Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

HÜNBER Nyíregyháza BS – Naturtex-SZTE-Szedeák

A sereghajtó otthonában folytatná jó sorozatát a Szeged.

HÜNBER Nyíregyháza BS - Naturtex-SZTE-Szedeák

Alsóházi rájátszás, 7. forduló
Nyíregyháza, Continental Aréna, szombat 18:00.
Játékvezetők: Nagy Viktor, Ádám József, Györfy Rúben (Bodrogváry Iván József)

Nyíregyháza: Perry - Kass - Szobi - Pipiras - Copes

Szeged: Washington - Polányi - Nicholson - Bognár - Roberson

Egyre nagyobb bajban a sereghajtó Nyíregyháza. Darko Radulovics együttese a jó formában lévő, legutóbb az Oroszlányt legyőző Szegedet fogadja.

Darko Radulovics, HÜNBER Nyíregyháza BS: Nyilván olyan helyzetben vagyunk, amikor már nem fér bele hiba. Energikusan, keményen és eltökélten kell kosárlabdáznunk, hiszen ismét nehéz mérkőzés vár ránk és győzni szeretnénk. A Szeged jó formában van, mély kerete van, játékosokkal akik kiváló egyéni képességekkel rendelkeznek, őket hatástalanítanunk kell ahhoz, hogy sikeresek lehessünk.

Nikola Lazics, Naturtex-SZTE-Szedeák: Kemény mérkőzést játszottunk az Oroszlány ellen hosszabbításban, örülünk a győzelemnek és annak, hogy ezzel elértük a minimális célunkat, ami a bennmaradás volt az első osztályban. Remek szériában vagyunk, de nem vár ránk könnyű feladat, a Nyíregyháza számára már minden mérkőzés élet-halál. Szeretnénk győzni és minél jobban befejezni a szezont, fel kell készülnünk arra, hogy kellemetlen ellenféllel találkozunk, egy agresszívvel és veszélyessel. Ahogy mindig, most is a védekezésünk lesz a kulcs, ez segített minket eddig is ebben a szép sorozatban.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
paprika Recent comment authors
paprika
Olvasó

HÜNBER???
Drámai, hogy egyetlen cikket nem tudtok úgy kirakni, hogy ne legyen benne helyesírási hiba vagy tárgyi tévedés! Tényleg nagyon kellemetlen.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés