Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

HÜBNER Nyíregyháza BS – Zalakerámia ZTE KK

A Zalaegerszeg ellen kezdené a zárkózást a sereghajtó.

HÜBNER Nyíregyháza BS - Zalakerámia ZTE KK

Bajnokság, 7. forduló
Nyíregyháza, Continental Aréna, szombat, 16:30.
Játékvezetők: Földházi Tamás Péter, Tőzsér Dénes Kelemen, Györfy Rúben (Bodrogváry Iván József)

Nyíregyháza: Perry - Kiss - Bazsó - Dolezaj - Henderson.

Zalaegerszeg: Trice - O'Reilly - Polster - Ostojic - Smith.

A szünetet a változásokra használta fel az eddig nyeretlen Nyíregyháza, mely a hetedik fordulóban a Zalaegerszeget látja vendégül.

Pethő Ákos, HÜBNER Nyíregyháza BS: “Nyilván, a rossz sorozat után jól jött a szünet, változás is történt a keretben. Nem tudtunk végig együtt készülni válogatott elfoglaltságok miatt, de aki itt volt azokkal mentálisan tudtunk foglalkozni és érdemi munkát is, főleg amikor kiegészültünk. Védekező oldalón a lepattanók megszerzése lesz a legfontosabb, míg támadó oldalon az eladott labdák számát kell lecsökkenteni, pláne a kritikus időszakokban, gondolok itt a második félidőre. Teljes kerettel vágunk neki a szombati mérkőzésnek.”

Sebastjan Krasovec, Zalakerámia ZTE KK: “Ellenfelünk minőségi játékosokból áll, annak ellenére is, hogy a szezon eleje nem sikerült nekik. Csapatvédekezésre nagy hangsúlyt kell fektetnünk, türelmesen kell játszanunk, és 40 perces koncentrációra lesz szükségünk a győzelem megszerzéséhez. A három hetes szünet persze nekünk is jól jött, de egész éves munka a fejlődés. A bajnokság elején járunk, mindössze hat mérkőzésen vagyunk túl, napról napra szeretnénk javulni. Nincs sérült játékosunk jelenleg, mindenki utazik Nyíregyházára.”

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
bbzte Recent comment authors
bbzte
Olvasó

Győzzön a jobb!…vagyis a ZTE.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés