Connect with us
Hirdetés

B-csoport

HÜBNER-Nyíregyháza BS – NKA Pécs

Az alapszakaszgyőztes látja vendégül a nyolcadikat.

HÜBNER-Nyíregyháza BS - NKA Pécs

Piros-csoport, negyeddöntő, 1. mérkőzés
Nyíregyháza, Continental Aréna, szombat, 18:00
V.: dr. Mészáros B., Fodor A., Marton P. (Balogh L.)

Nyíregyháza: Ubilla - Bus - Mohácsi - Bazsó - Tóth.

Pécs: Lados - Scherer - Benke - Kocsis - Gáspár.

Az alapszakasz győztes Nyíregyháza látja vendégül a nyolcadik helyen záró NKA Pécs csapatát a Piros-csoport negyeddöntőjének első mérkőzésén.

Borisz Maljkovics, a HÜBNER-Nyíregyháza BS vezetőedzője: A Rátgéber Akadémia csapata megmutatta, hogy hiába fiatal a keret, minőségi játékot képvisel az együttes. Jól kosárlabdáznak, ezért is kerültek be a rájátszásba. Semmiképpen sem szabad arra gondolnunk, hogy könnyű lesz ez a párharc, mert most a play-offban háromszor kell legyőznünk egy csapatot, ha tovább akarunk jutni. Ez nehéz feladat. Ehhez maximális koncentráció és fegyelmezettség kell. Az első meccstől kezdve ebben a felfogásban kell játszanunk. Fiatal csapatuk van, nagyon jól csinálják a gyorsindításokat. Ha sikerül megállítanunk őket, akkor azzal már nagy dolgot tettünk. Lesz hiányzónk sérülés miatt, de Mohácsi Máté visszatérhet a többiekhez.

Ivica Mavrenski, az NKA Pécs vezetőedzője: Felkészültünk, a legjobban, ahogy tudtunk most. A Nyíregyháza egy nagyon erős csapat, a bajnokság során megmutatták, hogy ők a legjobbak a divízióban. Pályaelőnyben is játszanak, ráadásul rengeteg jó játékosuk van. Odamegyünk és megpróbálunk egy jó meccset játszani. Van pár sérültünk, de holnap majd meglátjuk, hogy ki tud pályára lépni és ki nem.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MAFCdrukkerGecse J. MárióCsakAVasut Recent comment authors
Gecse J. Márió
Olvasó

Merre vagy MAFC-drukker? Keresnélek!

MAFCdrukker
Olvasó

Jelen, mi kellene?

CsakAVasut
Olvasó

Ezek szerint Mohácsi megmozdulása nem számított olyan mértékben sportszerűtlennek hogy egy automatikus meccsnél többre eltiltsák? vagy csak picit zsebbe kellett nyúlnia Dr. Úrnak??

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés