Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Hosszabbított két alapemberével a Veszprém

Csorvási Levente, a klub sportigazgatója szerint a két játékos a posztján a legjobbak közé tartozik a bajnokságban.:

:

A mai napon hivatalosan bejelentette a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém honlapja, hogy a csapat hosszabbított két rutinos játékosával, Szabó Péterrel és Madár Andrással.

Szabó Péter 2018-ban érkezett Veszprémbe, és az első évében 15.1 pontot, valamint 4.1 gólpasszt átlagolt az 1989-es születésű, 183 cm magas és 82 kg súlyú irányító. A következő idényt is jól kezdte, ám térdsérülést szenvedett, amely több hónapon át tartó kényszerpihenőre késztette a játékmestert. Ennek ellenére jól tért vissza, és igazi rutinos játékosként segítette a csapatot a bajnokság hátralévő részében.

Madár András szintén 2018-ban szerződött a Királynék városába. Az 1991-ben született 193 cm magas és 87 kg súlyú irányító-dobóhátvéd mindkét eddigi szezonjában igazi vezéregyéniségnek bizonyult az együttesben. A 2018/19-es kiírásban 16.4 pontot átlagolt, míg a 2019/20-as csonka idényben 15.1-et. Az egyik legjobb teljesítményét a tavalyi a nyitómérkőzésen mutatta be a csapat színeiben, amikor is hazai pályán, a Vetési Albert Gimnáziumban 33 pontot szerezve vezette győzelemre a HOYA-t a rivális MAFC ellen.

Csorvási Levente sportigazgató így nyilatkozott a szerződéshosszabbításokról:

Örülünk, hogy a továbbiakban is a csapatunk tagja lesz ez a két kiváló sportember, akik posztjukon a legjobbak közé tartoznak a bajnokságban, és képesek arra, hogy mérkőzéseket nyerjenek meg. Mind a pályán, mind azon kívül vezéregyéniségei lesznek a megfiatalított gárdának. Ő kettejük, valamint Nebojsa Dukic köré próbáljuk felépíteni azt a tehetséges együttest, amely továbbra is versenyképes lehet az NB I. B Piros-csoportjában.

Fotó: veszpremkosar.hu

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Dennisefeli96MAFCdrukker Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

Ha jól emlékszem, márciusban még azt mondta Naményi, hogy megszűnhet a veszprémi kosárlabda, aztán jött a fiatalítást duma, elhozták Dukicsot, most meg hivatalosan is bejelentik Szabó és Madár hosszabbítását (szóbeli megállapításról volt szó már korábban), és már úgy fogalmaz Csorvási, hogy versenyképes lehet a csapata. Ne legyen senkinek illúziója, Veszprémben ez azt jelenti, hogy a bajnoki címért is harcba szállhatnak. Ha így folytatják, szeptemberre eljuthatnak odáig, hogy ők lesznek az elsőszámú bajnokesélyesek. Szabó, Madár és Dukics kvalitásait úgy-ahogy ismerem, ez tényleg egy erős csapat lesz, mert már most az. Félek, hogy sokkal több pénzük van, mint nekünk.

efeli96
Olvasó

A MAFC sosem volt híres a szurkolók aprólékos és gyakori tájékoztatásáról, de még így is meglep ez a teljes síri csend a következő szezonnal kapcsolatban.

MAFCdrukker
Olvasó

Minden szavaddal egyetértek! Instagramon a legutóbbi bejegyzés az, hogy szombattól megáll a kosárélet Mo.-on, ezt március 13-án tették ki, és facebookon sincs nagycsapatról szóló poszt azóta, hogy megírták, hogy az MKOSz lefújta az idényt. Emellett a honlapjukon, vagy bármilyen más fórumon sincs semmi új infó a jövő szezonról hónapok óta. Eddig sem voltak dörgedelmes nyilatkozatok kéthetente, mint Veszprémben, de a játékosok érkezését/távozását azért közölték. Érkező bizonyára nincs még, de Katona Bence eligazolásät sem tudta meg, aki csak a MAFC kommunikációját olvassa. Emellett szárnyra kapott számtalan pletyka a csapat körül, melyet a klubok kommunikálni szoktak, ez is elmaradt… Nem a marketing… Olvass tovább »

Dennis
Olvasó

MAFC drukker!
Szólj a Garainak, hogy Te szívesen vállalod a szurkolók tájékoztatását, lehet, hogy csak enyiből állna, vagy már próbáltad?

MAFCdrukker
Olvasó

Megtisztelő, hogy rám gondoltál e téren, én valóban szívesen tájékoztatnám a szurkolókat a MAFC-nál.
Ennek a hátterével viszont nem vagyok tisztában, lehet, hogy erre külön fizetett személy van nagyobb kluboknál, illetve azt is el tudom képzelni, hogy van valami tudatosság a hallgatásban. Az az igazság, hogy én nem vagyok egy klubközeli ember, csak egy lelkes, de átlagos szurkoló.
De egy próbát megér!

MAFCdrukker
Olvasó

Írtam a MAFC-nak, megkérdeztem, mi az oka a következő szezon körüli csendnek, felajánlva, hogy én szívesen tájékoztatom a szurkolókat, ha nincs rá ember. Korrekt választ kaptam, azt írták, hogy még fontos kérdések vannak megválaszolatlanul a 2020-2021-es idénnyel kapcsolatban, és amíg ezek nem tisztázódnak, nincs mit közölniük. Egy észrevétel ezzel kapcsolatban: Fodor Marci lakást árul az interneten…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés