Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hosszútávú szerződést kötött fiataljával a Szolnok

“Itt minden adott ahhoz, hogy fejlődjek.”:

:

Hároméves szerződést kötött az Olajbányász az országos döntőbe jutó, az alapszakasz harmadik helyén végző U20-as csapatának játékmesterével, Sebők Andrással – jelentette be az olajofficial.hu. A Szolnoki Sportiskolában, majd a Szolnoki Kosárlabda Akadémián nevelkedett játékos egyébként már be is mutatkozott a mögöttünk hagyott szezonban a felnőttek között.

– Sopronban a sérülések miatt viszonylag sokat lehettem pályán – emlékezett vissza első A- csoportos meccsére a fiatal játékos. – Előtte még izgultam, de a meccsen már arra törekedtem, hogy az edző által adott taktikai utasításokat maximálisan betartsam.

Sebők András elmúlt idénye, ahogyan az egész U20-as csapaté, remekül sikerült. A mezőnyből elsősorban fegyelmezettségével és szervezettségével, illetve jó védekezésével kitűnő szolnoki csapatnak vezére volt András, azaz megdolgozott a klubbal kötött szerződésért.

– Aligha kell mondanom, hogy ezt a szezont várom eddig a legjobban. Sok munka vár rám, itt minden adott ahhoz, hogy fejlődjek. Minden lehetőséget megragadok majd arra, hogy a felnőttek edzésein a lehető legtöbbet tanuljak, és megszolgáljam a bizalmat – tette hozzá Sebők András.

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
fanaticfantasticRózsabimbóLaposvárMilivojEvandro Recent comment authors
Rózsabimbó
Olvasó

Ilyen az…,amikor a “nagy tudású szakemberek” kifejtik mélyen szántó gondolataikat.
Srácok ne hallgassatok erre a sok hülyére!
Hajrá Olaj!

HajráMagyarKosárlabda
Olvasó

Mesélj kérlek mikor lesz ez a srác első osztályú játékos…ne röhögtess

Laposvár
Olvasó

Szerződéset?

Milivoj
Olvasó

Szorgalmas, szerény gyerek, de nem hiszem, hogy meghatározó lesz valaha is

Evandro
Olvasó

Itt minden adott ahhoz, hogy eltűnjek a süllyesztőben.

Nem inkább így hangzott el?

HajráMagyarKosárlabda
Olvasó

Kell a kirakat,hogy saját nevelésű fiatalt marasztalunk..mert hogy ez a srác semmiben nem emelkedik ki az is biztos. Alkata aligha kosaras, pontszerzőnek nem mondható. Irányítani tudna egy NB2es csapatban talán.

Egy u20as bajnokságban nem tudott meghatározó lenni ahol azért pl Gilszki dominált.

HajráMagyarKosárlabda
Olvasó

Aki dislikeolja az legyen szíves elmagyarazni nekem hogy miben nem ért egyet? Szerintetek miért jó döntés András leigazolása?

fanaticfantastic
Olvasó

Semmi különös. Unalmas már ez a mindíg ,minden rossz,hozzáállás. Meg kell adni a lehetőséget és a bizalmat. Fiatal. Szeressük és drukkoljunk neki! Valószínűleg meg lesz a helye amikor be tud állni. Legjobb motiváció a bizalom és a megbecsülés!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés