Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

HÜBNER Nyíregyháza BS – Pécsi VSK-VEOLIA

Két nyeretlen csapat találkozik.

HÜBNER Nyíregyháza BS - Pécsi VSK-VEOLIA

Bajnokság, 3. forduló
Nyíregyháza, Continental Aréna, szombat, 18:00
V.: Földházi T., Török R., Győrfy R., (Dr. Gincsai J.)

Nyíregyháza: Johnson - Kiss - Bryce - Pipiras - Anda.

Pécs: Haynes-Jones - Popadic - Bryson - Ivosev - Brkics.

Két nyeretlen csapat találkozik egymással. A nyíregyháziaknak egy hajszálon múlt, hogy megszerezzék első győzelmüket az előző fordulóban, míg vendégek legutóbb a Debrecen otthonában maradtak alul.

Pethő Ákos, HÜBNER Nyíregyháza BS: Két olyan együttes találkozik, amely vereséggel indította a szezont, ilyen szempontból mondhatjuk, hogy csalódott csapatok találkoznak. A Pécs keretében annyi változás történt a legutóbbi mérkőzéshez képest, hogy már az ötödik légiósuk is harcra kész, míg tőlünk sajnos Tóth Gergely távozott. Hazai pályán mindenképpen győzelemre számítunk, és úgy gondolom, hogy ha azokat a dolgokat, amiket elhibáztunk az előző találkozókon ki tudjuk javítani, akkor van esélyünk a győzelemre. A szurkolóink támogatására ismét számítunk, hiszen a Kecskemét elleni mérkőzéshez is sokat tettek hozzá, úgyhogy szeretettel várjuk őket.

Dragan Alekszics, Pécsi VSK-VEOLIA: Az eddigi két meccsünk nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Két kiemelkedő légiósuk Bryce és Johnson, akikre kiemelt figyelmet kell fordítanunk, hogy sikeresek lehessünk. Fontos lesz, hogy jól védjük az egy-egy elleni játékukat és hogy a tranzícióikat megtudjuk állítani. Szerencsére majdnem mindenki egészséges, egyedül Meleg nem tud játszani sérülés miatt.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Laposvárkokter Recent comment authors
Laposvár
Olvasó

Sima hazai

kokter
Olvasó

Azt hittem, hogy gyorsabban megtaláljuk az 5.legiost, es hetvegen mar bevetheto lesz. Igy viszont Toth Gerit legalabb addig marasztalni kellett volna, ameddig a pótlásáról nem sikerul gondoskodni, hogy legalabb letszamban legyunk meg. Ez igy nagyon huzos lesz, de nyerni kell. Hajra Nyíregyháza!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés