Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

HÜBNER Nyíregyháza BS – Budapesti Honvéd SE

Kiélezett mérkőzés várható.

HÜBNER Nyíregyháza BS - Budapesti Honvéd SE

Bajnokság, 24. forduló
Nyíregyháza, Continental Aréna, szombat, 18:00
V.: Földházi Tamás Péter, Pozsonyi László, Nyilas István (Farkas Zoltán)

Nyíregyháza: Perry - Kiss B. - Szobi - Pipiras - Copes.

Honvéd: Simon - Tanoh Dez - Mijovics - Peringer - Crawley.

A sereghajtók csatája következik szombaton, amikor is az utolsó helyen álló Nyíregyháza az utolsóelőtti Honvéd együttesét fogadja. Darko Radulovics gárdája a szezon során csupán két győzelmet szerzett, melyek közül az egyiket a Honvéd ellen aratta idegenben (87-83). A vendégek azóta viszont számos bravúrgyőzelmet is szereztek, így tehát mindenképp egy izgalmas mérkőzés várható.

Darko Radulovics, HÜBNER Nyíregyháza BS: “Nehéz bármit is mondani, hiszen továbbra is a tabella utolsó helyén állunk. Megpróbálunk leginkább a pozitív dolgokra koncentrálni. Jól dolgozott a csapat az elmúlt időszakban, ennek pedig remélhetőleg hamarosan meglesz a gyümölcse is. Egy rivális csapat érkezik hozzánk szombaton, akik számomra nagyon szimpatikus kosárlabdát játszanak. Minden posztra akad játékosuk, akik gyorsan, egy igazi csapathoz méltóan játszanak. Hosszú idő telt el mióta utoljára pályára léphettünk a Continental Arénában, már csak ezért is izgatottan várjuk ezt a találkozót. Reméljük, hogy egy győzelemmel tudjuk megörvendeztetni szurkolóinkat, ám jelenleg inkább nagyobb képre, a Play-Outra koncentrálunk. Számunkra ugyanis annak lesz hatalmas jelentősége, ott fog eldőlni a sorsunk.”

Baksa Szabolcs, Budapesti Honvéd SE: “Közvetlen rivális ellen fogunk pályára lépni szombaton, úgyhogy ez a mérkőzés most különösképpen fontos lesz számunkra. Nyilván az ellenük elszenvedett fájó hazai vereséget, illetve a múlt héten mutatott gyengébb produkciónkat is szeretnénk kijavítani és bebizonyítani, hogy az elmúlt fordulókban mutatottnál mi egy sokkal jobb csapat vagyunk. A keretet tekintve változások nem történtek, ugyanúgy fogunk kiállni a Nyíregyháza ellen is, mint az előző mérkőzésen.”

 

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés