Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

HÜBNER Nyíregyháza BS – Egis Körmend

A Körmend csapatát fogadja a sereghajtó.

HÜBNER Nyíregyháza BS - Egis Körmend

Bajnokság, 22. forduló
Nyíregyháza, Zrínyi Ilona Gimnázium Tiszavasvári úti Tornacsarnoka, szombat, 18:00
V.: Tóth Cecília, Frányó Péter, Lengyel Ádám József (Farkas Zoltán)

Nyíregyháza: Perry - Fazekas - Kass - Pipiras - Copes.

Körmend: Chambers - Edwards - Ferencz - Durázi - Omenaka.

A februári válogatott szünetet követően a sereghajtó Nyíregyháza az Egis Körmend együttesét fogadja. A Körmend jelenleg a 9. helyet foglalja el a tabellán, a középmezőnyben azonban holtverseny alakult ki a legjobb nyolc közé jutásért, mely Kocsis Tamás csapatát is érinti. A Nyíregyháza továbbra is a harmadik győzelmére pályázik.

Darko Radulovics, HÜBNER Nyíregyháza BS: “Azt gondolom, hogy egy remek három hetes periódust zárt a csapat. Ezt az időt legfőképpen az újraépítkezésre, a csapat szinergiájára fordítottuk, hogy minél hatékonyabban tudjunk együtt dolgozni, illetve, nagy hangsúlyt fektettünk az apróságokra is, mondhatni az alapokra. Új játékos érkezett hozzánk, Sidiki Kone személyében, aki már most beilleszkedett közénk, s úgy gondolom, hogy remek kiegészítésnek számít a csapatunk számára. Fontos találkozó következik szombaton, így tehát már időben el kezdtünk készülni a Körmend ellen. A legfontosabb, hogy az első pillanattól kezdve küzdjünk, és kiegyensúlyozottan kosárlabdázzunk. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen vendégünk egy kiváló csapat, de szeretnénk borítani a papírformát és egy bravúr győzelemmel zárni a találkozót.”

Kocsis Tamás, Egis Körmend: “Arra próbáltuk felhasználni a válogatott szünetet, hogy javítsunk a játékunkon – leginkább a védekezésünkön. Ez nyilván majd a szombati mérkőzésen fog kiderülni, hogy mennyire sikerült. Számunkra jelenleg nincs más opció, mint a győzelem, ennek reményében utazunk Nyíregyházára is. Ellenfelünk jelenleg a tabella utolsó helyén áll, mi azonban még véletlenül sem szeretnénk őket lebecsülni, az utolsó, ellenük játszott meccs óta ugyanis szinte teljesen átalakult a keretük, és más erőket képviselnek. Játékuk jelentős részét Perry és Pipiras határozzák meg, akik leginkább gyorsindításból, illetve kinti dobásokból szereznek kosarakat. Ez a Nyíregyháza legnagyobb fegyvere, erre kell nagyon odafigyelnünk, így tehát a felkészülés során is erre fektettük a hangsúlyt. A cél továbbra is a legjobb nyolc közé jutás, a mezőny viszont rendkívül szoros, így minden győzelem, minden pont számít.”

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
MarillionSzhelYNamárBobby666pirosf Recent comment authors
Namár
Olvasó

Nyír1 most biztos nagy elánnal megy neki az utolsó mérkőzéseknek, Körmend pedig valljuk be kétarcú csapat benyomását kelti. Simán benne van a meglepetés.

zterulez
Olvasó

Pont, hogy a Nyíregynek minden mindegy, papíron még megelőzhetik a Honvédot, de nem fogják. Lényegében tét nélkül fogják lejátszani az utolsó 5 fordulót, nekik fontosabb, hogy egészséges kerettel, jól felkészülve menjenek neki az alsóházi körmérkőzéseknek. Kb. minden meccs olyan lesz nekik, mint egy felkészülési találkozó. De abban igazad van, hogy simán benne van a meglepetés.

zterulez
Olvasó

Két gyengén védekező csapat fog találkozni ezen a meccsen. Elsősorban emiatt vannak ott a tabellán, ahol. Látok esélyt egy meglepetés hazai győzelemre, de a Körmendet esélyesebbnek tartom. A Körmendnek most már minden meccse “utolsó szalmaszál” kategória, szinte csoda lenne, ha playoffba jutnának.

SárgaPárna
Olvasó

Sima Nyíregyháza! Nagyon szép kis ottani csajszit kezelgettem anno!

Nusy
Olvasó

Ezek szerint anyád nyíregyházi,te foscsomó!?

pirosf
Olvasó

2. opció: a húgáról beszél, aki 11 volt akkor.

Bobby666
Olvasó

Ne válaszoljatok ennek a félkegyelműnek….

SzhelY
Olvasó

és mire alapozód ezt a megálapítádodat?

Marillion
Olvasó

És ha a Körmend hùzza be /mert ez is benne van/ akkor is felmered vàllalni hogy újra hozzàszolsz?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés