Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

HÜBNER Nyíregyháza BS – MVM-OSE Lions

Darko Radulovics: Szeretnék elnézést kérni a játékvezetőktől!

HÜBNER Nyíregyháza BS - MVM-OSE Lions

Alsóházi rájátszás, 10. forduló
Nyíregyháza, Continental Aréna, szerda 18:00.
Játékvezetők: dr. Mészáros Balázs, JAKAB László Imre, dr. Németh Patrik (Schäffer Béla Róbert)

Nyíregyháza: Perry - Kass - Szobi - Pipiras - Copes

Oroszlány: Ruják - Dimitrijevics - Carev - Calloway - Werner

Darko Radulovics, HÜBNER Nyíregyháza BS: Mindenek előtt egy pillanatra visszatérnék a Honvéd elleni mérkőzésre, szeretnék elnézést kérni a játékvezetőktől, túlságosan támadólag reagáltam le a szituációt, hagytam, hogy az érzelmeim elragadjanak, de miután viszanéztem videón a mérkőzést, el kell ismernem, hogy az utolsó ítélet jogos volt, a reakcióm pedig megbocsáthatatlan. A következő mérkőzésen csapatként fogunk küzdeni azért, hogy legalább a szezont egy pozitív eredménnyel fejezzük be a szurkolóink előtt. Mindenkinek játéklehetőséget szeretnék adni, meglátjuk ez mire lesz elég.

Simon Petrov, MVM-OSE Lions: Nyilván immár mindkét csapatnak tét nélküli a mérkőzés, a kulcs az lesz, hogy motiváltak legyünk, komolyan vegyük a találkozót és élesen kezdjünk, sportemberek vagyunk, szeretnénk jó meccset játszani és kiszolgálni a közönséget, akik egész évben támogattak minket. A célunk természetesen az, hogy szépen búcsúzzunk az idei szezontól, méltóképpen ahhoz, ahogy az utóbbi mérkőzéseken játszottunk.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
ettamogah Recent comment authors
ettamogah
Olvasó

Szurkolóktól is elnézést fog kérni, a kispad melletti viselkedéséért, Dickerson mellőzéséért, Mokánszki távozásáért, és az egész idénybeli teljesítményért? Semmit nem épült a játékunk csak le mióta itt volt. Pedig ideje volt, X+1 lehetősége volt a csapatnak, hogy megragadjon az első osztályban.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés