Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hübner Nyíregyháza BS – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

A Kecskemét ellen javítana a sereghajtó.

Hübner Nyíregyháza BS - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Bajnokság, 14. forduló
Nyíregyháza, Continental Aréna, szerda, 18:00.
Játékvezetők: Földházi Tamás, Papp Péter, Rácz Zsolt (Schäffer Béla)

Nyíregyháza: Perry - Kass - Szobi - Pipiras - Copes.

Kecskemét: Townes - Wittmann - Ivkovics - Dramicsanin - Karahodzsics.

A 14. fordulóból hátra maradt mérkőzésen, a tabellán hetedik, két győzelemből érkező Kecskemét, a sereghajtó Nyíregyházához látogat. A két csapat az első fordulóban már találkozott, akkor a KTE simán, 79-55-re nyert.

Darko Radulovics, Hübner Nyíregyháza BS:
“A Kecskemét az egyik legtapasztaltabb csapat a mezőnyben, ráadásul egyre jobb formába lendülnek. A védekezésünkön rengeteget kell javítanunk, különösen az 1-1, illetve a pick and roll szituációkban. Kulcs lesz a lepattanók megszerzése is, valamint, hogy a saját tempónkban tudjunk játszani, a szurkolók segítségével és megfelelő energiaszinttel képesek lehetünk elérni a célunkat. Kass, Perry és Bazsó játéka is kérdéses.”

Forray Gábor, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: “Természetesen örülünk, hogy az utóbbi két meccsünket sikerrel vettük, de még sok csatát kell megvívni eredményesen a rájátszásért, a következő lépést a Nyíregyháza ellen tehetjük meg. A tabellán elfoglalt helyezésük csalóka, egy teljesen más csapattal fogunk játszani, mint azt szeptemberben tettük hazai környezetben. Kellemetlen, agresszív a stílusuk, sok ütközéssel. A fazonját a játékuknak Perry szabja meg, aki a liga egyik legjobb hátvédje. Hazai pályán biztosan kettőzött erővel fognak küzdeni, hogy megszakítsák rossz sorozatukat, nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Minden tudásunkra, a legjobb formánkra lesz szükségünk, hogy nyerni tudjunk, nehéz sorozat előtt állunk, ezért mindenképpen szeretnénk győzni. “

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Gecse J. Márió Recent comment authors
Gecse J. Márió
Olvasó

Akkor ezek szerint Dikherson holnap már kap játékperceket?

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés