Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Húsz napra eltiltották és ötszázezer forintot is fizetnie kell az Egis Körmend edzőjének

A ciprusi szakember az MVM-OSE Lions elleni bajnokit követően kritizálta az egyik játékvezetőt.:

:

Az MVM-OSE Lions elleni bajnokit követően éles hangnemben kritizálta a találkozó egyik játékvezetőjét az Egis Körmend edzője, Antonisz Konsztantinidesz.

A trénerrel szemben az MKOSZ Főtitkára fegyelmi eljárást kezdeményezett, a Fegyelmi Bizottsága pedig 2022. október 27-én elmarasztalta az edzőt, akit 20 napra eltiltott és ötszázezer forint megfizetésére kötelezett.

HATÁROZATOT:

A Fegyelmi Bizottság Antonis Constantinides (Egis Körmend) sportszakemberrel szemben az 56. § (1) bekezdésében írt játékvezetővel szemben elkövetett fegyelmi vétség miatt a Fegyelmi Szabályzat 56. § (1) bekezdés a) és b) pontja és a 7. § (1) bekezdése alapján 500.000 (ötszázezer) forint pénzbüntetést szab ki, valamint 20 (húsz) napra a sporttevékenység folytatásától eltiltja.

A határozat ellen a kézbesítéstől számított 15 (tizenöt) napon belül fellebbezésnek van helye, melyet a fellebbezési díj befizetése után bírál el a Fellebbviteli Bizottság.

A bizottság szerint a tréner a nyilatkozatában elfogadhatatlan, gyalázkodó módon sértegette a játékvezetőt, továbbá fenyegető kijelentésekkel élt arra az esetre, ha legközelebb sem lesz megelégedve a munkájával. Nyomatékos súlyosító körülményként értékelte a bizottság, hogy ezt nem a mérkőzés hevében tette, hanem már a mérkőzés után, a sajtótájékoztatón egy papírról olvasva, ami arra utal, hogy e szavakat előre megfogalmazta, átgondolta.

Megengedhetetlen, hogy a játékvezetők, vagy a mérkőzés bármely más résztvevői hasonló fenyegetéseknek, vagy más atrocitásoknak legyenek kitéve. Ez akkor sem lehetséges, ha az adott mérkőzésen esetleg nem nyújtottak jó teljesítményt, mindezekre figyelemmel a bizottság Antonis Constantinidest pénzbüntetéssel és egyben eltiltással sújtotta – írják az indoklásban.

A körmendi vezetőség korábban közleményben állt ki Antonisz Konsztantinidesz mellett, itt lehet elolvasni.

52 hozzászólás

52
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
27 Comment threads
25 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
32 Comment authors
Parus majorred-black01Gézukap.boriszMotoros Recent comment authors
Parus major
Olvasó

Helyes. Játékvezetőket nem fenyegetünk, ez alap. Pappot se fenyegesse, akkor se, ha hülye. Egy edzőt az is megkülönbözteti a szurkolóktól, hogy képes uralkodni az indulatain. Ha a ciprusinak nem megy, alkalmatlan, mint ahogy Papp is jv-nek.

red-black01
Olvasó

Na csak így gyorsan, hogy ne csak a levegőbe beszéljek 😉
A kép:
“Antonis Constantinides felolvasta Mr. Pappról szóló véleményét, ami arra utal, hogy e szavakat nemcsak előre megfogalmazta, átgondolta, hanem előre megfontolt szándékkal saját költségén a nyomtatott sajtóban meg is jelentette.”

comment image

red-black01
Olvasó

Én legközelebb Constantinides helyében egy Nők Lapjával a kezemben ülnék le a sajtótájékoztatóra és abba nézve mondanám el a dolgokat. 😉
Azt gondolom ez a “papírról olvasta fel”az elmúlt évek egyik legnagyobb vagy inkább legégőbb szövetségi öngólja.
Pedig azért volt egy-kettő😂.
Mekkora kosárlabda szakemberek ezek a kosárlabda sportágban valamiféle “döntéshozók”, akik azt sem tudják, hogy az a papír amiről “felolvasott” az a mérkőzés statisztikája.
Fárasztó napom volt, de nagyon röhögök.😁

Gézuka
Olvasó

röhejes… csak szólok hogy Mr. Papp a Jász-Nagykun Szolnok megyei játékvezetői bizottság tagja 🙂

p.borisz
Olvasó

Az edző büntetése egy dolog…de remélem,Papp minden este,sötétedés után rettegve néz a háta mögé,mikor hazafelé megy…igazán lehetne konszenzus a szurkolók közt és egy-egy delegálttal meglátogathatnák,hogy elbeszélgessenek vele a világ dolgairól…🙄🤭

Motoros
Olvasó

SZARKÁOSZVÉNKURVÁKFERIALKALMATLANPETIK🤡🤡🤡🤡

#MRPAPPGECIOUT

neszojjabele
Olvasó

nem szoktam eggyet érteni a faszságaiddal, de mostse

Motoros
Olvasó

Először tanulj meg magyarul, utánna jelentkezz újra🤡🤡🤡🤡

neszojjabele
Olvasó

mostaztán jól odamontad! 😀 <3

Namár
Olvasó

Miért nem fogjátok fel a pici agyatokkal (tisztelet a kivételnek), hogy a bírókkal kapcsolatos szankciókat, eljárásokat nem fogják nyilvánosságra hozni? Szánalmas a nyivákolásotok. Azért, mert nem tudtok valamiről, még nem jelenti azt hogy nem létezik. Ennek a felismeréséhez is kellene némi iq, ugyebár.

heraklith
Olvasó

Továbbra is ugyanúgy fúj, mint előtte, te lángész 😄 Nem kell hozzá érettségi, hogy ebből le tudd vonni a következtetéseket.

Twin Peaks
Olvasó

Pappgeci meg semmit?! Parádés… 👏👏
Már látom magam előtt,ahogy, (ha oda merik küldeni) Körmenden a pálya szélén törölgeti a szemeiről, a jól mélyre szívott turhát, amit valamelyik vehemens szurkoló köp rá! Teljesen jogosan!
Vicc az egészben az, hogy még ebből is papp jön ki áldozatként!

Jessy
Olvasó

Jó lenne, ha a bírók teljesítményét is ellenőrizné valaki, mert az néhány esetben felháborító!!!

Boban
Olvasó

Nevetséges. A sporttárs úr meg azóta is vidáman fütyülgeti a sípot hétről hétre. Legalább ugyanennyi időre kéne elmeszelni a nagytiszteletű uraságot is. Olaj szurkolók számára a legnagyobb ajándék volt, hogy Szolnokra költözött és így nem fütyülhet a csapatnak.

Pbask
Olvasó

+1
Kabaré

Buborka
Olvasó

A 20 napos eltiltás konkrétan egy bajnokit jelentett Constantinidesnek, amit most hétvégén le is tudott. A következő bajnoki meccsen már ott ülhet ő is a padon.

Boban
Olvasó

Szerintem senkinek nem azzal van a baja, hogy az edzőt elmeszelték, rá is ráfér. Azzal van a baj, hogy a sporttárs uraságot nem. A mundér becsülete bármi áron. Csak ne bohóckodna a TD podcastben jópofizva Cilivel, mert elfog az enyhe hányinger.

Buborka
Olvasó

A játékvezetőkkel kapcsolatos szankciókat szerintem nem hozzák nyilvánosságra. Lehet, hogy ő is kapott büntetést. Nem tudhatjuk.

Boban
Olvasó

Azóta minden fordulóban fújt. Volt, hogy több meccsen is. Szóval nem igazán lett ő elmeszelve…

neszojjabele
Olvasó

leírnád, hogy azon az oroszlány – körmend mecsen mi volt az a hatalmsa faszság, amimiat el kellene tiltani?
fújt 1 véleményes faltot? 1 kétes outot?
tényleg nem rosszból, kiváncsiságból

Dennis
Olvasó

Na ez a durva!
Egymeccses eltiltás, röhej!

heraklith
Olvasó

A bognár pont olyan arrogáns, dologtalan, kihanemén senki, mint a papp. A szakmájának a legalja mindkettő. A hülye papp még a podcastben is elmondja, hogy mennyit kompenzál a helyeségei után. Az eset után jött Egerszegre, fújt egy szokásosan irdatlan nagy böszmeséget (amiért persze megkapta a magáét), utána azonnal két még nagyobb böszmeséget fújt a javunkra. Teljesen alkalmatlan a munkájára, de ezzel még párosul egy olyan “stílus” is amely miatt nem véletlenül lett a mezőny messze legjobban utált jatékvezetője. A fellebbezésnek alapból nyert ügye kell(ene), hogy legyen mert olyan körülményeket értékeltek a terhére, amik csak feltételezések. Mondjuk amíg egy ilyen bognár… Olvass tovább »

Pbask
Olvasó

Oké, de Papp mit kapott? Mert vígan vezeti a meccseket, utoljára soproniaknak, ahol a soproni edző úriemberesen megemlítette, hogy a bírói tevékenykedésről inkább nem mond semmit. Tavaly is elő vették, amire reflektált a podcastben tessék-lássék módon. Ez az MKOSZ közlemény mi? Hogy lehet egy ilyen szép sportágnak ilyen dilletáns vezetősége? Papírról olvasva? Ti tényleg ilyen balfaszok vagytok, mikor egyből meccs után sajtótájékoztató van? Max a statisztikát nézte maga előtt, degeneráltak. Itt is megy a fake news gyártás, hiába Feriéknek volt ellesni a gazditól ezt-azt… Emberek szórakozását teszitek lassan tönkre a bírókkal, a helyi streamelés szétverésével, a szurkolók hülyének nézésével,és itt… Olvass tovább »

Laposvár
Olvasó

Kevés!
Remélem az eltiltás utáni első meccsére Pappot kükdik majd 🙂 Akárhol is lenne, elutaznék hogy láthassam 🙂

Rolex
Olvasó

Laposvár szopd le pappot.
De úgy jó mélyen vedd le,torokra🤮
❤️🖤

Laposvár
Olvasó

😀

Misi
Olvasó

Az, hogy lesz valamilyen fegyelmi, egyértelmű volt. De honnan vették, hogy felolvasta? Különösen az olyan mondatot, hogy “akkor nem tudom mit teszek ..” Az a papír a mérkőzés statisztika volt, onnan nézte, hogy mit kapott Mr. Papptól az MTE, és mit az ellenfél!

Tom84
Olvasó

Kiváncsi leszek, mikor megy Körmendre. Aki tud, az legyen ott a meccsen. Annyit még ember nem kapott, amit ő ott kapni fog.

pirosf
Olvasó

Soha többet nem jön.
Ennyit bőven megért! Köszi Antonis, örök hála!

2lee14
Olvasó

Oké, de a másik oldal lesz valaha bármikor is bármiért számonkérve? Minden éremnek két oldala van…..

SzhelY
Olvasó

minek a bírónak mindig igaza van,ha nem akkor is

neszojjabele
Olvasó

bírói tanfolyam indul majdnem minden megyébe!
lehet menni megváltani a világot és leváltani az alkalmatlanokat!
úgy örülnék az új arcokat akik megmutatják mi is az a kosárlabda!
de tényleg. ideje lenne

Chikán Sándor
Olvasó

Szombathelyiként mondom igaza van a körmendi edzőnek!!!!!!! Szomorú hogy ez a maffia szövetség ilyen egyoldalú itéletet hoz.És az eszetlen barom Pappról szó sincs.Pedig évek óta össze vissza fúj.Már párszor megirtam ki kellene selejtezni.ezt. az agyalágyultat.Hányszor és hányszor borzolta a kosárkedvelő szurkolok idegrendszerét ez a barom. Próbálok finoman fogalmazni de nagyon nehéz. Hajrá sportszerü kosárlabda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csippa
Olvasó

A “meccs hevében” nincs sajtótájékoztató ugyebár, kedves dilettans banda, de 10 perccel utána, ott sztem még rosszabb, mert felmegy a pumpa még jobban, mikor csak azon tud gondolkodni 😂🤡🤡 Full bohóc ez a szövetség részéről, mégha egy edzőnek valamilyen szinten illik is uralkodni magán, de emberként maximálisan érthető volt a ciprusi nyilatkozata. A szövetség még nagyobb bohócot csinál magából egy ország előtt újra, h Papp részét az egészben meg sem említik, holott szándékosan fújt a Körmend ellen és ő tényleg előre megfontoltam, korábbi sértődésből, ezzel játékosok, edzők, klubnál dolgozók, ezáltal családok egzisztenciáját is veszélyeztetve, ergo egy szimpla bűnöző… Mindezt részemről… Olvass tovább »

Mithridatész
Olvasó

Egy másik dimenzióban: Papp Péter játékvezetővel szemben az MKOSZ Főtitkára fegyelmi eljárást kezdeményezett, a Fegyelmi Bizottsága pedig 2022. október 27-én elmarasztalta a játékvezetőt, akit örökre eltiltott minden MKOSZ által szervezett vagy rendezett mérkőzésen való munkavégzéstől, továbbá tízmillió forint kártérítés megfizetésére és nyilvános bocsánatkésére kötelezett a EGIS Körmend Kosárlabda Klub felé. A bizottság megvizsgálta a beadott videós bizonyítékokat, melyek alapján egyértelmű megállapítást nyert, hogy Papp játékvezető több mérkőzésen is elfogadhatatlan színvonalon végezte a munkáját, továbbá nem tudta megőrizni a játékvezetőknek kötelezően előírt semlegesség elvét, és több ítéletében is szándékosan az EGIS Körmend csapatát sújtotta. Nyomatékos súlyosbító körülményként értékelte a bizottság, hogy… Olvass tovább »

pirosf
Olvasó

Ez a “papirról olvasta” és “nem a meccs hevében”, őszintén kérdezem, tényleg komoly?

Kik vannak ebben a “Fegyelmi Bizottság”-ban?? Láttak életükben kosárlabda mérkőzést? Tudják, mi az a kosárlabda? Tudják egyáltalán, mi az a sport?!?

pirosf
Olvasó

Fegyelmi bizottság

Dr. Nyilas Levente (elnök)
Jánossy Krisztina (tag)
Hegyi Tekla (tag)
Dr. Tóth Bars (tag)

Szép névsor.

SzhelY
Olvasó

ezek kik?

Csippa
Olvasó

Nagy kosárlabda guruk, nem tudtad?!?!!?! 🤷😂😂😂🥴🥴🥴🤣🤣🤣🥳🥳

SzhelY
Olvasó

köszi már azt hittem a varrószakör vezetői ,labdát talán láttak már

Redbid
Olvasó

@ pirosf
Az edzők a statisztikát szokták böngészni a sajtótájékoztató közben, gondolom az lehetett a papír!!!!!!!!!
Ekkora böszméket :):):)

Piros Takaró
Olvasó

Idióta balfasz banda!
Előbb utóbb úgyis megpicsázza valaki papgecit vagy bármelyik másik dilettáns barmot.:)
Ha nem éreznék magukat feljebbvalónak mindenkinél és normálisan fújnának, akkor talán nem lenne minden meccs után bírószidás.

Knézy Ernő
Olvasó

Szerintem, Ez az 500ezer nem egy nagy dolog neki,viszont ideje lenne játékvezetőknek a munkáját is nézni,elképesztő amit művelnek.
Papp hoozzánemértőt soha nem fogják eltiltani ?

gulyasszabolcs00
Olvasó

Miként lehet annyira fogyatékos egy szövetség, hogy szerintük a ciprusi előre leírta Mr. Papp-ról a véleményét???
Agyhalál, komolyan mondom 😃

#JesuisConstantinides

SárgaPárna
Olvasó

Nem ő írta le, ebben igazad van!
#JesuisPista

Kendeffy Botond
Olvasó

Beszélgess inkább Magaddal. Így biztos Neked lesz igazad. Peace.

GennaroDeTommaso
Olvasó

“Nyomatékos súlyosító körülményként értékelte a bizottság, hogy ezt nem a mérkőzés hevében tette, hanem már a mérkőzés után, a sajtótájékoztatón egy papírról olvasva, ami arra utal, hogy e szavakat előre megfogalmazta, átgondolta.”
Nem azért, hogy védjem a ciprusit, de az a papír ami nála van a sajtótájékoztatón, az konkrétan a meccs statisztikája. Lefújás után gondolom tartanak egy rövid eligazítást az öltözőben, aztán egyből sajtótájékoztató. Biztos még nekiállt papírra írogatni, hogy onnan olvassa fel… Nemár…

gulyasszabolcs00
Olvasó

Ugyanez fogalmazódott meg bennem is.

Ráadásul a sajtótájékoztató nagyjából 10 perccel a lefujást követően van. Hogy lehet arra azt mondani, hogy nem a mérkőzés hevében mondta? 😃

Tom67
Olvasó

És mi lesz pappgecivel? Az ô tevékenységét is megvizsgálták? Hány meccsre kap eltiltást? Errôl érdekes módon nem lehet olvasni sehol!

Redbid
Olvasó

Nem kellett sokat várni a, hétvégi Zete-Sopron meccsen a teljesítménye miatt újra (le)szerepelt!
“Kosztasz Flevarakisz, Sopron:

A játékvezetőkkel kapcsolatban mondhatnék pár dolgot, de nem teszem, viszont jó lenne, ha egy nap rendet tennének ezen a téren azok, akikre ez tartozik.”

Tom67
Olvasó

Nekem mondod? Soproniként átéltem! Az a szomorú hogy azt csinálnak amit akarnak, mindenfêle következmény nélkül! Ha valaki ez ellen fellázad az úgy jár mint a körmend edzője! Nagyon szomorú!

pirosf
Olvasó

Mr.Pappot egy életre kellene…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés