Connect with us
Hirdetés

B-csoport

HÜBNER-Nyíregyháza BS – BKG Príma Akadémia

Dr. Nagy Ágoston: Miért ne sikerülne?

HÜBNER-Nyíregyháza BS – BKG Príma Akadémia

Piros-csoport, rájátszás, döntő, 3. mérkőzés
Nyíregyháza, Continental Aréna, szombat, 18:00
V.: Benczur T., Fodor A., Drenyovszki D. (Bodrogváry I. J.)

Nyíregyháza: Ubilla - Bus - Bazsó - Mokánszki - Tóth.

BKG: Nagy Bo. - Nagy Be. - Buzás - Armaghani - Reizer.

A Piros-csoport döntő párharcának harmadik mérkőzése következik, az állás jelenleg 1-1. Fontos találkozó lesz mindkét fél számára, aki megnyeri ezt az összecsapást az már csak egy lépésre lesz a bajnokság megnyerésétől.

Borisz Maljkovics, a HÜBNER-Nyíregyháza BS vezetőedzője: Egy-egy az állás, holnap pedig a harmadik mérkőzés következik a döntő párharc során. Egyre kevesebb idő van vissza a bajnokságból, ezért a következő találkozón és az előttünk állókon is minél nagyobb energiával kell játszanunk, kiadni mindent magunkból. Igaz, szezon vége van már; mindenki fáradt mind fizikálisan, mind mentálisan, így a megfelelő koncentráció elengedhetetlen a mérkőzésen a győzelem megszerzéséhez. Mindent meg fogunk tenni holnap, hogy nálunk legyen az előny.

Dr. Nagy Ágoston, a BKG Príma Akadémia vezetőedzője: Abban bízunk, hogy feljavul a támadásunk és felül tudjuk múlni a hazaiakat mezőnyszázalékban és a bedobott hármasokban! A harmadik meccsen várhatóan újabb játékosok is igyekeznek majd hozzászólni, így mindenkire ugyanolyan figyelmet kell fordítani. A győzelmünk után természetesen azért megyünk Nyíregyházára, hogy magunkhoz ragadjuk a pályaelőnyt. Ehhez meg kell újulnunk, de miért ne sikerülne? Semmi sincs kőbe vésve.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
DallasCosmo Recent comment authors
Cosmo
Olvasó

A meccs stream link: https://youtu.be/BnKAhD-MHKA

Dallas
Olvasó

köfi .) Az elsö meccs,b ide vagy oda ,10 x jobb volt mint a “mennyei A ” alsóházi útsó meccsei ahol a pofátlanság határát rég átlépve szartak bele a csapatok ki hol végez,persze lehet okoskodni hogy mind1,de akik nézték volna le vannak xarva ? 🙂

Dallas
Olvasó

Ugy látom megjött 2 belexarok játékos xD

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés