Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hosszabbított légiósával az OSE

Remy Abell a harmadik szezonját kezdi meg a csapattal.

  •   :

:

Két sikeres, közös szezon után hosszabbított amerikai légiósával az OSE Lions gárdája. Remy Abell megjárta a csapattal a B-csoportot is, majd a tavalyi csonka szezonban mind a 21 mérkőzésen kezdőként pályára lépve 14.4 pontot, 2.8 lepattanót és 1,7 gólpasszt átlagolt. Remy szerződésének megújításával az Oroszlány egy kiegyensúlyozottan teljesítő, a magyar bajnokságot jól ismerő, 1-es és 2-es poszton is bevethető légióst tartott meg – adta hírül az oselions.hu.

A kosaras jelenleg a TBT elnevezésű, egyenes kieséses rendszerű amerikai tornán tartja formában magát, ahol a hétvégi mérkőzésen 17 ponttal járult hozzá csapata továbbjutásához.

fotó: hunbasket.hu

  •   
6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
EmőkefanMAFCdrukkerDennisbányászOroszlanyi Banyasz Recent comment authors
Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Alakulunk, hét szerződés már van. Szép lassan jöhet a többi is.

bányász
Vendég
bányász

Mindenképpen jó hír!:)
Nekem az u23 vonal bűzlik attól kezdve, hogy nem tudtuk megtartani Bogatint. 29 év után itt vagyunk a legfelső osztályban és a legrátermettebb fiatal játékosunknak nem vonzó a helyzet és elmegy a B-be. Ez nem fest jó képet. Azóta az elnök lenyilatkozta, hogy oroszlányi nevelésű fiatalokat szeretne a csapatba. Attila oké. És ki a másik? Tavaly aki értékelhetőt hozzátett az u20-ban az elment vagy nem oroszlányi.
Érdeklődve várom az u23 fejleményeket, mert máshol az u20-ból lehet felhozni arra érett sràcokat ha gond lenne (sérülés-bármi) illetve nem árt egy kis versengés posztokon belül. De nálunk?

Dennis
Olvasó

Sajnos olyan városokkal ahol egyetem, továbbtanulási lehetőség van, azokkal nehéz versenyezni. Tudom, hogy a Boga nem ide tartozik, ő egy más “tészta”. Egy interjút szívesen meghallgatnék vele, hogy miért döntött a Salgótarján mellett, mikor az OSE-tól is kapott ajánlatot. Valószínűleg felmérte a helyzetet és ő a több játéklehetőség mellett döntött….

MAFCdrukker
Olvasó

Nekem is furcsa, hogy miért pont Salgótarján. Egyrészt nem hiszem, hogy ne kapott volna ajánlatot más A-s vagy B-s csapattól ajánlatot az SKSE-n és az OSÉ-n kívül, másrészt ha így is van, miért jobb a Tarján nevelőegyesületénél. De valószínűleg a több játéklehetőség neki nagyon fontos volt, fontosabb, mint hogy nevelőegyesületében, magasabb osztályban, és szerintem több pénzért játszhatott volna – nyilvánvalóan kevesebbet. Ő tudja.

Emőkefan
Olvasó

Valószinű,hogy úgy érzi, hogy ott a biztos 20-25 perccel egy év alatt többet fejlődik. Tarján csak egy átszálló neki.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Nem ismerjük a történetet, így én nem is véleményezem a Boga ügyét. Szerettem volna, ha marad.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés