Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

HÜBNER Nyíregyháza BS – Alba Fehérvár

Tovább fogyatkozott a Nyíregyháza kerete.

HÜBNER Nyíregyháza BS - Alba Fehérvár

Bajnokság, 17. forduló
Nyíregyháza, Continental Aréna, szombat, 19:00
V.: dr. Mészáros B., Nagy V., Pozsonyi L. (Gorka Sz. Zs.)

Nyíregyháza: Johnson - Bryce - Pipiras - Mokánszki - LeDay.

Alba: Vojvoda - Smith - Lukács - Szabó - Fakuade.

A holnapi nap folyamán játszik egymással a HÜBNER Nyíregyháza BS és az Alba Fehérvár csapata. A nyíregyháziak legutóbb a Pécs otthonában játszottak, ahol a végső pillanatban kaptak ki, így jelenleg a tabella tizenegyedik helyén állnak. A vendég együttes pedig hazai pályán lépett parkettára a Debrecennel szemben és kapott ki, így most 8-8-as mutatót mondhat magáénak.

Pethő Ákos, HÜBNER Nyíregyháza BS: Szerintem az Alba az idei szezonban nagyon hektikusan szerepel, az utóbbi időben furcsa módon idegenben nyújtanak jobb teljesítményt, mint például a Falco ellen Szombathelyen. Nálunk sajnálatos módon az utolsó mérkőzésünkön kiütköztek a kisebb hibáink és nem tudom, hogy ezt mennyire fogjuk tudni orvosolni, hiszen azon a mérkőzésen tovább fogyott a keretünk és ezért jelenleg nem tudom, hogy ki áll rendelkezésemre holnap. Ezeket a palánk alatti problémákat kell orvosolnunk és próbáljuk megoldani. Ami fontos, hogy az Alba egészpályás letámadását hogyan tudjuk kezelni, hogy minél kevesebb eladott labdánk és hibánk legyen, emellett pedig még fontos lesz, hogy a lepattanókat milyen arányba tudjuk megszerezni. Szerintem ez a kettő lesz a kulcsfontosságú tényező a mérkőzésen.

Matthias Zoller, Alba Fehérvár: Az ellenfelünk egy érdekes csapat szerintem, hiszen a bajnokság első részében, ha jól emlékszem öt, vagy hat mérkőzést zsinórban elveszített, majd öt-hat mérkőzést megnyert egymás után. Szerintem egy veszélyes együttessel állunk szemben. A Johnson-Bryce kettősre kiemelten figyelnünk kell és az ő védésük lesz a kulcs a mérkőzés megnyeréséhez.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
KDSickMyDuck Recent comment authors
KD
Olvasó

Ha keményen védekezik az Alba és 90-95 pont között tartja a Nyíregyet, akkor nyerhet. Ja nem…??

SickMyDuck
Olvasó

Sajnos amíg egy Anda helyettesíti a Suarezt az összes csapat rommá veri palánk alatt a Nyíregyházát.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés