Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

HÜBNER Nyíregyháza BS – Zalakerámia ZTE KK

Mindkét gárda nagy győzelmet aratott a legutóbbi találkozóján.

HÜBNER Nyíregyháza BS - Zalakerámia ZTE KK

Bajnokság, 22. forduló
Nyíregyháza, Continental Aréna, szombat, 19:00
V.: Kapitány Gellért, Farkas Gábor, Pozsonyi László (Hartyáni Zsolt)

Nyíregyháza: Johnson - Bryce - Kiss - Pipiras - Suárez.

Zalaegerszeg: Wilson - Takács - DeCosey - Barnett - Holton.

A hét közben Szolnokon bravúrgyőzelmet arató Nyíregyháza látja vendégül a az elmúlt fordulókban egyre jobb formát mutató Zalaegerszeget a 22. fordulóban.

Pethő Ákos, HÜBNER Nyíregyháza BS: Nagy győzelmet arattunk Szolnokon, de ennek akkor lesz nagy értéke, ha ezt a hétvégi meccset is be tudnánk húzni. Ez nem lesz egyszerű, hiszen a ZTE az előző találkozásunk óta átalakult, légiósokat és edzőt is cseréltek és az utóbbi időben már rátaláltak a győzelem útjára. Biztos, hogy önbizalommal telve jönnek ide, hiszen a múlt héten a Debrecent váratlanul simán fektették két vállra. Kemény meccs lesz és biztosan legalább annyit bele kell tennünk a mérkőzésbe, mint azt tettük Szolnokon és akkor tudjuk győztesen elhagyni a parkettát.

Emir Mutapcic, Zalakerámia ZTE KK: Jó formában és önbizalommal telve utazhatunk, de ez attól is függ, hogy mit teszünk ezért minden nap. Fontos lesz ez a találkozó, sok fog múlni a védekezésünkön, hiszen például a Nyíregyháza legutóbbi találkozóján a Johnson-Bryce-Suárez hármas 71 pontot dobott. Ezen felül is remek együttes az ellenfelünk, nemcsak miattuk, hiszen remek csapat kosárlabdát játszanak. Nekünk is nagyon jó, közös teljesítményre lesz szükségünk, ha nyerni szeretnénk. Nincsenek nagy gondjaink, de mint mindenkinél, nálunk is vannak apróbb sérülések, mindezek ellenére remélem, hogy teljes kerettel tudunk kiállni.

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Kék-FehérKPSVRKKDennisGORECUBRBAHolló Recent comment authors
Kék-Fehér
Olvasó

Mindent bele, hajrá ZETE!

Zetesziv
Olvasó

Sima vendég győzelem.

Holló
Olvasó

A Torcida már nem Fidesz nyaligép? Stárics,Gyimesi,Kelemen már ne húzzon el? Te irogattad ezt pár hete…Sokkal többre értékelem azt a szurkolót,aki nyiltan kiáll vagy elhatárolódik…te lidérc te ide oda ingázol,mint aki nem igazán komplett. Mint,aki megiszik pár italt és utána mindent másképp lát. Nyilvános fórumon így kell bohócot csinálni valakinek magából,ahogy te teszed… Egyébként a holnappal remélem igazad lesz! De ha kikapunk akkor ne takarodjon majd mindenki! Az Istenre kérlek még nagyobb bohóc ne legyél…igy is az vagy!! Hévízen ilyen nehéz a levegő?

Borbély Lajos
Olvasó

Ezt a Suárez gyereket kell(-ene) elsősorban kikapcsolni, a mezőny legjobb centere. Egyébként pedig nem hinném, hogy sikerülni fog.
Nélküle csontutolsó lenne Nyíregy.
Moha mindenesetre idén remekül szedegette össze a légiósokat. Lehet, hogy Benczétől (is) tanulta, mikor a játékosa volt, hi-hi.

red-black01
Olvasó

Az hogy Suarez a mezőny legjobb centere, így egy kicsit erős.
Esetleg a mezőny egyik legjobb támadócentere, az igaz lehet.
A védekezése miatt (ami gyakorlatilag nyomokban felfedezhető csak) szerintem szóba sem jöhet legjobb centerként.

GORECUBRBA
Olvasó

Sztem a körmendi Gordon a legjobb 5 ös,csak saját vélemény

KPSVRKK
Olvasó

Martin után. 🙂

Dennis
Olvasó

Azért az a Johnson gyerek is sok csapatba beférne!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés