Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

HÜBNER-Nyíregyháza BS – EKE Eger KOK

Az egriek szeretnének olyan mérkőzést játszani, amiből a Nyíregyháza is tud építkezni.

HÜBNER-Nyíregyháza BS - EKE Eger KOK

Hepp Kupa, 4. forduló
Nyíregyháza, Continental Aréna, csütörtök, 16:30

Nyíregyháza: Vaskó - Mokánszki - Szobi - Bazsó - Tóth.

Eger: Szabó - Máté -Illés - Steier - Szicsák.

A Hepp Kupa 4. fordulójában a Piros-csoportot veretlenül vezető HÜBNER-Nyíregyháza BS, és a Zöld-csoportban utolsó helyen álló EKE Eger KOK csapata csap össze.

Siska János, a HÜBNER-Nyíregyháza BS vezetőedzője: Mivel az Eger Zöld-csoportos csapat, ezért nem nagyon tudunk sokat róluk. Természetesen, amit tudtunk megtettünk, készültünk, a mérkőzéseiket elemeztük. Ezeken láthattuk, hogy egy fiatalos, hajtós együttesről van szó. Ezen a találkozón szerintem alap elvárás, hogy győzelmet arassunk. A fő célom ezen a meccsen az, hogy azok a játékosaim, akik a bajnokság során idáig kevesebb szerephez jutottak, most több játékidőt töltsenek a pályán. Szerencsére majdnem mindenki egészséges a csapatból, kivétel Czinger Zoltán, de holnap ő is már velünk melegít, viszont pályára még nem fog lépni.

Dr. Váczi Péter, az EKE Eger KOK vezetőedzője: A Nyíregyháza egy komplex csapat, ahol gyakorlatilag minden posztra van két hasonló játékerőt képviselő kosárlabdázó, emellett egy hazánkban már többször bizonyított légiós. Nem véletlenül vezetik a Piros-csoport küzdelmeit. Nem készülünk senkire külön, hiszen valljuk meg nem mi vagyunk az összecsapás esélyesei, magunkat szeretnénk inkább építeni és próbálni javítani a hibáinkat. Van sérültünk és betegünk is, de inkább a csütörtöki délutáni időpont miatt, a munkahelyi elfoglaltságok miatt kissé tartalékosan fogunk Nyíregyházára érkezni. Több gonddal is küzdünk. A hátterünk finoman szólva sem rendezett. Többre lennénk képesek a saját bajnokságunkban is, de a jelenleg megvalósítható edzésmennyiséggel nem tudjuk kihozni magunkból azt, ami bennünk lehetne. A Hepp Kupa küzdelmeiben egy NB2-es csapatot és gyakorlatilag a DEAC U18-as gárdáját győztük le. Ezeknél a csapatoknál azért még jelenlegi állapotunkban is jobbak vagyunk. Szeretnénk olyan mérkőzést játszani, hogy a hazai csapat is tudjon belőle építkezni. Nem vitás, a továbbjutás várományosa a hazai együttes.

A találkozót a Nyíregyháza YouTube csatornája élőben közvetíti:

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
bakibaMAFCdrukker Recent comment authors
bakiba
Vendég
bakiba

MAFC-Göd lesz.

MAFCdrukker
Olvasó

Köszi!

MAFCdrukker
Olvasó

Lehet már tudni a Hepp Kupa többi nyolcaddöntőjének párosítását? Eddig egy meccs zajlott le, a BKG-Príma verte a TF-BP második csapatát, emellett a Nyíregy-Egeren kívül további 2 párharc van az MKOSZ oldalán időponttal kiírva, a Nagykőrös-Cegléd és a Vásárhely-RKA. Ugyanakkor szinte biztos vagyok benne, hogy a párosítások már készen vannak, csak még nincs meg a meccsek napja, ezért nem írják ki a hunbasket.hu-ra. A másik 8 továbbjutó a 3. fordulóból a Budafok, az Újpest, a Pápa, a Győr, a MAFC illetve a Vasas; két 16 közé jutásért vívott meccset (nyilván covid miatt) nem játszottak le, itt a pályaválasztók kapták a… Olvass tovább »

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés