Connect with us
Hirdetés

B-csoport

HÜBNER-Nyíregyháza BS – BKG Príma Akadémia

Elkezdődik a feljutásért menő párharc.

HÜBNER-Nyíregyháza BS - BKG Príma Akadémia

Piros-csoport, rájátszás, döntő, 1. mérkőzés
Nyíregyháza, Continental Aréna, péntek, 18:00
V.: Földházi T. P., Györfy R., Sörlei A. (Balogh L. Gy.)

Nyíregyháza: Ubilla - Bus - Kiss - Mohácsi - Tóth.

BKG: Nagy Bo. Á. - Nagy Be. Á. - Armaghani - Búzás - Reizer.

A Piros-csoportban a HÜBNER-Nyíregyháza BS – BKG Príma Akadémia vívja a döntőt, melynek első mérkőzését pénteken rendezik. Mindkét együttes öt mérkőzésen át küzdött, hogy a döntőben jusson. A két együttes játszotta Hepp Kupa döntőjét is egyben, ahol a Cápák bizonyultak jobbnak. Sok idő telt el azóta, hogy a két csapat utoljára játszott egymással. A hazaik két kiemelkedő játékosa Ubilla Emmanuel és Tóth Gergely, míg a másik oldalon a Nagy Botond Ágoston és Armaghani Ármin, akire érdemes figyelni.

Borisz Maljkovics, a HÜBNER-Nyíregyháza BS vezetőedzője: Egy kemény széria után állunk, a Vasassal nagyon megküzdöttünk az elődöntőben, így a fő hangsúly a regenerálódáson volt, de természetesen felkészültünk a BKG játékából is. A szezon során megmutatták, kiharcolták, hogy a döntőben legyenek – a Hepp Kupa döntőjét is velük játszottunk –, így mondhatom azt, hogy nem véletlenül kerültek a fináléba. A párharc során elengedhetetlen lesz, hogy teljes erőbedobással és maximális koncentrációval lépjünk pályára minden mérkőzésen, és ahogyan mondani szoktam, egy szériában az első mérkőzés a legfontosabb, remélem, hogy pozitívan fogjuk az első találkozót zárni. A párharc során kiemelt figyelmet kell szentelnünk a Nagy-testvérek játékára és nagyon fontos, hogy ne kapjunk második szándékból kosarakat, hiszen nagyon sokszor jól mennek a támadó lepattanóért a BKG játékosai. Szerencsére nincs sérültünk, így teljes kerettel tudjuk elkezdeni a párharcot.

Dr. Nagy Ágoston, a BKG Príma Akadémia vezetőedzője: Jól ismerjük a nyíregyházi csapatát, hiszen egész évben a közvetlen látókörünkben volt. Sok minden változott náluk az edzőváltás óta, de a lényeg a stílus, amiben a belső játéknak döntő szerepe van. Készülnünk kell a fizikális játékra, de a két rájátszásos ellenfelünk jól felkészített bennünket erre. Egy hónapon belül nyolc meccset játszottunk, ráadásul a stresszen kívül más szempontból is fárasztó párharcok voltak. Természetesen vannak sajgó testrészek, de igyekszünk segíteni, hogy mindenki kész legyen a játékra. Sok minden változhat, ami a kezdőcsapatot illeti, hiszen legalább három mérkőzésre kel készülnie a csapatoknak. Bízunk benne, hogy a pécsi és pasaréti csapatokon kívül, mi is méltó kihívói leszünk az alapszakasz győztesének. 

 

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
CosmoMAFCdrukkerDallasKis JózsefMiska Recent comment authors
Cosmo
Olvasó

Esti meccs stream link : https://youtu.be/u45WhAD7Jzw

Miska
Olvasó

Hajrá! Nézhető valahol vajon?

Kis József
Olvasó

Igen, Nyíregyháza, Continental Aréna

Dallas
Olvasó

Ha esetleg feljutnátok a “Godfellas” csoportba,kösd fel a gagyád,ott jobb humorra lesz szükség 😛 Persze lehet hogy a 14 Nb1 csapat nézöi már tobzodnak hogy élöbe nézzenek benneteket,de hidd el egy on-line linkel is beérjük, a kisdobos csoportra még nem tette rá a kezét a mindigbaxdszájba-GO és tudom hogy szokott lenni Yt link,majd légyszives a beszólásodért cserébe társadalmi munkába utánnajárni és belinkelni .)

MAFCdrukker
Olvasó

Ne általánosíts, vannak a B-ben is normális szurkolók.
A meccs pedig a “Hübner Nyíregyháza BS” youtube-csatornán lesz látható (az előző B csoportos cikk alatt link is van Cosmo jóvoltából).

Dallas
Olvasó

VAZZZEE vicc volt ,kit-mit álltalánosítottam ? ,és ki mondta hogy Kis Józsi nemnormális szurkoló,csak ugrattam öt ennyi .) Mióta nem veszed a lapot ennyire ? ,bár aszem sejtem ,a megálmodott ,de lecsúszott feljutás,azon meg nem bosszankodj,jövöre újra megpróbáljátok ,ha jók lesztek összejön .) amugy te ismered jobban a B-t a Nyiregy simma feljutó vagy még bezavarhat ez a BKG ? róluk életembe nemnagyon hallottam,azért a Nyiregy jópár évet volt nb1, a Savic nagyon megmaradt bennem

MAFCdrukker
Olvasó

Igazad van, ezt benéztem. Bocs. Mégcsak nem is az elszalasztott feljutás lehet az oka, sokkal inkább a sok sulis beadandó :/ (Amúgy talán a “kisdobos csoport” miatt gondoltam az általánosítást, de így utólag… á, dehogy) A Nyíregy 3-2-es elődöntője után nem mondanám őket biztosra, de azért inkább rájuk tennék. A BKG nagyon kis/nem ismert hátterű csapat, de jól össze vannak rakva, szerintem egy győzelmet behúznak.

Dallas
Olvasó

oks .) Bocs a kisdobosért,de gondolj bele a Magyar Nb1-et a Nagymenök után Godfellasnak hívni erösen költöi túlzás XD

Cosmo
Olvasó

Szia. Igen, a Nyíregy online közvetíteni fogja a “Hübner Nyíregyháza BS” Youtube csatornán.

Mi is fogjuk a mieinket a “24-es körzet TV” youtube csatornán, de a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnok is látogatható lesz.

Cosmo
Olvasó

Ha meglesz a pontos link, bedobom ide is.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés