Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

HÜBNER Nyíregyháza BS – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Mindkét csapat az első győzelmére hajt.

HÜBNER Nyíregyháza BS - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Bajnokság, 2. forduló
Nyíregyháza, Continental Aréna, szombat, 19:00
V.: Győrffy P., Nagy V., Szilágyi B. (Bognár T.)

Nyíregyháza: Johnson - Kiss - Bryce - Pipiras - Tóth.

Kecskemét: Pollard - Jaramaz - Milutinovics - Kucsera - Karahodzsics.

Hazai pályán is bemutatkozik az élvonalban a Hübner Nyíregyháza BS csapata, amely az első fordulóban a Kaposvártól vereséget szenvedő Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét csapatát fogadja.

Pethő Ákos, HÜBNER Nyíregyháza BS: Nagyon várjuk már a hazai bemutatkozást. A találkozó érdekessége, hogy mindkét csapat vereségből jön, illetve nyilván mindkét csapat úgy képzeli el, hogy most szerzi meg az első győzelmét. Debrecenben 25 percen keresztül jól játszottunk, ezt kellene feltétlenül kitolni és tovább csökkenteni a hibáink számát, úgy lehet esélyünk a Kecskemét ellen. Szobi Dániel továbbra sem bevethető, egyébként készen állunk a mérkőzésre.

Váradi Kornél, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: A regenerálódáson és a rehabilitáción volt a hangsúly a szerdai meccs után, de természetesen már készültünk specifikusan a Nyíregyházára, taktikai elemek is beépültek az edzésmunkánkba. Első hazai mérkőzésük lesz, biztosak lehetünk benne, hogy hatalmas energiával fognak játszani. Gyorsindításokra építkeznek, agresszívan támadják a lepattanókat, ezekre kiemelten kell figyelnünk. Nehéz összecsapásra számítok, Debrecenben is megmutatták a nyírségiek, hogy szívósan küzdő csapatot alkotnak. Sérültjeink állapota jobb nem lett, ám várhatóan így is vállalni fogják a játékot, mint ahogy korábban is.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés