Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

HÜBNER Nyíregyháza BS-Atomerőmű SE

Hazai pályán szerezné meg első idei győzelmét a Nyíregyháza.

HÜBNER Nyíregyháza BS-Atomerőmű SE

Bajnokság, 5. forduló
Nyíregyháza, Continental Aréna, péntek, 18:00.
Jv.: Győrffy Pál Attila, Pozsonyi László, Nyilas István (Farkas Zoltán)

Nyíregyháza: Perry - Kiss - Bazsó - Dolezaj - Henderson.

Atomerőmű: Edwin - Green - Grubor - Eilingsfeld - Atkinson.

Két győzelem után két vereségből érkezik az ASE Nyíregyházára, a hazai csapat pedig négy vesztes mérkőzés után próbálkozik megszerezni első idei győzelmét. Kiélezett, parázs csata várható.

Pethő Ákos, HÜBNER Nyíregyháza BS: “Valóban kemény múlthetünk volt, hiszen két bajnokaspiránssal találkoztunk a Szolnok és a Falco személyében, ennek ellenére azt gondolom, a mutatott játékunkban voltak jó dolgok, amire lehet építeni. A Paks jó csapat, fontos lesz az amerikai mezőnyjátékosok limitálására, a palánk alatt pedig az Eilingsfeld-Atkinson duóra kell odafigyelnünk. Nem lesz egyszerű feladat, Eilingsfeld a legértékesebb játékos eddig a bajnokságban. Védekezésben ez a kulcsfaktor, támadásban külföldi játékosainktól plusz kell, illetve a padról kell pontokat találnunk, hogy ne csak három játékoson múljon a pontszerzés. Teljes kerettel vághatunk neki a találkozónak.”

Csirke Ferenc, Atomerőmű SE: “Csalóka a Nyíregyháza helyezése, hiszen eddig csak egy hazai mérkőzésük volt, az is az erős Szolnok ellen, ahol 37 percig egyenlő volt az állás. Sokat építenek egyéni játékra, különösen a két amerikai mezőnyember Perry és Hillsman az, aki a legtöbb egy az egy elleni játékot vállalja. Nagy különbség van a dobott pontjaik számában, míg idegenben átlagban 65 pontot szerzetek eddig, addig hazai pályán a jól védekező Olajnak dobtak 81-et. Le kell lassítanunk Perry-t, és figyelnünk kell arra, hogy kapott kosár után is gyorsan játszanak. Stabilan kell lepattanóznunk, illetve fontos odafigyelnünk az eladott labdákra, nem csak egy félidő erejéig. Szerencsére mindenki rendelkezésemre áll holnap,”

HIRDETÉS
1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Expert Recent comment authors
Expert
Olvasó

Kíváncsi leszek milyen eredmény lesz itt. Nagyon írják, hogy az idei Paks jobb mint a tavalyi…
Tavaly Eilingsfeld hiányzott 8 alapszakasz meccsen és ez lett 1-7. Szerintem ha Eilingsfeld tavaly nem hiányzik ennyit akkor nem a végén kullogott volna a Paks hanem pár hellyel előrébb.
De azt is gondolom, hogyha Eilingsfeld idén is hiányzik esetleg 8 meccset, akkor a Paks tükörsimán az utolsó négyben lesz tavalyhoz hasonlóan.
Szóval én nem látok semmi különbséget, de lehet rám cáfolnak holnap.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés