Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hosszú kihagyás vár a Szolnok irányítójára, de elkötelezettek a közös folytatás mellett

Gelvis Solano egy felkészülési mérkőzésen sérült meg.

  •   :

:

A Szeged elleni felkészülési mérkőzésen szenvedett bokasérülést az Olajbányász dominikai irányítója, Gelvis Solano. A játékmester állapotáról dr. Székely Áron csapatorvos nyilatkozott az Olajofficial.hu-nak.

A sérülés után további orvosi felmérések vártak Gelvis Solanóra. A többlépcsős, részletes traumatológiai vizsgálat során megállapítottuk, hogy külső bokaszalag-szakadást szenvedett. Szerencsére csonttörést, izomszakadást, illetve Achilles-ín érintettséget nem tapasztaltunk

– mondta a szakember.

A pontos diagnózis felállítását követően elkezdődött Solano rehabilitációja.

Szoros kontroll mellett, a gyógytornász és a rehabilitációs edző közös munkájának köszönhetően a teljes felépülés várható ideje 8 hét

– tette hozzá a csapatorvos.

A klub és a játékos egyaránt elkötelezett a rehabilitációban, illetve a közös munka folytatásában – írja a piros-feketék honlapja.

  •   
20 hozzászólás

20
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
15 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
GateiMarillionin_vitroJagermanWSreborn Recent comment authors
Gatei
Olvasó

Ezt nem hiszem el… Mintha egy másik honlapon lennék. Ennyi normális hozzászólást! Én is csatlakozom: jobbulást kívánok, és mielőbbi gyógyulást!

Marillion
Olvasó

Szidtam én is korusban az ellenfelet aki/k sosem voltak az ellenségeim csak ellenfelek,de akkoron fiatalosabb életemben és gondolkodással hévvel én is ott voltam a tőmegben fröcsögtem….de felnöttem! Férfiak …Nők..Srácok..Lányok…és egyben mindenki…utálkozunk…fröcsögünk a másikra mert ott él ahol meg stb….De gondoljunk csak bele sportszerűen abba ha nem lennének sportágak és azoknak klub csapatai településeken,akkor mi lenne velünk rajongókkal szúrkolókkal?! Hiszen csakis értünk van mindez,értünk csinálják a kedvenceink…hogy tudjunk menni meccsre egymást megismerni égtájaktól függetlenűl…buszozunk át az országon hogy olyat lássunk ami esetleg nálunk sosem látható..amott sívárabb a táj emitt dúsabbak a hegyvidékek…és akkor mi van….semmi olyan amiért a másikat utálni kellene!… Olvass tovább »

in_vitro
Olvasó

Jobbulást kívánok Szombathelyről!

Jagerman
Olvasó

Sajnálom, mert Falco szurkolóként kíváncsi lettem volna a játékára Szombathelyen a bajnoki 3. fordulóban. Mielőbbi felépülést neki!

WSreborn
Olvasó

Várható volt, csúnyàn nézett ki. Reméljük decemberre teljes értékű lesz. Addig csak kibekkeljük…

donnarumma
Olvasó

Főleg az ilyen típusú (mozgékony) játékosoknál, nagyon fontos a pihenés!
Nagyon kíváncsi vagyok a játékára.

Zsarkov
Olvasó

Szerintem ő az a játékos, akinek ki kell várni a rehabilitációját, az igazi bajnokság úgyis tavasszal kezdődik…, csak Gyuri bácsi, nehogy a kórházi ágyon leigazolja 😀…, egyébként jó olvasni, hogy sok normális, korrekt Falco szurkoló van…., végülis ez egy játék, még ha néha véresen komolyan vesszük, akkor is…

mincus
Olvasó

Felgyógyulásáig a pótlására ideiglenesen nem hozunk senkit, vagy a meglévő játékosokkal/Pongó/ megtudunk lenni?

moldi56
Olvasó

Én még arra lennék kíváncsi,hogy a másik új fiú (sajnos a nevét még nem sikerült megjegyezni) mikor kerül bevetésre.Tudom,hogy tesztelni akarják,dehát mióta itt van,még meccset sem játszott a csapat.Hol akarják tesztelni?

Rolex
Olvasó

Moldi,ha kicsit olvasnál akkor tudhatnád,hogy ma a Cibona,péntek meg a ZTE ellen..

moldi56
Olvasó

Jó hát most már tudom,voltál olyan szives hogy tájékoztattál.

Olajheart2
Olvasó

Nagyon sajnálom! Remélem jól sikerül felépülés rehabilitáció nem jön közbe semmi… hajrá Olaj ❤🖤

Marillion
Olvasó

Once Brothers nekem is megvolt…a VHS már elhasználódott! Beszerezni…Megnézni teljes egészében esélytelen…főleg a szinkronos Magyarral nem található!

Noname
Olvasó

Jobbulást neki!

Dudi
Olvasó

Sajnàlom, mert nagyon jókat lehetett hallani róla. ( jobb mint Warner, és ez nem rosszindulat.!)

JR.Benitez
Olvasó

Jobbulást!

Milo
Olvasó

Elővigyázatosság ez a 8 hét. Ha jól tudom az október 24-i Alba elleni idegenbeli meccsre akarjuk rendbetenni. Esetleg előtte a Pécs elleni hazai meccs is 10-15percre jó “felhozó” meccs lehet, vagy a két meccs közötti varsói találkozó. Nyilván ez az optimista hozzáállás, ha nem javul a várt ütemben, akkor lehet 8 hét is. Nagy szükségünk van rá, remélem gyorsan rendbejön és több ilyen komoly sérülés nem lesz már idén.

Vulcano
Olvasó

Azért óvatosan kell egy ilyen sérülést kezelni. Ha túl hamar erőlteti lehet rásérül aztán a szezonjának is vége.

Milo
Olvasó

Abszolút igazad van csak tudod milyen ez, ha azt kommunikálja egy klub, hogy 5-6 hét és a végén 8 lesz belőle akkor a szurkoló háborog meg számonkér, hogy miért nem 5-6, mi van már a játékossal megint kamuzott a klub, vagy elbasztak valamit a rehabnál. Így meg, ha bemondja a klub, hogy 8 hét, de 1-2 héttel hamarabb visszatér, akkor meg örül a szurkoló. Nagyjából ez a helyzet most.

Vulcano
Olvasó

Mielőbbi jobbulást!🏀

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés