Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hübner Nyíregyháza BS – DEAC

Az átalakult Nyíregyháza, a Govensszel felálló DEAC-ot fogadja.

Hübner Nyíregyháza BS - DEAC

Bajnokság, 15. forduló
Nyíregyháza, Continental Aréna, szombat, 18:00.
Játékvezetők: Földházi Tamás Péter, Frányó Péter, Györfy Rúben (dr. Gincsai János Péter)

Nyíregyháza: Perry - Kass - Bazsó - Pipiras - Williams.

DEAC: Scott - Polyák - Govens - Drenovac - Taylor.

A sereghajtó Nyíregyháza nagy átalakuláson ment át a karácsonyi időszakban, így a DEAC egy teljesen más csapathoz látogat, mint amelyiket legyőzte a második körben.

Darko Radulovic, Hübner Nyíregyháza BS: “Egy ilyen vereség után keményen edzettünk, hogy javuljunk a játék minden elemében. Két új játékosunk sokat fog ebben segíteni, mélységet és minőséget adnak a kerethez. A DEAC fizikálisan erős csapat, rutinos játékosokkal, fel kell vennünk a versenyt velük ebben, önbizalommal telt játékra van szükségünk ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el, szeretnénk jól kezdeni az idei évet. Ha minden jól megy ehhez a teljes keret rendelkezésemre áll.”

David Dedek, DEAC: “Egy teljesen más Nyíregyházához fogunk látogatni, nagy változásokon estek át az elmúlt időszakban. Ez megnehezíti a velőlük való felkészülést, de mindent megtettünk a héten azért, hogy ez megfelelően sikerüljön. Kemény meccsre számítok, hazai pályán küzdeni fognak a győzelemért, de szeretnénk nyerni természetesen. Govens személyében olyan játékost igazoltunk aki ismeri a ligát, így rövidebb idő alatt beépíthető a rendszerünkbe. Mindenki ismeri őt, minőségi kosaras, a többiek sokat segítenek neki a beilleszkedésbe, nagy erősítést jelent számunkra, már az első mérkőzésétől kezdve.”

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés