Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

HÜBNER Nyíregyháza BS – MVM-OSE Lions

Az Oroszlányt fogadja a sereghajtó.

HÜBNER Nyíregyháza BS - MVM-OSE Lions

Bajnokság, 19. forduló
Nyíregyháza, Zrínyi Ilona Gimnázium Tiszavasvári úti Tornacsarnok, szombat, 18:00
V.: Benczur Tamás, dr. Mészáros Balázs, Ádám József (Balogh László György)

Nyíregyháza: Perry - Kass - Bazsó - Pipiras - Williams.

Oroszlány: Barnjak - Illés - Szabadfi - Calloway - Krestinin.

A mezőny utolsó harmadának összecsapása következik a 19. fordulóban, amikor a továbbra is komolyabb sérüléshullámmal bajlódó Oroszlány, a sereghajtó Nyíregyháza otthonába látogat. A két csapat őszi mérkőzésén Oroszlányban a hazaiak magabiztos, 81-66-os győzelmet arattak.

Darko Radulovics, HÜBNER Nyíregyháza BS: “Azt gondolom, hogy remek munkát végzett a csapat a felkészülés során, annak ellenére is, hogy kisebb sérülések és betegségek hátráltatták egy-két játékosunkat. Következőnek hazai pályán fogadjuk az Oroszlány együttesét, akik ellen maximális koncentrációra, illetve energikus játékra lesz szükségünk, a cél ugyanis továbbra is változatlan: szeretnénk egy újabb győzelmet szerezni a bajnokságban. Ebben a felfogásban fogunk az OSE ellen is pályára lépni. Ami minket illet, ahogy mondtam, vannak nehézségek a csapat körül, de ezeket szeretném, ha szombatig rendezni tudnánk és teljes erőbedobással mennénk neki a mérkőzésnek”

Simon Petrov, MVM-OSE Lions: “Egy újabb nehéz mérkőzés következik számunkra. A Nyíregyházát én annak ellenére is egy remek csapatnak tartom, hogy jelenleg a tabella utolsó helyén áll, azt gondolom, hogy kemény, jó kosárlabdát játszanak, ami most már fordulóról-fordulóra egyre inkább megmutatkozik. Nagyon hosszú út áll előttünk, ami mindenképp az ellenfelünknek kedvez, nagyon észnél kell lennünk, ha nyerni akarunk Nyíregyházán. A mi csapatunkra vonatkozóan nagy újdonságot nem tudok mondani, páran továbbra is sérülésekkel bajlódnak, így még nem tudjuk pontosan, hogy ki lesz bevethető szombaton, de reméljük a legjobbakat.”

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Bobby666 Recent comment authors
Bobby666
Olvasó

Hajrá OSE!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés