Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hosszabbításban kapott ki a Kaposvár Kecskeméten

Hihetetlenül izgalmas mérkőzés volt. A vendégek az alsóházban folytatják.

KTE-Duna Aszfalt - Kaposvári KK 104-102 (26-25, 20-19, 24-30, 24-20, 10-8)

Bajnokság, 25. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
V: Tőzsér D., Balog Gy., Minár L. (Gorka Sz.)

KTE: Wittmann 14/9, Green 17/6, Djeraszimovics 21, Dramicsanin 14/6, Karahodzsics 14. Cserék: Molnár 10, Dimics 9/3, Mészáros 5/3,

Kaposvár: Ubilla 27/21 Johnson 26/12, Baki 11/9, Pustahvar 16/3, Hendlein 19. Cserék: Halász 4/3, Markovics -, Harazin 2,

Sok hibával és Baki kosarával kezdődött a mindkét csapat számára kulcsfontosságú meccs. Roppant feszült volt a hangulat, Djeraszimovics már a második percben kapott egy technikait. A Kaposvár volt nyugodtabb. Baki újabb triplát dobott, de Ubilla is betalált távolról, míg a hazaiaknál nem volt senki, aki a vezér szerepét magára vállalta volna. Ubilla második triplája után már tízzel vezetett a Kaposvár, időt is kértek a hazaiak. Rendezte a sorait a Kecskemét, a negyed hajrájában a vezetést is átvette. 26-25.

Jót tett a vendégeknek a szünet. Szigorítottak védekezésükön, visszavették a vezetést. Ismét nyílni kezdett az olló a kaposváriak felé. Iszonyatosan szoros volt a mérkőzés. A tétnek megfelelően nagy küzdelem, sok hiba, és hatalmas taktikai csata. 44-44-es eredménnyel, és Fekete Ádám időkérésével fordultak a csapatok az első félidő utolsó percére. Végül 46-44-gyel zártak a csapatok.

Jól kezdte a második negyedet a Kaposvár. 6-0-ás vendégroham után kapcsoltak a hazaiak, és vették át ismét a vezetést. Egy kosár itt, egy kosár ott. Egyik csapat sem engedte meglógni a másikat. 70-74 lett a harmadik negyed vége.

Hazai triplával indult az utolsó negyed, és ismét csak egy pont volt közte. Rengeteg volt a hiba, de a Kecskemét átvette a vezetést. 87-85-nél a hajrában Heindlein ziccert rontott, majd büntetőpárbaj borzolta a kedélyeket, amiből a Kecskemét jött ki jobban. Ubilla triplája, és egy elrontott kecskeméti támadás azonban visszahozta a Kaposvár esélyeit.

A találkozót végül hosszabbításra mentették a vendégek, de az utolsó öt percet jobban bírta a Kecskemét, és egy végletekig kiélezett meccset tudott megnyerni Forray Gábor csapata.

A Kaposvár hiába hajrázott nagyot, nem tudta ledolgozni a bajnokság elején összeszedett hátrányát, így az alsóházban folytatja, a Kecskemét a középházba került.

14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
BezseKtopiRubik75pantherPvsk Fanatic Recent comment authors
Bezse
Olvasó

Respekt a korrekt kecskeméti kommentekért

Bezse
Olvasó

Mi hibaztunk többet. Utolsó 10 buntetobol talan 2 ment be. Neztem statot : 12/23 itt , 23/29 ott . Volt meg 4-5 eladott labdank. Meg hát csak 6os rotacionk volt, nem voltunk meg kiloban sem…. Ha a Luka tudott volna játszani akkor nyerünk.

Ktopi
Olvasó

Óriási meccs volt, ahol a Kaposvár a kitűnő egyéni képességű játékosai mellett nagyon szép, jól megkomponált támadásokat is vezetett és fejezett be eredményesen. Hendlein előtt le a kalappal, 40 percet játszott, nem is akárhogyan. Szintén jár az elismerés a kaposvári szurkolóknak, végig remekül buzdították a sajátjaikat és a vereség és alsóház tudatában is éltették őket! Náluk talán csak a mi játékosaink küzdöttek nagyobbat 🙂 Sokadszor látjuk, hogy micsoda erőket mozgósítanak a játékosaink és folyamatosan buzdítják, támogatják egymást a pályán. Dramicsanin tegnap korán kivált, mások léptek a helyére és pótolták. Mészáros óriási munkát végzett a védekezésben, többször az ő kitűnő lábmunkájának… Olvass tovább »

Rubik75
Olvasó

A pécsiknek csak annyit,hogy ez itt a kaposvári csapat mérkőzése és ti jöttetek ide örömködni nem mi mentünk át a pécsi mérkőzéshez hozzászólni.A bajnoksághoz meg annyit,hogy sajnos az év eleji bénázás miatt buktuk be a középházat.Lehet mondani,hogy savanyú a szőlő de az igazság az,hogy azok a csapatok akik bejutottak a középházba a Kecskemét kivételével mindenkinék jobbak vagyunk az egymás elleni eredményben.És igen a Pécsieknél is akik a felsőházba jutottak valami óriási nagy mákkal.De még a Falconál is jobb az egymás ellenink.Ami miatt nem jutottunk be az a Szeged,Kecskemét elleni 4 vereség.De a Kecsotól pl. 1 ill 2 ponttal kaptunk ki.Ezért… Olvass tovább »

Koops
Olvasó

Grautálok a Kecskemétnek!!! 😉 Szép gyözelem! 🙂
Kaposvárnak meg az alsóházhoz csak így tovább ??✌️

redmiller
Olvasó

Elég hosszú ideig elég brutálisan, de au egész meccset nézve is elképesztő volt a Kaposvár tripladobása! Hát még Ubilla! Hányszor megléphettünk volna, erre partiba tartotta a csapatát valami hihetetlen triplákkal! Végére azért elfáradt… Mészáros jó rámászott

Kaposkosár KKK
Olvasó

Hàt ha ittt van igazság akkor én akàrmi legyek !!!
Hazai pályán TF től kikapott Pècs a felső ház tagja míg Kaposvár aki simán ver egy pècset alsóház .. sport társak hol az igazság ??

Pvsk Fanatic
Olvasó

Nem igazán akartam kommentálni pécsiként a kaposvári alsóházat, mert hát mégiscsak tisztességtelen a földön fekvő szerencsétlent rugdosni… De látom te nem emlékszel, hogy a Pécs is megverte a Kaposvárt…vagy csak savanyú a szőlő? 😀

Koops
Olvasó

5-0 után magyarázol???? Köszönjük a gratulációt a felsőházhoz! ?✌️

panther
Olvasó

Mi tizennégy meccset nyertünk az alapszakaszban, ti 11-et.

Ja, és Pécsett is simán kikaptatok.

Ez az igazság, “sporttárs”.

Mondjuk példát vehettél volna arról a kaposvári szurkoló társadról, aki rendkívül korrekt módon gratulált. Én inkább rajta keresztül ítélem meg a kaposvári szurkolókat, mint rajtad…

Jobb ez így, mindenkinek.

wolf88
Olvasó

Hát ez kur.va jó meccs volt!!!!!Gratulálok mindkét csapatnak, egyenlő felek küzdöttek ma szó szerint. Szerencsére a végén már rosszabbl dobták a kaposváriak a triplákat, így a KTE megnyerte a meccset!Szép volt FIÚK!!!!!!

asdasd
Olvasó

ez valami hihetetlen szar ötlettelen játék volt a KKK-tól, és hogy ennyi büntetőt kihagyni ilyen kulcs szituációkban a végén, az egyszerűen meg szánalmas…

Mandula
Olvasó

Üdv a klubban???

asdasd
Olvasó

szörnyű… 😀 erre azért így semmi pénzért nem fogadtam volna a szezon előtt (aztán jött a játékosokkal való balfaszkodás már a szezon kezdetén), hogy alsóházban lesz egy Alba, KKK páros 😀 hihetetlen..

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés