Connect with us
Hirdetés

B-csoport

HÜBNER-Nyíregyháza BS – Nagykőrösi Sólymok KE

Bemutatkozik a kispadon a Nyíregyháza új vezetőedzője, Borisz Maljkovics.

HÜBNER-Nyíregyháza BS - Nagykőrösi Sólymok KE

Bajnokság, 26. forduló
Nyíregyháza, Continental Aréna, vasárnap, 18:00
V.: Lengyel Á., Gál J., Domán I. (Farkas J.)

Nyíregyháza: Ubilla - Vaskó - Bazsó - Szobi - Tóth.

Nagykőrös: Molnár - Lakosa Á. - Mester - Fehér - Bartos.

A már biztosan alapszakaszgyőztes Nyíregyháza vendégül a rájátszásra hajtó, remek formában levő Nagykőrös csapatát a Piros-csoport utolsó fordulójában. A hazaiaknál már az újonnan kinevezett vezetőedző, Borisz Maljkovics meccsel.

Borisz Maljkovics, a HÜBNER-Nyíregyháza BS vezetőedzője: Úgy készültünk, ahogyan eddig. A felkészülésünkben nem volt nagy változás, mert kevés idő állt a rendelkezésünkre. A Nagykőrös egy kellemetlen ellenfél. Jó, tapasztalt edzőjük van, a játékosok pedig már több éve együtt játszanak. Remek formában vannak, hiszen a legutóbbi öt fordulóban nyertek. Minden lehetőséget meg fognak ragadni a győzelemért, mert nagyon fontos nekik ez a mérkőzés. Mi mindenképpen nyerni szeretnénk, hogy az alapszakaszt pozitívan zárjuk le, jó előjelekkel menjünk a rájátszásba. Lesz hiányzónk sérülés, betegség és kiállítás miatt.

Lakosa Zsolt, a Nagykőrösi Sólymok KE vezetőedzője: Úgy készülünk már erre a mérkőzésre, hogy igazából a kitűzött célunkat elértük. Matematikailag még van esélyünk a legjobb nyolcba bekerülni, de ahhoz most le kéne győznünk a Nyíregyházát. Ha ez sikerülne, akkor a rájátszásban megint csak a Nyíregyházával kerülnénk össze. Azt hittük, hogy teljes kerettel tudunk utazni, de Mácsai Károly válogatott edzői feladatai miatt nem áll rendelkezésre. Mácsai nagyon jó formában lépett a pályára az elmúlt pár találkozón, az ő hiányát a játék során érezni fogjuk, de megpróbálunk egy jó mérkőzést játszani. Gondolom, hogy ez a célja a hazai csapatnak is. Új edzőjük van és készülnek már a rájátszásra. Jó összecsapásra számítok, és ez a mérkőzés már egyik félnek sem fog igazán számítani.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés