Connect with us
Hirdetés

B-csoport

HÜBNER-Nyíregyháza BS – Bajai Bácska FKE

Egyszer már találkoztak a felek, akkor a Nyíregyháza nyert.

HÜBNER-Nyíregyháza BS - Bajai Bácska FKE

Piros-csoport, 14. forduló
Nyíregyháza, Continental Aréna, szerda, 17:00
V.: Balogh Gy., Domán I., ifj. Marton P.

Nyíregyháza: Ubilla - Vaskó - Mohácsi - Bazsó - Tóth.

Baja: Pongó - Jakab - Goldring J. - Goldring G. - Vukicsevics.

Egyszer már találkozott a két együttes, akkor az idegenben játszó Nyíregyháza párpontos győzelmet aratott a szezonnyitón.

Siska János, a HÜBNER-Nyíregyháza BS vezetőedzője: A két ünnep között is edzettünk, illetve azóta érkezett egy új játékos is hozzánk Kiss Benedek személyében, de ő még nem fog játszani. Baján pár ponttal tudtunk nyerni egy nagyon szoros mérkőzésen, bár még nem voltunk teljes csapattal a vírus miatt, hiszen előtte két héttel jöttünk vissza a karanténból. Az ellenfelünknek jó szerkezetű csapata van és van egy külföldi játékosa centerposzton. Nem egy olyan kosarasuk van, aki az A-csoportban is megfordult korábban. Rutinos gárdáról van szó, amely szervezett játékot játszik, komolyan készülünk belőlük. Szobi Dániel játéka kérdéses, a többiek egészségesek.

Cservék Csaba, a Bajai Bácska FKE vezetőedzője: Rossz hírekkel szolgálhatok, körülbelül heten-nyolcan vagyunk, így utazunk el Nyíregyházára, a többiek koronások. Közülük három játékos meghatározó, tizenhét évesekkel fogunk kiállni. Kértünk halasztást, januárban lett volna öt meccsünk, a másik négy csapat belement. A sportértéke nem tudom mennyi lesz a meccsnek, de elmegyünk és lejátsszuk, viszont sajnos ez nem fogja tükrözni az erőviszonyokat.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés