Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Huszonkettővel verte a Szeged a Vasast

“Sokat kell még javulnunk védekezésben és támadásban is.”:

:

Csütörtökön első felkészülési mérkőzését játszott a Naturtex-SZTE-Szedeák csapata a PVSK-Matro kupán: a pécsi torna elődöntőjében az NB I/B Piros csoportjában érdekelt Vasas Akadémia volt az ellenfél. A szegediek keretében két légiós volt, miután Wesley Person szerdán kapcsolódott be az edzésmunkába – áll a csapat Facebook oldalának beszámolójában.

Az első félidőben nehezen lendült játékba a Szedeák, de húsz perc után egy ponttal így is vezetett. A szünetet követően azonban egészen más ritmusban játszott a gárda, és hamar elérte a tíz pontot is az előnye, onnen pedig már nem engedték ki a kezükből a meccset, és végül magabiztos, 22 pontos sikert arattak a Vasas ellen – Bognár Kristóf egy dupla-duplával kezdte az idényt, hiszen 20 pontja mellett 11 lepattanóig jutott.

A pécsi tornán pénteken 18:30-tól rendezik a döntőt, ahol a PVSK-Eszék mérkőzés győztese lesz az ellenfél.

Naturtex-SZTE-Szedeák–Vasas Akadémia 78–56 (12–14, 19–16, 24–14, 23–12)
PVSK-Matro kupa, elődöntő, Pécs, Szamosi Nándor sportcsarnok. Vezette: Kapitány, Téczely, Dr. Danka.

Naturtex-SZTE-Szedeák: Balogh 8/3, Person 13/9, Starovlah 8, Bognár 20/3, Filipovics 7. Csere: Kovács Á. 2, Mayer 9/3, Kerpel-Fronius 4, Polányi 7/3, Bella. Vezetőedző: Simándi Árpád.

Simándi Árpád: Az eredmény másodlagos volt, azért jöttünk ide, hogy gyakoroljunk. Ettől függetlenül persze örülök a győzelemnek. Döcögősen indult a mai meccs, de később átvettük a találkozó irányítását, de sokat kell még javulnunk védekezésben és támadásban is.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés