Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

HÜBNER Nyíregyháza BS – Szolnoki Olajbányász

Hazai pályán szerezné meg első győzelmét a Nyíregyháza.

HÜBNER Nyíregyháza BS - Szolnoki Olajbányász

Bajnokság 3. forduló
Nyíregyháza, Continental Aréna, szerda, 18:00
V.: Tőzsér Dénes Kelemen, Söjtöry Tamás, Lengyel Ádám József (Schäffer Béla Róbert)

Nyíregyháza: Perry - Kiss - Bazsó - Dolezaj - Henderson.

Szolnok: Durham - Pallai - Rudner - Barnes - Williamson.

A bajnokság harmadik fordulójában az eddig még nyeretlen HÜBNER Nyíregyháza a veretlen, tavalyi Magyar Kupagyőztes Szolnoki Olajbányász csapatát fogadja.

Pethő Gábor, HÜBNER Nyíregyháza BS: “Örülünk, hogy végre hazai pályán is el tudjuk kezdeni a szezont. Sajnos az első két meccsünk abszolút nem úgy sikerült, ahogy elterveztük. Mindkét meccsen nyolc-nyolc perc volt összesen, amikor úgy kosárlabdáztunk, ahogy szeretnénk. Ezen javítanunk kell. Nyílván tudtuk, hogy idén fiatal a csapatunk, lesznek nehézségeink már a szezon elején is, de sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy még mindig messze vagyunk az elvártaktól. Hiszem, hogy több van a csapatban és a játékosainkban, ezt a következő mérkőzéseken be kell bizonyítani. A Szolnok egy nagyon kemény ellenfél, de úgy gondolom, hogy nekünk még elsősorban a saját játékunkra kell koncentrálnunk – saját magunkat kell rendbe raknunk.”

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: “Úgy készültünk a Nyíregyháza elleni mérkőzésre, mint bármelyik másikra. Igaz, hogy az első két fordulóban vereséget szenvedtek, de mind a kétszer idegenben léptek pályára. A mostani találkozó teljesen más lesz, ezúttal ők a hazai csapat. Biztos vagyok abban is, hogy rendkívül motiváltak lesznek. Kemény mérkőzésre számítok, ahol nagyon koncentráltnak kell lennünk. Elsősorban azt szeretném, ha a saját játékunkra fókuszálnánk, ha a játékosaim precízen betartanák a taktikai utasításokat. Mint mindig, most is az eredményesség, illetve a győzelem a cél, de azt nagyon fontosnak tartom kihangsúlyozni, hogy ez nem lesz egyszerű menet.”

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
lakers24HeindrichRózsabimbó Recent comment authors
lakers24
Olvasó

Ki az a Pethő Gábor?

Heindrich
Olvasó

Hajrá OLAJ! ?⚫

Rózsabimbó
Olvasó

Talán célszerű lenne 12 fős rotációval játszani, akkor kevésbé fárad el a csapat a negyedik negyedben. Persze csak akkor, ha ez nem befolyásolja negatívan az eredmény alakulását.

Rózsabimbó
Olvasó

Hajrá Olaj!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés