Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

HÜBNER Nyíregyháza BS – Atomerőmű SE

Egyik játékosát a szezon hátralevő részére elveszítette a Nyíregyháza.

HÜBNER Nyíregyháza BS - Atomerőmű SE

Bajnokság, 12. forduló
Nyíregyháza, Continental Aréna, szombat, 19:00
V.: Frányó Péter, Söjtöry Tamás Ferenc, Pozsonyi László (dr. Gincsai János Péter)

Nyíregyháza: Johnson - Kiss - Bryce - Pipiras - Suárez.

ASE: Brown - Frank - Brozja - Eilingsfeld - Goins.

A magyar bajnokság 12. fordulójában az 5-7-tel álló Nyíregyháza a nemrég edzőváltáson áteső, legutóbb a Debrecent legyőző Paksot látja vendégül.

Pethő Ákos, HÜBNER Nyíregyháza BS: A válogatott szünet bár hosszú volt, de jól telt, és egész jó ritmusban tudtunk visszajönni Szegeden, ahol elsősorban figyelmetlenségek miatt nem sikerült megszereznünk a győzelmet. A Paks ellen már úgy készülünk, hogy ezeket a hibákat megpróbáljuk kijavítani. Abból nem szabad kiindulnunk, hogy az ASE jelenleg hol áll a bajnokságban. A válogatott szünetben nemcsak edzőt, de légiósokat is cseréltek – tehát biztosan erősebbek, mint amit a tabellán elfoglalt helyük mutat. Hazai pályán mindenképpen a győzelem a célunk. Vaskó Györgyöt úgy néz ki, hogy egy komoly sérülés következtében a szezon hátralévő időszakára elveszítettük – a többiek hellyel-közzel rendben vannak -, tehát majdnem teljes kerettel készülünk a szombati, Paks elleni mérkőzésre.

Petar Mijovics, Atomerőmű SE: Egy remek felkészülési hét áll mögöttünk és maximálisan elégedett vagyok a csapat mentalitásával, illetve azzal a munkával, amit ebbe az időszakba fektettek a játékosok. Két új légiósunk is van, és nem könnyű ilyen rövid idő alatt drasztikus változásokat végezni egy csapaton, de úgy gondolom, hogy jó irányba haladunk, ez pedig jó érzésekkel tölt el. A Nyíregyháza ellen egy nagyon kemény mérkőzésre számítok. Egy remek csapatról van szó, amelynek minőségi támadójátékosaik vannak. Nagyon oda kell figyelnünk a légiósokra, hiszen ők az ellenfelünk motorjai – mindent meg kell tennünk, hogy megállítsuk őket. Mi felkészültünk és remélem, hogy ez elegendő is lesz a győzelemhez.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Artur Dokiballdontlie Recent comment authors
Artur Doki
Olvasó

Gyanítom,hogy a meccs sem lesz könnyebb…nagyon kéne a győzelem.
Hajrá ASE!!!

balldontlie
Olvasó

Nyrígehyáza.
Nehéz szó.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés