Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Hosszabbított vezetőedzőjével a Kaposvár

Két évre írt alá.:

:

A Kometa Kaposvári KK hivatalos oldalán jelentette be, hogy két éves szerződést kötött Dalibor Damjanovic vezetőedzővel pénteken.

A szlovén szakember december közepén érkezett Kaposvárra, akkor a szezon végéig írt alá. Pénteken azonban két évre meghosszabbította a szerződését a klubbal Dalibor Damjanovic. A tapasztalt szlovén edző irányításával a csapat a hétvégi bajnoki előtt rájátszást érő helyen áll, míg decemberben még a sereghajtók között szerepelt a gárda. Dalibor kaposvári mérlege 4 győzelem és három vereség, így hamar a szurkolók szívébe lopta magát.

– Örülünk, hogy Dalibor személyében olyan edzőt sikerült szerződtetnünk, aki azokat az elveket képviseli, mint klubunk – emelte ki Puska Zoltán, a Kometa Kaposvári KK ügyvezetője. – Bízunk benne, hogy ez a szerződés hosszútávon biztosíthatja azt, hogy eredményesen és az elveinknek megfelelően szerepeljünk.

– Szeretném megköszönni először is a stábnak, a játékosaimnak és a klub vezetésének, hogy lehetőséget kaptam. Nélkülük most ez a hosszabbítás nem történt volna meg – mondta Dalibor Damjanovic.

– Amikor jól mennek a dolgok sok barátja van az embernek, de ha néha rosszra fordul a helyzet csak a családra számíthat az ember. Így itt is azon dolgozom, hogy egy még inkább családként működjön a klub. A saját családom is itt van most és hálás vagyok nekik is. A feleségem is sokat segít nekem hogy a munkámra fókuszálhassak. De lett egy másik családom is Kaposváron, akikkel jóban-rosszban családként dolgoztunk együtt. Nagy céljaim vannak Kaposvárral – tette hozzá a szakember, aki a következő esztendőkben is segítei a csapatot.

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
MotoroskosárbárójeboteMike21Okos Recent comment authors
Motoros
Olvasó

Playoutra jó lesz….
LOL

kosárbáró
Olvasó

Gratulálok, de nem fura ennyi idő után családról beszélni..??Az lesz a lényeg, hogy milyen költségvetésből, milyen csapatot fognak alá tenni!!Hajrá!!!

jebote
Olvasó

Szimpatikus döntés, azért itthon nem nagyon szokás több évre valakit szerződtetni edzőként.

Mike21
Olvasó

Nagyszerű hír, hogy még az alapszakasz vége előtt szerződést hosszabbítottunk Daco edzővel, korábban nálunk a februári bejelentések nem erről szoktak szólni, decemberben pedig a jövő igencsak borúsnak, sötétnek tűnt. Nekem az tetszik különösen, ebben a döntésben, hogy kaposvári kosárlabda közeg mögé állt, Klub vezetés, Stáb, Játékosok, Bicskások, Szurkolók, Támogatók stb. mutatja a bizalmat, irányt, jó üzenet, szimpatikus emberileg, szakmailag is, fontos jövőbeli “építőkocka” vezetőedző személye, aki eddig is nagyon komoly munkát végzett. Már azért köszönet illeti, hogy jött, amikor hívtuk, pedig nem sok ideje volt átgondolni és erősen bizonytalan, kockázatos volt akkor a végkimenetel, legalábbis kívülről, lelátóról, úgy tűnt és… Olvass tovább »

Okos
Olvasó

Gratula! Szenzációs edző!!!! Fantasztikus ,hogy marad hosszútávra.

Hagyadmár...
Olvasó

Sok sok év után végre van egy komoly edzőnk. Roncának külön köszönet hogy ide hozta Kaposvárra decemberben. Innen már csak előre, irány a legjobb 8.

Hajrá Kaposvár!

skarpskytt
Olvasó

Nagyszerű hír! Egy ilyen edzővel már lehet a megszokottnál valamivel hosszabb távra is tervezni nyugodtan.

HajraKapos
Olvasó

Örömteli hír. Az Ő irányítása alatt látszik is a fiatalok fejlődése és hogy komolyan gondolja velük a közös munkát. Reméljük, hogy végre előre indulunk az úton, és nem egyhelyben topogunk. Ha még Abell is maradna jövőre a fiatalok mellett, akkor arra már lehet építkezni. Hajrá Kaposvár!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés