Connect with us
Hirdetés

B-csoport

HÜBNER-Nyíregyháza BS – BKG Príma Akadémia

Jön a Piros-csoport egyik nagy hétvégi rangadója.

HÜBNER-Nyíregyháza BS - BKG Príma Akadémia

Piros-csoport, 9. forduló
Nyíregyháza, Continental Aréna, vasárnap, 16:00
V.: Pozsonyi L., Sörlei A., Domán I.

Nyíregyháza: Ubilla - Vaskó -Mohácsi - Szobi - Tóth.

BKG: Nagy Bo. - Nagy Be. - Buzás - Armaghani - Radoncsics.

Nagy összecsapás következik a Piros-csoportban. Mindkét csapat zsinórban 7 mérkőzést nyert, így a HÜBNER-Nyíregyháza BS veretlen ezidáig, de a BKG Príma Akadémia az első mérkőzését elveszítette.

Siska János, a HÜBNER-Nyíregyháza BS vezetőedzője : Egy nagyon jó formában lévő csapattal fogunk játszani, akik kontrollált, gyors kosárlabdát játszanak és főleg az egyéni képességeikre alapozzák a játékukat. A mérkőzés megnyeréséhez a kulcs az lesz, ha agresszívan védekezünk és támadásban higgadtak, kontrolláltak és pontosak leszünk a dobások terén. A Nagy testvérekre kiemelten oda kell figyelnünk, hiszen ők ketten az egyik legmeghatározóbb játékosok, emellett még egy ponterős légióssal rendelkeznek alsó poszton. Hármójuk játékának védése fontos, meghatározó lesz a mérkőzés során. Czinger Zoltán ezen a találkozón még nem játszik, de a következőn remélhetőleg már fog. Örömünkre Ubilla felépült betegségéből és a holnapi mérkőzésen már kezdeni is fog.

Fotó: Hübner Nyíregyháza BS Facebook

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MAFCdrukkertöbi Recent comment authors
töbi
Olvasó

ezt a meccset meglehet valahol nézni online (élőben)?

töbi
Olvasó

Youtubon ment, bárcsak ilyen közvetítések lennének az NB(A)-ban is.

MAFCdrukker
Olvasó

Hübner Nyíregyháza youtube-csatornáján ment. Emellett minden meccsét közvetíti a MEAFC-Miskolc a saját yt-ján, a TF hazaijait a Sport média adja le, de csak utólag, illetve a MAFC is közvetíti hazai bajnokijait a MAFC kosárlabda csatornán. Elképzelhető, hogy a Veszprém is közvetíti néhány meccsét.

töbi
Olvasó

Valamiben a 2. vonal előrébb tart mint az első. A közvetítés minősége! Nyilván jó lenne minden mérkőzésről közvetíteni, de az első vonalban is csak álom volt egy ideig, most mindenhonnan van, de a központosítás meg a pénz odabaszott.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés