveri sörözés mellett.

fanaticfantastic
Olvasó

Igazad van!

Józsipapa
Olvasó

Először is gratulálok a Sopron csapatának a győzelemhez !!
Sajnos azt kell mondani,hogy végig uralták a mérkőzést;
rengeteg hibával játszott mindkét csapat.
Az Olajban többen mélyen tudásuk alatt játszottak;talán
Pongó és Gilszki(bár elég keveset játszott) kicsivel többet nyujtottak
a többieknél.
Minden elismerésem azoknak,akik a helyszínen nézték végig ezt a másfél órás
szenvedést.
Nagyon össze kell szednie magát a csapatnak mert elég nehéz sorozat jön;
Kaposvár(o) – ZTE(i) – OSE(o) – SZEDEÁK(i) – ASE(o), majd jövőre
Falco(o)………
Hajrá OLAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJ !!!!!

Gecse J. Márió
Olvasó

Köszönjük neked tippmix a Sopron +13.5 hendit! Függetlenül attól, hogy a Szolnok ma jóformán -2 légióssal állt fel, ez ellen a Sopron sem lesz már egyszerű senkinek! A Falco-t és ZTE-t leszámítva innentől most már tényleg bárki bárkit bárhol…

redmiller
Olvasó

Az igen!
Gratulálok a Sopronnak bravúros eredményhez! Úgy látszik jól jönnek ki az edzőváltásból!

WSreborn
Olvasó

Vulcano! Nyugodtan írogass listát, soha egy leírt szót nem bántam meg, rászolgáltatok az utolsó betűig, ezt ennek a cikknek a hozzászólásai is mutatják.
Ha kérhetem legalább ne legyek egy listán a felsorolt “emberekkel”.

Vulcano
Olvasó

Én elhiszem, hogy nem bántad meg. Attól még egy ócska, gusztustalan provokátor maradsz, akinek ott a helye a listán. Nem tudom többes számot miért használsz. Én csak egy ember vagyok. Neked pedig minden megszólalásod csak undoríto fröcsögés és már helyetted is nekem ég a pofám általában. De örülök, hogy ennyire szíven talált a kommentem. Kiváncsi leszek a haverjaid válaszaira is. Ezen a fórumon pedig a törésvonal nem a Falco, Olaj, Körmend stb mentén van. Hanem a kultúra és tisztelet mentén. Egyik oldalon vagy te, Mendez és SP haverod. Vagyis az undorító uszítók, a másikon pedig vagyunk mi. A normláis, sportszerető… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

Kigyűjtsek néhány kommentedet az elmúlt 1 évből? Nem igazán van átfedésben a szép kommenteddel, amin egyébként könnyekig meghatódtam.

Vulcano
Olvasó

Olyat, ami akárcsak megközelíti azt a szennyet, ami belőled állandóan ömlik, biztos nem fogsz találni.

Piffinger
Olvasó

Hát, sajnos a pakliba bekerült ez a lap már napokkal ezelőtt, a tegnapi felvezetés pedig már egyfajta előre magyarázkodásként is értelmezhető így utólag.
Arra, hogy persze mennyire fog ez majd fájni, korai gombot varrni, hiszen a rájátszáskor mindig egyfajta tabula rasa-ként kezdődik egy új fejezet.
Az mindenesetre tényleg fura, hogy ez az adminisztratív ok miért nincs megfelelően kommunikálva. PCR teszt, karantén a külföldi tartózkodás után, vagy tényleg egy nevezési malőr?
Iciri-picirit nekem most így necces, ráadásul jelen körülmények között, egy messziről érkező légiós ki és beépítése.

No de inkább most történjenek ezek és tavasszal legyen a legerősebb és legjobb formában csapatunk!!!

HAJRÁ OLAJ!!!

Vulcano
Olvasó

Én amondó vagyok, hogy a fórum megtisztítása érdekében készítsünk szégyen listát, azokról, akiket csak a provokálás és feszkó keltés érdekel. És, akik nélkül jobb lenne ez a hely. El is kezdem a listát és ha gondoljátok, akkor lehet folytatni.

-Sárgapárna
-WSReborn
-SavariaRules
-Mendez
-Tomi
-olaj75

csakakörmend
Olvasó

PL

fanaticfantastic
Olvasó

PL,körmendi,nem?

csakakörmend
Olvasó

Fake Körmendi mint kiderült!!!

PL
Olvasó

mi derült ki nickgyáros? 😂

az derült ki, hogy te vagy:
PolgarmesterUr
fjoda
csakakörmend
is egy személyben 😂

mi derült ki te beteg csökevény?
az, hogy lebuktattalak, es nem tudod megemészteni?

sárgabaracklekvárosbukta!
Azt szeressük! 😂

PL
Olvasó

az vagyok, csakakörmend meg egy sárgabukta. Hobbija a körmendi nicknevek gyártása,majd feszkógenerálás 😂

csakakörmend
Olvasó

A bajok nem kicsit nála, én mondtam!!!!!👆

PL
Olvasó

saját magadra pluszot nyomni olyan, mintha magadat elégítenéd ki orálisan.
Neked csak ez jut… 😂

Vulcano
Olvasó

Tényleg. Őt kifelejtettem.

PL
Olvasó

Sajnos semmire se mész vele, mert ezek a félnotások hozzák a kattintást/kommenteket.

(Amúgy a listádon 2 sorban is egy ember szerepel. Arra sem veszi a fáradtságot, hogy más stílusban írjon az egyik meg a másik nevén..)

Basketballfan1985
Olvasó

Ez a lista nem rossz ötlet, de bőven lenne még kit ráírni

Vulcano
Olvasó

Én csak elkezdtem. Bárki folytathatja. Nekem elsőre ők ugrottak be.

SárgaPárna
Olvasó

Vulcano! Mi is a baj velem? Én mikor írtam olyant mint SavariaRules vagy Tomi… Nevetséges vagy…

Vulcano
Olvasó

Semmi. Te tökéletes vagy.

Modus operandi
Olvasó

Nagyon sajnálom, mert a mai meccs nagyon fog hiányozni a végelszámolásnál.

Gratulálok a Sopronnak!

CSAK AZ OLAJKA!!!

Basketballfan1985
Olvasó

Jó meccs volt, az Olaj szemmel láthatóan kb. 50%-os formában van lényegében 3 légióssal.
Ez persze nem von le semmit a Sopron érdemeiből grat nekik.
A szombathelyiek pedig hozzák a tőlük megszokott legalja színvonalat, Olaj-Sopron meccs után a hsz-ek 80%ában ők kultúrlénykednek🤮
Csak a ZTE!!!!

Vulcano
Olvasó

2 azaz KETTŐ magát szombathelyinek valló troll miatt kérlek ne általánosíts. Én se hivatkozok WSreborn-ra meg olaj75-re ha a szolnokiakról van szó. A Zte-ről meg inkább nem is beszélek.

moldi56
Olvasó

Szerintem az olaj 75 nem szolnoki.Egy provokátor.Ismerős dolog,a politikában is van hasonló.

Vulcano
Olvasó

Mert szerinted Sárgapárna az szombathelyi?

Nemnormalis
Olvasó

Zetésként színvonalról beszélni megmosolyogtató

Mendez
Olvasó

Nem kell álszenteskedni, olvasd vissza csak szépen, hogy mit kaptak a szombathelyi játékosok a válogatott veresége után.
Na ez alapján gondold végig, hogy mi lesz majd itt az első Falco vereség után.
Ugyanez…csak fordított szerepekkel.

fanaticfantastic
Olvasó

Falco vereség esetén csak te és a többi álneveiden szereplő fórumozó kapja majd. Szerintem. A normális (vagyis a 90%) szombathelyieket békén fogják hagyni.

Mendez
Olvasó

Na persze…legalább magadat ne akard átverni.
Ti sosem foglalkoztok Váradival, Perllel, Benkével, Gráczerrel vagy Okornnal, csak 2-3 gonosz Falco szurkolóval.
Mesélj még…

fanaticfantastic
Olvasó

Ember! Te a városunkat sértegeted! Az itt élő embereket. Nem a csapatunkat kritizálod. Rendre egy település lakóit minősítgeted,sértő módon. Nem egyről beszélünk. Gondolom ,érted.

Basketballfan1985
Olvasó

Én nem álszenteskedek, undorítóak vagytok mint mindig

Vulcano
Olvasó

Nem. Te általánosítasz és kettős mércézel. Miután ez EGY darab zalai szurkoló leköpte a Hortit, én is mondhatom majd, hogy a zalai közönség mekkora egy csürhe? Vagy azt gondolom kikérnéd magadnak.

Mendez
Olvasó

😂😂😂
A zetések pedig a mintaszurkolók.

Stockalone
Olvasó

Azért ez meglepetés, ismerjük el, bár ez a Falconak jól jött.
A jelek szerint Solano Anderson 2.0.

Milo
Olvasó

Mert nem játszhatott egy szakmai stáb általi hiba miatt?

Stockalone
Olvasó

Ha tényleg olyan jó játékos, mint ahogy leigazolásakor beharangozták, akkor nincs olyan szakmai indok ami miatt ki lehetne hagyni a keretből…

Zsarkov
Olvasó

Jobb volt a Sopron, gratulálok nekik, megérdemelték…., DE, annak is, akinek ilyen-olyan Mikulás ajándék osztogatásra, meg állatmenhely làtogás szervezésre van esze, de arra nincs, hogy az irányítónkat benevezze a meccskeretbe…, értem én, hogy mindenki hibázhat, de ez nem az, ez amatőrség, ostobaság…

Vulcano
Olvasó

Pontosan mi volt az adminisztrációs probléma? Miért nem játszhatott?

xixo
Olvasó

Már korábban leírta valaki, hogy Solano lett volna a hatodik légiós, akkor meg az Olajnak 6 milliót kellett volna befizetnie úgy, hogy Solano éppen felépülőben volt. Az akkor nevezett csapat játszhatott ma.

Olajheart2
Olvasó

Nem várt vereség! Fájó vereség! Örökké Olaj!

donnarumma
Olvasó

Hat nem volt top forma sem a pályán sem a nézőtéren.Várható volt hogy ennyi x és meccsből vereség is be csúszik majd.Nagy baj azért nincs a top 4 tuti.Onnan meg bármi lehet.
Gratula a Sopronnak, megerdemeltek

fanaticfantastic
Olvasó

Igen. A Sopron jobb volt. ennyi.

crazybasket
Olvasó

Miért nem játszott a Solano?(tegnap edzett a képek alapján)

Cibona5
Olvasó

A meccs eredeti időpontjában nem volt nevezve.

Milo
Olvasó

November 6-án, amikorról ellett halasztva ez a meccs, akkor még Rogic volt 5.légiósnak nevezve, ha azt akartuk volna, hogy ma játszon, ahhoz ki kellett volna perkálni a szövetségnek több millió forintot, ami a 6.légiós ára lenne. Szombaton játszani fog.

crazybasket
Olvasó

Köszi!

Vulcano
Olvasó

Szép munka💪

Mendez
Olvasó

Kosztasz Megfaszoz Szopnokosz 😂

Cibona5
Olvasó

A másik bunkó paraszt. Ti versenyeztek egymással? Savaria Rules egyelőre nyert, de igyekezz Mendez!

PL
Olvasó

egy és ugyanaz a személy.

SopronKCfan
Olvasó

Sírj! Sajnálom, de nem fog kiesni a Sopron 🙂

Milo
Olvasó

Elképesztően szánalmas teljesítmény volt, de sajnos ezt is vártam. Reménykedtem egy kibrusztolt 1pontos győzelemben, de most nem sikerült. Van ilyen. Szombatra össze kell kapnunk magunkat. Cummingson nagyon látszott, hogy nem edzett kb semmit az elmúlt egy hónapban. Nagyon fájhat még ez a vereség. Hajrá Olaj! Grat Sopronba, teljesen megérdemelt győzelmet arattak. Ja és, akik szidják Solanot, azok nézzék meg a mai meg a körmendi meccsünket és hasonlítsák össze a játék képét.

SavariaRules
Olvasó

Háháháhá buckás parasztok kiszopott a fos csürhétek!
4ben sem lesztek😆😆😆😆
Idén is a seggünket nézitek fasszopó szopnoki cigányok.
Ilyen istállóban hogy lehet játszani????
💛🖤💛🖤💛🖤

donnarumma
Olvasó

Én kérek elnézést…

Vulcano
Olvasó

Csatlakozok.

fanaticfantastic
Olvasó

Így is van. Maradjunk ,tisztelettel egymás felé! Köszönöm!

fanaticfantastic
Olvasó

Köszönjük az elhatárolódást ettől a két alpári p.cstől!

WSreborn
Olvasó

Ez szombathely…

Cibona5
Olvasó

A kultúra kivágta a biztosítékot. Úgy látszik van olyan Szombathelyen, akinél ez a tahóság a színvonal. Gratulálok, veregesd meg a válladat!

WSreborn
Olvasó

van olyan? mind ilyen…

Vulcano
Olvasó

Mondjuk Ws pont te vagy, akinek semmi joga nincs felháborodni az undorító, tahó viselkedésen. Pontosan ilyeneket szoktál leművelni te is. Bármelyik másik szolnoki számon kérheti ezt a viselkedést, de te légszíves ne, mert végén még rádszakad a plafon.

moldi56
Olvasó

Vulcano te normálisnak tünsz.Meghívlak téged a szolnoki buckámba vendégségbe.Itt Szolnokon a Holt-tiszapartra.Egy jó halászlére.Legalább szétnézel és elmeséled Szombathelyen,hogy Szolnokon milyen buckák vannak.

fanaticfantastic
Olvasó

Néhány sz kavaró van itt csak. Ők is több néven. A többség teljesen rendes ember. Így látom.

Vulcano
Olvasó

Szerintem te keversz valakivel. Én még a számon se ejtettem ki soha a bucka szót. (Na jó, ha Star Wars-ról van szó mx akkor)
Szolnok városát és a szurkolókat nem szoktam szidni. Csak, akik rá is szolgálnak. Annak viszont örülök, hogy normálisnak tűnök. Én is korrektnek tartalak téged. Nekem csak a hangos kisebbséggel van bajom. A sárgapárnákkal és wsreborn-okkal. Akik csak a feszkót jönnek szítani.
A halászlét pedig akár a kövi Olaj-Falcon nyélbe is üthetjük. Én mindig szívesen találkozok az ellen drukkerekkel is.

moldi56
Olvasó

Vannak szurkolók akikkel én is találkoztam Szombathelyen.Nem tudom hallottál-e Kutyáról?Vagy Valdezről,esetleg Zizouról?Na ővelük személyesen is találkoztam a Haladás-Arsenal meccs után(nem most volt).Pálinkát cseréltünk és elbeszélgettünk.Itt akkor nem szidott senki senkit.

Vulcano
Olvasó

Hát igen. Így is lehet.
Asszem 2008-9 körül volt Hali-Arsenal. 12 éve. Elég durva…

SárgaPárna
Olvasó

Ezt fejezd be! Szégyent hozol ránk!

Vulcano
Olvasó

Vettem, főnök…

SzhelY
Olvasó

max te hozol anyádra fotelnyuszi

nemKalman
Olvasó

Vazsiparaszt✌️

Ewing
Olvasó

Úgy írják, faszszopó.
Szívesen. Egy cigány az istállóból…

G.
Olvasó

SKC💙💙💙

nemKalman
Olvasó

Kostas🙏

zetomee
Olvasó

Nekünk hatalmas győzelem ez a jelenlegi helyzetben.
Mivel csak a 2. negyed végén vezetett az Olaj 2 percig, véleményem szerint teljesen megérdemelt győzelmet aratott a CSAPATunk. Hétvégén ha a Körmend ellen is sikerülne akkor görög csodáról beszélhetünk.
Jókor játszottunk Szolnokon, mert lehet ha normál menetben lettünk volna, akkor sima zakó. Ennél csak jobb lesz az Olaj.

fanaticfantastic
Olvasó

Gratula Sopronba! Ma nem ment ,nekünk.

KD
Olvasó

A második félidőt láttam, ott jobb volt a Sopron, gratula Nekik. Nekünk jól jött a szolnoki vereség, így már két meccs előnyünk van.

fanaticfantastic
Olvasó

Igen. Ez még hiányozni fog a végén.

elfogult vagyok
Olvasó

Döbbenet!
Ilyen átjáróházat még edző meccsen sem produkált az olaj!
Ez nekünk fog igazán fájni!

SárgaPárna
Olvasó

Nagyon sajnálom a hazaiakat, nagyon szimpatikus csapat! Jajj bocs, nem ide!

Gézuka
Olvasó

menjél és pofozgasd Gyuri bácsi bögyörőjét, hátha csurran még belőle egy kis pénz.

fanaticfantastic
Olvasó

Szeretünk,mi is téged. Most ,sajnos nem írtam igazat. elnézést!

SzhelY
Olvasó

nagyon sajnálom az itt olvasokat,hogy ide irogatsz

SopronKCfan
Olvasó

Taki megint akkor vágja be a triplát, amikor az már nagyon fáj! Óriási volt srácoook! Innentől csak felfelé!
További sok sikert az Olajnak is!
SKC!

fanaticfantastic
Olvasó

Köszönjük! Jók voltatok!

moldi56
Olvasó

Természetesen nem haragszunk Takácsra.Neki az a dolga,ha helyzetbe kerül dobjon.Kikaptunk.Van ilyen sajnos.CSAK AZ OLAJ!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés