Connect with us

B-csoport

HOYA-Pannon Egyetem Veszprém – HÜBNER-Nyíregyháza BS

Jön a 6. forduló egyik rangadója.

HOYA-Pannon Egyetem Veszprém - HÜBNER-Nyíregyháza BS

Piros-csoport, 6. forduló
Veszprém, Vetési Albert Gimnázium, szombat, 17:00

Veszprém: Szabó - Szűcs - Madár - Orgona - Dukics.

Nyíregyháza: Ubilla - Vaskó - Mohácsi - Szobi - Tóth.

Az eddig veretlen Nyíregyháza látogat a nyáron több változáson is áteső Veszprém gárdájához a B-csoport 6. fordulójának egyik rangadóján.

Baksa Szabolcs, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém vezetőedzője: Teljesen átalakult csapattal vágtunk neki ennek a bajnokságnak. Tulajdonképpen egy koncepcióváltás megy végbe, amelyben a fiataloknak igyekszünk megadni a lehetőséget, akiket néhány meghatározó rutinos játékos egészít ki. A felkészülésünk természetesen nem úgy volt megálmodva, mint ahogy kinézett végül. Volt fertőzöttség, majd karantén is a csapatnál, ami után a sportorvosi igazolásokat amíg visszakaptuk, csak könnyített edzéseket tudtunk végezni. De ez egy ilyen szezon, ez a bajnokság számára egy adottság, úgyhogy erre nem is hivatkoznék a szezonkezdet kapcsán. Két vereséggel indítottunk, próbáltunk minél jobban kilábalni ebből a gödörből, amit úgy gondolom, hogy sikerült, hiszen az elmúlt két fordulóban jó játékot mutattunk, ráadásul győztünk is. Tulajdonképpen pozitív előjelekkel vágtunk neki a Nyíregyháza elleni felkészülésnek. A Blue Sharks idén még erősebb, mint amennyire tavaly volt. Olyan játékosállománnyal rendelkeznek, amit lehet, hogy jó pár A-csoportos klub is megirigyelne. Nagyon hosszú és minőségi kispaddal is rendelkeznek, viszonylag kevés rés van a pajzson náluk. Mi igyekeztünk ezeket megtalálni, elemeztük az eddigi mérkőzéseiket és igyekszünk arra a kevés hibára fókuszálni, és kihasználni azokat, amiket ők engednek, valamint próbáljuk a saját erősségeinket rájuk erőltetni. Vannak kisebb sérülések a csapatnál, de nagyon remélem, hogy teljes kerettel tudunk kiállni.

Siska János, a Hübner-Nyíregyháza BS vezetőedzője: A Veszprém hazai pályán egy erős csapat még akkor is, hogy ha a keretük átalakult a tavalyihoz képest. Két győzelemmel és két vereséggel állnak idáig. Ők is karanténból jöttek vissza, úgy tűnik, hogy a formájukat most kezdik még csak visszanyerni. Egy fontos győzelmet arattak az MTK ellen idegenben, úgyhogy most hazai pályán biztos, hogy kettőzött erővel készülnek ellenünk. Mondhatjuk azt is, hogy ez a párharc egy rangadó, hiszen az utóbbi években minden mérkőzésünk annak számított. Az előző szezonban hazai pályán és idegenben is megvertük őket. A győzelemhez az kell, hogy a Honvéd ellen látott gyors, lelkes játékot át tudjuk menteni holnapra. Nyilván nem fogunk most is 70%-al dobni a mezőnyből – még akkor sem, ha ez jó lenne -, de ha a jó formát át tudjuk menteni, akkor mindenképpen van esélyünk nyerni. Nem lesz egyszerű, mivel három sok csatát is megélt, a B-csoportban abszolút meghatározónak számító játékos erősíti őket, ráadásul több poszton. Mindenképpen nehéz találkozó lesz. Czinger Zoltán több hétre kidőlt sajnos a bokája miatt, a többiek bevethetőek és úgy tűnik, hogy akik sérülésből és kényszerpihenőből érkeztek vissza, azok is egyre jobb formában vannak.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés