Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hosszabbított Karahodzsics Kemallal a KTE

Váradi Kornél örül a további közös munkának.

  •   :

:

A Kecskemét hivatalos honlapja tette közzé a mai nap során, hogy hosszabbítottak centerükkel Karahodzsics Kemallal.

A 31 éves center az elmúlt években előbb meghatározó szereplője lett a kecskeméti csapatnak, majd a Magyarországon játszó centerek között harcolt ki magának igen komoly rangot, és bekerült a magyar válogatott keretébe is. A szerb-magyar kettős állampolgárságú játékos a napokban újabb egy évre kötelezte el magát Kecskemétre, a 2021-22-es bajnoki idényben is ő lesz a csapat centere.

A kecskeméti játékos jelenleg szabadságát tölti otthon, családjával. Mint mondta, igyekszik kihasználni a nyári hónapokat, hogy minél több időt tudjon tölteni feleségével és két gyermekével, akikkel a koronavírus-járvány terhelte szezon közben kevesebbet tudott találkozni. Természetesen a kondicionális és technikai edzések is hangsúlyosak az életében, hogy a lehető legjobb formában térhessen majd vissza a felkészülésre.

 

Nagyon örülök, hogy a tizedik szezonomat kezdhetem meg a Kecskeméten – mondta a hosszabbítás kapcsán Karahodzsics Kemal. – A város, a klub és a szurkolók a szívemhez nőttek az évek során, második otthonomként tekintek Kecskemétre. Egyéni edzésterv mentén készülök a nyáron, de már alig várom, hogy újra együtt készülhessek a csapatársaimmal. Bízom benne, hogy a következő idényben sikeresebbek leszünk, én mindent megteszek majd ezért!

Váradi Kornél vezetőedző is örömének adott hangot a folytatás kapcsán:

Kemal a magyar mezőny meghatározó centere, csapatunk alapembere, fontos személyiség a pályán és az öltözőben egyaránt. Kiválóan ismeri azt a játékrendszert, amely minket jellemez. A válogatottban és a bajnokságban megszerzett rutinjával fontos láncszeme keretünknek, nem mellesleg a fiatalok számára is fontos példa az ő személyisége, karrierje. Örülök, hogy együtt dolgozhatunk tovább.

Fotó: hunbasket.hu

  •   
17 hozzászólás

17
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
Ball don't lieJosé "Gyilkos" MendezandrásDallasredmiller Recent comment authors
Ball don't lie
Olvasó

Évek óta pacsálunk a langyos vízben ezzel a színtelen, szagtalan kerettel. Nem merült még fel végtelen bölcsességű vezetőinkben, hogy netán újítani kellene?

José "Gyilkos" Mendez
Olvasó

Így a válogatott center marad jó ember. Nem sok ajánlat lehetett. És így az akadémiai centerképzés is megoldva a jövőben.

andrás
Olvasó

Hát nem egy spártai kemál 🤣

redmiller
Olvasó

Másoknak: “Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb,” 😃
A lényeg : “de a mienk!” 😁

Dallas
Olvasó

Egyik klaszikus “idézet-em” jár a lájk 🙂

wiley
Olvasó

Mintha Kornélnak lett volna beleszólása…

crazybasket
Olvasó

Fő a változatosság!
Ja nem ide..😄

Ktopi
Olvasó

Nem Kemal jelenti a problémát egyedül , hiszen 31 évesen nem számít kifejezetten öregnek . Sőt kellenek a rutinos játékosok. A gond sokkal inkább az, hogy szinte valamennyi meghatározó játékosunk ennyi idős es ez igy már nem jó. Nem bírjuk a sorozatterhelést, nem tudjuk tartani a lépést a gyakran 10 évvel fiatalabb, atletikusabb, gyorsabb , ruganyosabb ellenfelekkel. Es ahogy hallom szinte alig lesz változás a keretben 🙁 hajra Kecskemet!

Lebronz dzsemsz
Olvasó

jahj istenem, ennél már tényleg jobb lenne 5 rookiet igazolni, hátha lesz belőle vmi

Mivanmivan
Olvasó

Akkor Kecskeméttől sem kell nagyon tartani. Nem lesz túl acélos csapat. Gondolom ennyire futja a költségvetés, de hát, vele sem váltják meg a világot. A kecsó évek óta vergődik, ugyanazzal a maggal, de ez nem viszi őket előre egy fikarcnyit sem…

tormentor
Olvasó

Azzal tisztában vagy, hogy a magyar válogatott centeréről beszélsz? 🙂

God is a Woman
Olvasó

Jujj, ez igaz! 😀

KKKfanta
Olvasó

S Te azzal tisztában vagy, hogy a helyén lehetne valódi (született) magyar is??? Csak ott is őt kell erőltetni!!

KiütöttükmintCziglerabúvárt
Olvasó

Szerintem csapd fel az értelmező kéziszótárt az “irónia” bejegyzésnél 🙂

Mivanmivan
Olvasó

Sajnos igen, ez a nagy baj 🙁

Dallas
Olvasó

Igen tisztába van vele,nézd meg Redmillert,ö is tisztába van vele, de legalább viccesen fogja fel, ö legyen a “A TANÚ” rá 🙂

KiütöttükmintCziglerabúvárt
Olvasó

De legalább már van kire leváltani Váradit, ha nem jönnek az eredmények 🙂

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés