Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

HÜBNER Nyíregyháza BS – Sopron KC

Egyszer már elkapta a Sopront a Nyíregyháza.

HÜBNER Nyíregyháza BS - Sopron KC

Bajnokság, 19. forduló
Nyíregyháza, Continental Aréna, szombat, 19:00
V.: Kapitány G., Lengyel Á. J., Györfy R. (Vághy T. J.)

Nyíregyháza: Johnson - Bryce - Kiss - Pipiras - Suárez.

Sopron: McGill - Myers - Ford - Sitku - Montgomery.

A bajnokság 19. fordulójában mérkőzik meg egymással a HÜBNER Nyíregyháza BS és a Sopron KC csapata. A hazaiak az előző fordulóból kimaradtak a Szolnokot ért problémák miatt, de a legutóbbi találkozójukon az Alba felett tudtak diadalmaskodni és a rendelkezésre álló idejük alatt egy új játékost is igazoltak amiről már korábban beszámoltunk. Jelenleg a tabella tizedik helyén állnak. A vendégek pedig hazai pályán arattak győzelmet a DEAC-cal szemben, így folytatták győzelmi sorozatukat, aminek köszönhetően már kilenc sikernél járnak.

Pethő Ákos, HÜBNER Nyíregyháza BS: A következő ellenfelünk a Sopron, amely nagyszerű szériát fut, hiszen már zsinórban a kilencedik győzelemnél jár. Mondanám, hogy mi is jó formában vagyunk, hiszen a legutóbbi mérkőzésünkön az Albát vertük magabiztosan, bár azóta egy kis idő eltelt, a Szolnok elleni mérkőzésünket halasztani kellett és reméljük ez nem töri meg a ritmusunkat. Úgy érzem jól sikerült a felkészülés, foglalkoztunk a saját dolgainkkal, illetve készültünk a Sopronból is és bízom benne, hogy egy nagyon jó, színvonalas mérkőzést láthatnak majd a nézők. Teljes harckészültségben vagyunk, mindenki bevethető.

Kosztasz Flevarakisz, Sopron KC:  A bajnokság során sikerült a Nyíregyházának egy-két olyan győzelmet is aratnia, amelyre senki sem számított, ilyen például az ellenünk szerzett győzelmük. Szerintem olyan légiósokkal rendelkeznek, akik tehetségesek és közülük is a két alacsony posztos játékos Bryce és Johnson, akik nagy szerepet vesznek ki a csapat pontszerzéséből. Fontos továbbá, hogy a találkozón mi diktáljuk majd a tempót. A védekezésünk egy-egy ellen meghatározó lesz és elengedhetetlen lesz a lepattanók megszerzése, hiszen ezekért előszeretettel mennek a támadások során. Mind kintről, mind bentről veszélyesek tudnak lenni, így vigyáznunk kell.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés