Connect with us
Hirdetés

B-csoport

HÜBNER-Nyíregyháza BS – Salgótarjáni KSE

Rangadó rendeznek a Piros-csoportban.

HÜBNER-Nyíregyháza BS - Salgótarjáni KSE

Piros-csaoport, 4. forduló
Nyíregyháza, Continental Aréna, péntek, 17:00
V.: Pozsonyi L., Balogh Gy., Lengyel Á.

Nyíregyháza: Ubilla - Szobi - Mohácsi - Vaskó - Tóth.

Salgótarján: Sömenek -Karanfilovszki - Herendic - Nshimba - Molnár

A három győzelemmel álló HÜBNER-Nyíregyháza BS hazai pályán fogadja a két győzelemmel rendelkező Salgótarjáni KSE csapatát a Piros-csoport 4. fordulójában. Igazi rangadót rendeznek tehát a másodosztályban.

Siska János, a Nyíregyháza vezetőedzője: Szerintem a B-csoportban az egyik legerősebb kerettel rendelkezik a Salgótarján, a szezon végén dobogós helyen fognak állni. Több olyan játékossal rendelkeznek, akik A-csoportosok voltak vagy ott nevelkedtek, rájuk oda kell figyelnünk. Sajnos nem tudtunk sokat pihenni, mivel kedden játszottunk, de nem gondolom, hogy ez gondot fog okozni. A mérkőzésen az fog nyerni, aki a játékát a másikra tudja erőltetni. Szerencsére már kedden tudott Bus Iván játszani és úgy néz ki még egy visszatérőnk lesz, Mokánszki Máté személyében. Neki azonban még egy kis idő kell ahhoz, hogy a maximumot tudja nyújtani, de már most a csapat segítségére tud lenni. Bazsó Brúnó játéka még kérdéses. A célunk mindenképp az, hogy nyerjünk hazai pályán.

Szabó Zoltán, a Salgótarjáni KSE vezetőedzője: Szerencsére a vírus nem hátráltatta a felkészülésünket, azonban kisebb nagyobb sérülések voltak a csapatnál, ezért nem tudtunk mindig megfelelő létszámban edzeni, illetve a vírus miatt, nem sikerült megfelelő számú felkészülési mérkőzést sem játszani. Napról napra, mérkőzésről mérkőzésre próbálunk építkezni, hogy a bajnokság lényegi részében már megfelelő állapotban legyünk. A bajnokság toronymagas esélyeséhez látogatunk, minden poszton korábban A-csoportban szerepelt játékosokkal fogják a fiúk szembetalálni magukat. Ezért nem is szeretnék senkit, illetve semmit kiemelni, 40 percig megfelelő koncentrációval, akarattal, sebességgel kell játszanunk, és akkor eredménytől függetlenül elégedett leszek. Az ellenfél gerincét az előző szezonban is ott kosarazó játékosok alkotják, már akkor is a bajnokság egyik esélyese volt a Nyíregyháza. Erre az évre kicsit még talán erősödtek is, kimondott szándékuk a bajnokság megnyerése, véleményem szerint ott is lesznek a végelszámolásnál. Kisebb húzódások, apró sérülések vannak, de remélem mindenki tudja vállalni a holnapi mérkőzést, de ez majd csak a bemelegítés után fog kiderülni.

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Oroszlanyi BanyaszMAFCdrukker Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

B csoportos eredmények a héten (a már bb1 által megírt MTK-Nyíregyháza 60:67-en kívül):
MEAFC-Nagykőrös 87:82
Baja-Veszprém 90:84
Vasas-TF 93:75
illetve, bár még leírni is rossz:
BKG-Príma-MAFC 95:67
A hétvégén játsszák még:
TF-BKG-Príma, szombat 18:30,
Baja-MEAFC, vasárnap 17:00,
Veszprém-PVSK-Cargate, vasárnap 17:00,
MAFC-RKA Pécs, vasárnap 17:30,
Vasas-Nagykőrös, vasárnap 19:00

MAFCdrukker
Olvasó

A mai meccsről pedig egy vélemény: azt hiszem, amióta követem a MAFC meccseit, ilyen megalázó vereségben még nem volt része csapatomnak. A különbség alapján pedig ez a legsúlyosabb B csoportos vereségünk a legutóbbi kiesésünk óta. Mindezt ráadásul egy BKG ellen… Akik azért nem nevezhetők topcsapatnak. Igen, nekik van légiósuk, nekünk nincs; igen, több sérültünk volt; igen, össze-vissza fújtak a füttyösök, főleg oda; igen, fiatal, összeszokatlan csapatunk van, DE így akkor sem lehet kikapni! De nem is ez a botrányos különbség a legszörnyűbb, hanem a lélektelen játék, ahogy belenyugodtunk a vereségbe; az ostobán eladott labdák, ahogy ötödjére ettük meg ugyanazt a… Olvass tovább »

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Uhhh, belenéztetek rendesen a pofonba.
Voltak nézők a meccsen?

MAFCdrukker
Olvasó

Voltak, BKG-szinten nem is kevesen, 100-150 ember szerintem. Ugyanakkor hangulat nem volt, egy csörgődob és néhány “Hajrá Batyi!” bíztatta csak a hazaiakat. MAFC-os brigád sajnos nem kelt útra, hétköznap főleg diákokból álló táborunk nem nagyon fog utazni. A hazai meccseinket viszont ugye zártkapussá tették, így messze kell menni, hogy meccset láthassunk. Mondjuk egyelőre nem is bánhatjuk, hogy lemaradtunk ezekről az “élményekről”…

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Azért egy szervezett, fiatal csoportnak nem kellene, hogy problémát okozzon egy csütörtöki, 18:00 órai meccs, ami ráadásul nincs messze sem. Főleg, hogy tanulók vagytok. Szabadságot nem kell kivenni, nem kell gyerekért menni edzés végén, nem kell a zasszonytól elszökni. 🙂
Hazaira úgysem mehettek, legalább ezeket a közeli túrákat használjátok ki, hogy csiszolódjatok. Mert útra kelni jó! De majd ráéreztek az ízére – csak kezdjétek el.

MAFCdrukker
Olvasó

Igazad van, egy oroszlányi fanatikus szemében ez egy teljesen megoldható túra diákoknak. Fizikai akadálya ennek valóban nincsen, meg is fordult a fejemben, hogy ki kéne nézni, de végül nem jött össze. Azért ne egy hozzátok, Körmendhez, Falcohoz, Zetéhez, Szolnokhoz, stb. hasonló csoportnak képzelj el minket, sem létszámban, sem szervezettségben, sem mentalitásban. Egyrészt kevesen vagyunk, és ez elég határozott korlátokat szab. Másrészt, bár fontos számunkra a csapat, nem ez a legfontosabb az életünkben: mérlegelünk a túra előtt, nem feltétlenül a meccs élvez prioritást, ultrának csak a MAFC-szimpatizánsokon belül számítunk. Harmadrészt eddig minden meccsen ott voltam, ahol a csoport képviseltette magát, bár… Olvass tovább »

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés