Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

HÜBNER Nyíregyháza BS – Egis Körmend

Jó mérkőzésre van kilátás.

HÜBNER Nyíregyháza BS - Egis Körmend

Bajnokság, 7. forduló
Nyíregyháza, Continental Aréna, vasárnap, 19:00
V.: Benczur T., Balog Gy. A, Szilágyi B. (dr. Gincsai J. P.)

Nyíregyháza: Johnson - Kiss - Bryce - Pipiras - Anda.

Körmend:

A 6. fordulóban az újonc HÜBNER Nyíregyháza BS csapata a Sopron KC együttese ellen megszerezte első győzelmét az élvonalban, míg az Egis Körmend a Debrecent múlta felül idegenben.

Pethő Ákos, Hübner Nyíregyháza BS: Sikerült minőségi munkát végeznünk az elmúlt héten, úgy gondolom, felkészülten tudjuk vasárnap fogadni a Körmendet. Idén nagyon jól szerepelnek idegenben, az előző fordulóban egy bravúros fordítást vittek véghez a Debrecen ellen. Nagyon oda kell rájuk figyelni, gyors kosárlabdát játszanak, a két amerikai hátvédjük vezetésével. Veszélyesek a kinti dobóik is. Papíron a Körmend az esélyesebb, ennek ellenére – főleg hazai pályán – mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében. Ebben a bajnokságban bármi megtörténhet, mi pedig szeretnénk a szurkolóinkat megörvendeztetni!

Antonisz Konsztantinidesz, Egis Körmend: Egy újabb idegenbeli mérkőzés előtt állunk, ott szeretnénk folyatatni, ahol a Debrecen ellen abbahagytuk. Az idegenbeli meccsek többségét eddig sikerült megnyernünk, és most is a győzelem a cél. Ezek nagyon fontosak számunkra, ugyanis ezeket a győzelmek hazai sikerekkel megtoldva, sokat érhetnek. Maximálisan fel vagyunk készülve a Nyíregyháza elleni találkozóra, mindenki teljes koncentrációval várja a vasárnapot. Lehet, hogy a Nyíregyháza az élvonal újonca, de nem fogjuk őket lebecsülni, hiszen tudjuk, hogy mennyire veszélyesek. Meccsről meccsre fejlődnek, ezért is kell nagyon keményen játszanunk, ha nyerni szeretnénk.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
SzhelY Recent comment authors
SzhelY
Olvasó

talán nem szaladunk bele egy pofonba

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés