Connect with us

B-csoport

HÜBNER-Nyíregyháza BS – NKA Pécs

Az alapszakaszgyőztes látja vendégül a nyolcadikat.

HÜBNER-Nyíregyháza BS - NKA Pécs

Piros-csoport, negyeddöntő, 1. mérkőzés
Nyíregyháza, Continental Aréna, szombat, 18:00
V.: dr. Mészáros B., Fodor A., Marton P. (Balogh L.)

Nyíregyháza: Ubilla - Bus - Mohácsi - Bazsó - Tóth.

Pécs: Lados - Scherer - Benke - Kocsis - Gáspár.

Az alapszakasz győztes Nyíregyháza látja vendégül a nyolcadik helyen záró NKA Pécs csapatát a Piros-csoport negyeddöntőjének első mérkőzésén.

Borisz Maljkovics, a HÜBNER-Nyíregyháza BS vezetőedzője: A Rátgéber Akadémia csapata megmutatta, hogy hiába fiatal a keret, minőségi játékot képvisel az együttes. Jól kosárlabdáznak, ezért is kerültek be a rájátszásba. Semmiképpen sem szabad arra gondolnunk, hogy könnyű lesz ez a párharc, mert most a play-offban háromszor kell legyőznünk egy csapatot, ha tovább akarunk jutni. Ez nehéz feladat. Ehhez maximális koncentráció és fegyelmezettség kell. Az első meccstől kezdve ebben a felfogásban kell játszanunk. Fiatal csapatuk van, nagyon jól csinálják a gyorsindításokat. Ha sikerül megállítanunk őket, akkor azzal már nagy dolgot tettünk. Lesz hiányzónk sérülés miatt, de Mohácsi Máté visszatérhet a többiekhez.

Ivica Mavrenski, az NKA Pécs vezetőedzője: Felkészültünk, a legjobban, ahogy tudtunk most. A Nyíregyháza egy nagyon erős csapat, a bajnokság során megmutatták, hogy ők a legjobbak a divízióban. Pályaelőnyben is játszanak, ráadásul rengeteg jó játékosuk van. Odamegyünk és megpróbálunk egy jó meccset játszani. Van pár sérültünk, de holnap majd meglátjuk, hogy ki tud pályára lépni és ki nem.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MAFCdrukkerGecse J. MárióCsakAVasut Recent comment authors
Gecse J. Márió
Olvasó

Merre vagy MAFC-drukker? Keresnélek!

MAFCdrukker
Olvasó

Jelen, mi kellene?

CsakAVasut
Olvasó

Ezek szerint Mohácsi megmozdulása nem számított olyan mértékben sportszerűtlennek hogy egy automatikus meccsnél többre eltiltsák😃 vagy csak picit zsebbe kellett nyúlnia Dr. Úrnak?😃

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés