Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hozta a kötelezőt, és bennmaradt a Kaposvár

A TF szoros meccset tudott játszani Somogyban.

Kaposvári KK - Serco-TF-BP 86-81 (18-23, 30-19, 16-18, 22-21)

Alsóházi középszakasz, 2. forduló
Kaposvár, Városi Sportcsarnok, 1000 néző.
Játékvezető: Török R., Boros T., Kovács N. (Nagy J.)

Kaposvári KK: Ubilla 25/15,Johnson 16/3, Baki -,Pustahvar 11/3,Hendlein 21/3. Cserék: Halász 3, Hock -, Bogdán -.

Serco-TF-BP: Rikalo 6/6, Clark 25/12,Buzás 6/6,McLane 15/12,Bergstedt 12.Cserék: Krnjaski 9/3, Beák 3/3, Filipovic 3, Szobi 2.

A mérkőzés elején meglepte a TF a Kaposvárt, de a somogyiak a rövidzárlat után rendezték soraikat, és simán hozták az újabb győzelmet.

A mérkőzés előtt Ales Pipan arról beszélt, hogy számukra ennek a mérkőzésnek nincs nagy tétje, de megpróbálnak csak magukkal foglalkozni. A TF beváltotta ígéretét, hogy nem feltartott kézzel érkezik Kaposvárra, a több gonddal is küzdő hazaiak azonban gyorsan ritmust váltottak, szigorítottak védekezésükön, és átvették a mérkőzés irányítását.

A második negyed már egyértelműen Johnson parádéjáról szólt, harminc egységig jutottak ebben a negyedben Fekete Ádám tanítványai, ledolgozták az elején összeszedett hátrányt, és már vezetéssel vonultak a nagyszünetre.

A második félidőben is kapaszkodott a TF, a Kaposvár egy percig sem lazíthatott, hiszen minden hullámvölgyüket kihasználtak a budapestiek, akik meg is nyerték a harmadik negyedet.

Az összecsapás szoros végjátékban dőlt el, de Kaposvár taktikus játékkal megőrizte az előnyét, és bennmaradt, sikerével jó esélye van megnyerni az alsóházat.

 

Kiemelt fotó: hunbasket.hu

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Kováts ImreDoglegygeriValvanoBebeSomogy011 Recent comment authors
Kováts Imre
Olvasó

Szerencsénk volt, hogy az utolsó két percben (77:79) a TF “gólgyárosai lefagytak”, és nem tudták Ubilla két durva hibáját kihasználni.
Egyetértek az előttem “szólókkal”, a három külföldit, Ubillát, Johnsont és Pusztahvar fontos lenne megtartani, mert a legfeljebb 150-170 milliós – jövő évi – költségvetésből jobbakat nem lehet igazolni. Megtartásukkal nyerünk a csapatépítésnél két hónapot. Ha nem, akkor jövőre még ilyen csapatunk sem lesz.

Valvano
Olvasó

Sajnos ez egyáltalán nem volt sima. De a lényeg, hogy megvan. Bogdán amúgy egy 10-est dobott. Szerkesztőnek javaslom, hogy vegyenek már fel egy matek-magyar szakos kollégát, mert ezzel a kettővel sajnos folyamatosan probléma van! Több ilyen csapat kellene az NB1-be mint a TF. 100 milliókat ölnek a csapatok egy szezonba, miközben az utánpótlás a padot koptatja. Akinek pedig nincs saját pénzverdéje, az csak álmodhat a dobogóról. Maximalizálni kellene a költségkeretet és minimalizálni a külföldiek számát. Akkor hívhatnánk ezt az egészet magyar bajnokságnak. Addig csak az USA egyetemi bajnokságának visszavágót nézzük évről évre. Meg kell nézni a délszláv bajnokságokat. Ott főként… Olvass tovább »

Rubik75
Olvasó

Szenvedve de nyertünk.Tf így fogja dobni a play-outban Szeged ellen a triplákat,akkor a szegediek felköthetik a gatyájukat.A hátra lévő 4 mérkőzés már csak olyan edzőmeccs lesz, sajnos nincs tétje.Jó lenne ha vezetőség ebből a csapatból megtudná tartani Reggiet,Ubillát,Szászát,Lukát,magyarok közül Heindleint,Bogdán Benit.Plusz találni valakit 1-2esre,3asra,plusz egyet 5ösre.Halásznak,Bakinak,Harazinnak, megköszönni az eddigieket és elköszönni tőlük.Markot személy szerint kedvelem de már nem az aki jó pár évvel ezelőtt volt.Fájó szívvel de tőle is megválnék.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Én is ugyan így làtom és szerintem a többség így látja .. reméljük a vezetőség is így fogja látni és egyben tartani azokat a neveket akiket te is irtâl s aki nem úgy teljesített nem kell igazából …
Ubilla , Szasa , Luka , Reggie , Heindlen ….

Kaposkosár KKK
Olvasó

Ez az 5 mindenképp maradjon azt szeretnénk :))

Bebe
Olvasó

Én úgy emlékszem hogy Lukának 2 szezonra irt alá mikor Fehérvarról eljött. Viszon emlékeim szerint Harazinnak és Halásznak is van meg 1 éve :/ Hendlein szerintem nem kérdés, biztos maradni fog. Reggie és Ubilla viszont király lenne jövőre is! Markot meg bármennyire faj, és szeretjük de el kell engedni 🙁

Doglegygeri
Olvasó

Harazinnak, Bakinak és Halásznak 2 éves szerződése van, és szerencsére Lukának is!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés