Connect with us
Hirdetés

B-csoport

HÜBNER-Nyíregyháza BS – Vasas Akadémia

Jön a mindent eldöntő ötödik mérkőzés.

HÜBNER-Nyíregyháza BS - Vasas Akadémia

Piros-csoport, rájátszás, elődöntő, 5. mérkőzés
Nyíregyháza, Continental Aréna, szombat, 18:00
V.: Győrffy P., Nagy V., Nyilas I. (Hartyáni Zs.)

Nyíregyháza: Ubilla - Bus - Bazsó - Mokánszki - Tóth.

Vasas: Moravcsik - Boros - Medve - Andrássy - Radics.

Minden eldöntő, ötödik mérkőzés dönt arról, hogy melyik csapat jut be a fináléba a Piros-csoportban.

Borisz Maljkovics, a HÜBNER-Nyíregyháza BS vezetőedzője: Eddig mindkét csapat kihasználta a hazai pálya előnyét. Ez a párharc nagyon kiegyenlített, de ugyanez igaz a MAFC-BKG összecsapásra is. Ez lesz az ötödik mérkőzés, meg kell mutatnunk a karakterünket. Apró dolgok fogják eldönteni, hogy ki fog nyerni. Az lehet sikeres, aki jobb energiával, motivációval megy neki a meccsnek. Remélem, hogy ezek mi leszünk és hogy kihasználjuk a pályaelőnyünket. Bízom benne, hogy a szurkolóink szép számmal kijönnek és segítenek nekünk.

Faragó Péter, a Vasas Akadémia vezetőedzője: Készülünk pár újdonsággal, mert eddig az idegenbeli játékunk nem hasonlított a hazaihoz, de ezzel ugyanígy van a Nyíregyháza is. Próbálunk az agresszivitásuk ellen fellépni. Úgy gondolom, hogy ha az első negyedben velük tudunk tartani, akkor onnantól kezdve teljesen nyílt lesz a találkozó, ami inkább nekünk kedvez. A sérülésből visszatérőink egyre nagyobb szerepet kapnak, de így is van még, aki perclimiten lesz. Kicsit sokan is vagyunk már így, a tizenkettes rotációt már nehéz használni, de úgy érzem, hogy ahogy az előző mérkőzésen, úgy most is megtaláljuk a megfelelő embereket. A mi erőnk mindig is a csapatban volt, úgyhogy reméljük, hogy legalább heten-nyolcan jó játékkal rukkolnak elő és akkor legyen nekem fejfájás, hogy kit küldjek a pályára. A mentális állapot fogja eldönteni a mérkőzést. A saját részünkről tudok beszélni; a teher az abszolút őket nyomja. A magabiztosság is mellettük szól hazai pályán, viszont ha ezt nem sikerül hozniuk, akkor megremeghetnek, hiszen nincs már több lehetőségük a javításra. Az látszik, hogy a Nyíregyháza nem akarta ötmeccsesre húzni a szériát és egyre nehezebb azt elfogadni, hogy mi még mindig ott vagyunk. Ez innentől kezdve görcsössé is alakulhat náluk, hogy ha nem sikerül az, amit elterveznek. A stílusokat kell ráerőltetni a másikra, ez lehet a döntő és remélem, hogy egy nagyon jó játékvezetői felfogás lesz mindehhez.

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
CosmoKendeffy BotondsóskekszMAFCdrukker Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

Remek meccsre van kilátás, a “Hübner Nyíregyháza BS” youtube-csatornán lehet majd élőben követni. Amint Maljkovics meg is említette, a másik ágon is ötödik meccs dönt, kiszurkoltuk az egyenlítést. A BKG csak 65 pontot dobott, ami lehet, hogy szezoncsúcs a MAFC-tól. Ugyanakkor otthon mindig jobban dobnak, valamint a korábbiak és különösen a tegnapi meccs 20. percében lejátszódó bohózat után (nem dobhattunk büntetőt a negyedbeli 5. vendégfalt után) bizony a játékvezetéssel kapcsolatban is vannak félelmeim (nem csak ellenünk tévedtek), de reméljük, hogy nem ez dönt majd. Sajnos zárt kapus lesz a meccs, de az online térben ide is be lehet majd kapcsolódni… Olvass tovább »

sóskeksz
Olvasó

Akkor miért nem írsz ilyen szép regényeket amikor a Mafc 30 at kap a BKG-tól?

Kendeffy Botond
Olvasó

Ez elmés volt. Lehet, hogy holnap nyer a BKG, lehet, hogy nem. De szurkolók, hagyomány nélkül mi értelme van az első osztálynak. A magyar kosárlabdának jobb lenne, ha a MAFC lenne az első osztályban.

MAFCdrukker
Olvasó

Megtisztelő is lehetne, hogy ennyire érdekel, mikor, mit és miért írok ide, de sajnos nem igazán érdekel. Ez egyrészt nem “regény”, hanem a két 5. meccs linkjét tartalmazó komment, másrészt nem a győztes 4. meccs után, hanem a mindent eldöntő párharcok elé íródott. Körítést írni, úgy tűnik, hiba volt, de nem gondolom, hogy bárkinek el kellene számolni a kommentjeivel, ha nincs bennük semmi sértő. Azt meg már korábban leírtam, hogy nem látom értelmét, hogy valaki egy párharc közben saját csapatát temesse/kritizálja. De mivel rendes vagyok, külön a te kedvedért megígérem, hogy fogok kommentelni az 5. meccs után, eredménytől függetlenül?.

Cosmo
Olvasó

Erre mondják, hogy ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna.
Más: MAFC-BKG negyedik meccs videós összefoglaló – https://youtu.be/_LfpMqe16Cs
Nagy nagy riszpekt a MAFC “kicsijeinek” brutál hangulatot csináltak 🙂

MAFCdrukker
Olvasó

Köszönjük, igyekeztünk!?⚫

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés