Connect with us
Hirdetés

B-csoport

HÜBNER-Nyíregyháza BS – MEAFC-Miskolc

Jó formában lévő csapatot fogad a Nyíregyháza.

HÜBNER-Nyíregyháza BS - MEAFC-Miskolc

Piros-csoport, 7. forduló
Nyíregyháza, Continental Aréna, kedd, 17:00
V.: Dr. Szakáll I., Bagi B., Nepp L.

Nyíregyháza: Ubilla - Vaskó - Mohácsi - Szobi - Tóth.

MEAFC: Kozák M. - Orliczki - Lippai - Montai - Kozák B.

A Piros-csoport következő fordulójában, kedden csap össze az eddig veretlen 6 győzelemmel álló HÜBNER-Nyíregyháza BS és a három győzelemmel és három vereséggel álló MEAFC-Miskolc csapata.

Siska János, a HÜBNER-Nyíregyháza BS vezetőedzője : A miskolci gárda egyre jobban kezd összeállni és visszatérni az eredeti formájához; ez látszik azon is, hogy két mérkőzést is nyertek zsinórban; egyet idegenben, egyet pedig otthon. Szerintem egy hajtós, agresszív csapat vár ránk, komolyan kell vennünk őket. A Hepp-kupa mérkőzésből levonhatjuk tanulságként, hogy a mérkőzésen a védekezésünk szervezése lesz a kulcs a győzelemhez. Szerencsére majdnem teljes kerettel tudunk kiállni, viszont Czinger Zoltánra sajnos még nem számíthatok.

Szollár Gergő, a MEAFC-Miskolc vezetőedzője : Úgy gondolom a Nyíregyháza a bajnokság favoritja. Nagyon mély kerettel rendelkeznek, a sérültjeik is sorban térnek vissza. A Bus, Ubilla, Vaskó hátvédsor nagyon masszív, a Szobi, Bazsó, Mohácsi támadó sor is kőkemény, emellett center poszton sem akármilyen játékosaik vannak. Nem tudnék kiemelni senkit. A Hepp-kupa mérkőzésünk nagyon tanulságos volt, az ott tapasztaltak alapján készültünk fel. Szerencsére a sérülések eddig elkerültek minket, amire nagyon büszke vagyok, ez volt az egyik legfontosabb feladat, hogy a vírus okozta rapszodikus terhelés ne okozzon elhúzódó sérüléseket. Mindent megteszünk, hogy tovább gördítsük a győzelmi szériát, de nem lesz könnyű dolgunk, ebben biztos vagyok.

Zárt kapus lesz a mérkőzés – A Nyíregyháza közleménye

Tisztelt Szurkolóink!

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatban újabb intézkedések lépnek életbe, amelyek a sportvilágot is érintik.
Orbán Viktor miniszterelnök ma délelőtt jelentette be, hogy a jövőben a sportrendezvényeket zárt kapuk mögött kell megrendezni. A szigorításról holnap döntenek a Parlamentben, és ha elfogadják a képviselők, akkor kedd éjféltől lép hatályba.
Az Élsport Kft. vezetőségének döntése értelmében már a holnapi Hübner Nyíregyháza BS – MEAFC Miskolc mérkőzést zárt kapuk mögött rendezik meg.

Úgy ítéltük meg, hogy jelen helyzetben a legfontosabb az egészség megóvása és a fertőzésveszély minimalizálása, ezért döntöttünk úgy, hogy a holnapi találkozó ne legyen nyilvános – mondta Dr. Mohácsi Máté ügyvezető.

Természetesen a mérkőzést facebook oldalunkon élőben közvetítjük helyszíni kommentátorral.

Köszönjük megértésüket és türelmüket!

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
bakibaMAFCdrukkerNagy Ivó Recent comment authors
bakiba
Vendég
bakiba

Igen. A Nyíregyháza kb havi 150-200 ezret fizet, hogy folyamatosan írjanak róla. Nem furcsa, hogy a Hepp kupa csak velük kapcsolatban került említésre, arról meg egy szó sem esett, hogy a Budafok kiverte a Honvéd, vagy nemrég kiesett a Baja? Minden héten van róluk valami. ügyesen csinálják. Fel akarnak jutni, ez az összeg nem számít, foglalkoznak velük. nincs ezzel gond. illetve egy pici azért van

MAFCdrukker
Olvasó

Ez hihetetlen! Egyrészt, hogy a covid-járvány okozta, a magyar sportban tapasztalható gazdasági válság közepette, az utóbbi évek legerősebb B csoportos keretének megalkotása után van pénzük

MAFCdrukker
Olvasó

Ez hihetetlen! Egyrészt, hogy a covid-járvány okozta, a magyar sportban tapasztalható gazdasági válság közepette, az utóbbi évek legerősebb B csoportos keretének megalkotása után van ennyi pénzük egy enyhén szólva nem létfontosságú célra. Csak viszonyításképpen: nálunk gyakran nem nyitották ki a mobillelátókat, pedig egymás mellett voltak MAFC-osok és vendégszurkolók, vagy a lépcsőn is emberek ültek, mert meg akarták spórolni a 150 ezer forintot, amibe a lelátó kinyitása kerül. És ez a vírushelyzet előtt volt. A másik, hogy hogyan éri ez meg nekik? Ettől lesz népszerűbb a csapat? Úgy gondolnám, hogy a bb1 olvasóinak többsége tisztában van a nyíregyházi csapat céljaival, játékerejével,… Olvass tovább »

Nagy Ivó
Olvasó

Írjátok ki: fizetett hirdetés. 🙂

MAFCdrukker
Olvasó

Ez igaz???

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés