Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

HÜBNER Nyíregyháza BS – Falco-Vulcano Energia KC

A listavezető a sereghajtóhoz látogat.

HÜBNER Nyíregyháza BS - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Bajnokság, 17. forduló
Nyíregyháza, Zrínyi Ilona Gimnázium Tiszavasvári, szombat, 18:00
V.: Tőzsér Dénes Kelemen, Pozsonyi László, Fodor Attila (Bogárdi János)

Nyíregyháza: Perry - Kass - Copes - Pipiras - Williams.

Szombathely: Pot - Brown - Kovács - Tiby - Keller.

Ismét nehéz feladat vár a Nyíregyháza BS együttesére, mely az utolsó forduló során a Szolnok ellen szenvedtek vereséget idegenben. Ezúttal ugyanis a címvédő Falco csapatát látja vendégül Darko Radulovics gárdája, mely egy újabb magabiztos győzelem után érkezik Nyíregyházára.

Darko Radulovics, Hübner Nyíregyháza BS: “Szerintem senkinek sem kell bemutatni a Falco-t, mely továbbra is a mezőny legjobb csapata. Valószínűleg ellenünk is szeretnék folytatni a győzelmi szériájukat, amit pedig mi természetesen szeretnénk megszakítani. Ehhez karakteresen kell kosárlabdáznunk, negyven perces koncentrációval, könyörtelenül ki kell használnunk ellenfelünk összes hibáját. Határozottan, agresszívan kell játszanunk ellenük, hisz csakis úgy lehet esélyünk. Mint minden csapat a bajnokságban, úgy nálunk is akadnak kisebb problémák, főleg sérülésekből adódó, de azt gondolom, hogy teljes lesz a keretünk erre a szombati mérkőzésre.”

Milos Konakov, Falco-Vulcano Energia KC: “Biztos vagyok benne, hogy ez a mérkőzés a Nyíregyházával egy teljesen más fajta találkozó lesz, mint amit a szezon elején játszottunk ellenük. Azóta ugyanis rengeteg változáson mentek keresztül: más az edző, új játékosaik vannak, új taktikával kosárlabdáznak. Éppen ezért, egy teljesen más ritmusú mérkőzésre számítok, a cél azonban változatlan, győzni megyünk Nyíregyházára! Ahogy eddig is, úgy most is bajlódunk kisebb sérülésekkel, Krivacsevics Markó például biztosan nem fog pályára lépni, rajta kívül viszont remélhetőleg mindenki bevethető lesz.”

HIRDETÉS

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Bencur2021 Recent comment authors
Bencur2021
Olvasó

“Ahogy eddig is ugy most is vannak kisebb serulesek.”

Eddig meg egyszer se nyilatkozta, hogy lennenek serulesek…

Bencur2021
Olvasó

Krivacsevics mennyi idore dolt ki ?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés