Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hosszabbításban győzte le a Szolnoki Olajbányász a Falcót – DOBÓKKAL FRISSÍTVE

Nagy küzdelem, alacsony színvonal.

  •   

Szolnoki Olajbányász – Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely 86-78 (13-11, 20-25, 18-15, 20-20, 16-8) - hosszabbítás után

Bajnokság, középszakasz, felsőház, 5. forduló
Szolnok
Győrffy Pál Attila, dr. Mészáros Balázs, Török Róbert (Bogárdi János)

Szolnoki Olajbányász: Badzim 17, Kovács -, Pallai 7/6, Subotic 21, Cakarun 13. Csere: Cummings 14, Pongó 6/6, Rudner 5/3, Gilszki 3/3.

Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely: Somogyi 19/6, Perl 23/9, Verasztó 2, Golomán 10/3, Keller 11/3. Csere: Barac 11, Sövegjártó -, Hawkins 2.

Somogyi szerezte a találkozó első pontját, míg az első mezőnykosárra két percet kellett várni: Perl szerezte. A szolnokiak első kosarát Subotic szerezte, triplát dobott. Cakarun és Keller kosarával folytatódott a mérkőzés, 5-5 volt az eredményjelzőn a negyedik perc végén. Nagyon gyenge első negyedet produkált a két tartalékos élcsapat, rengeteg hiba, rossz megoldások, bántóan kevés pont. A Szolnokból összesen hárman dobtak pontot, míg a vendégeknél Barac 3 ponttal a legeredményesebb tudott lenni. 13-11.

Fotó: Szolnoki Olajbányász

Keller szerezte a második negyed első kosarát, Pallai triplával válaszolt rá. Továbbra is inkább a küzdelem dominált, mintsem a jó játék lett volna jellemző a csapatokra. Perl triplájával vette át a vezetést a Falco, Cummings duplával vette vissza. Rudner kosara után pedig időt is kért Milos Konakov a Falco mestere. 21-18 volt ekkor az eredmény. Perl dobott triplát, de Cummings azonnal válaszolt rá. Beindult a pontgyártás mindkét oldalon, 28-27-es állásnál a hazaik kértek időt. A Falco Golomán büntetőjével egyenlített, de Badzim azonnal dobott egy triplát. Néha komikus jelentekkel “szórakoztatták” a csapatok a nézőket, elképesztő hibákat vétettek mindkét oldalon. Badzim és Somogyi szerzett pontokat az első félidő hajrájában, de Barac is betalált. A negyed csattanója Gilszikié volt, hármast dobott. 33-36.

Fotó: Szolnoki Olajbányász

Kosárváltással indult a második félidő, Keller triplájával viszont már egyenlíteni tudtak a vendégek. Somogyi is kosarat szerzett. Jelentős előnyt egyik csapat sem tudott összeszedni, igaz nem is játszott jól egyik sem. Badzim dobott fontos triplát, de Somogyi is betalált, így őrizgette minimális előnyét a bajnok. Pongó triplája is ült, a második után pedig már időt kértek a vendégek, mert átvette a vezetést a Szolnoki Olajbányász. Barac egyenlített, de Cakarun sem hibázott közelről. Somogyi triplája volt a negyed csattanója. 51-51.

Subotic szerezte a negyed első kosarát, de a Falco Golomán hármasával visszavette a vezetést. Subotic talált be ismét. 59-58, majd 62-61 is volt a táblán. A Falco nagyon jól szedte a támadólepattanókat, ennek köszönhetően vették át a vezetést három perccel a találkozó vége előtt. Hihetetlen izgalmak a negyed végén, a Szolnoki Olajbányász három ponttal “meglógott”, de Somogyi három büntetőt is bedobott, így döntetlennel fordultak a hajrára a csapatok. Subotic dobott egy duplát, Perl pedig bedobott két büntetőt.  Hosszabbítás következhetett. 70-70.

Badzim szerezte az első pontot a hosszabbításban, amire Somogyi válaszolt. Badzim szerzett fontos pontot, a Falco ráadásul hibázott a másik oldalon. Cakarun viszont bedobta, néggyel vezetett a Szolnok. Ezek kulcspillanatok voltak, a Szolnoki Olajbányász megnyerte a forduló csúcsrangadóját. 86-78.

  •   
HIRDETÉS

88 hozzászólás

88
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
35 Comment threads
53 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
41 Comment authors
RougeHeindrichSárgaPárnakimyeAranyalba Recent comment authors
Rouge
Olvasó

Döntő volt, hogy a 3. negyedben
(Kovács sérülése után) amikor a Falco a legjobban nyomott,
Badzim meg tudta fogni Perlt.

GRATULA!
Mindörökké OLAJKA!

Heindrich
Olvasó

Győztünk, szép volt! Túlértékelni nem kell, középszakasz még nem annyira éles. Hajrá OLAJ!!!

SárgaPárna
Olvasó

Hu… Erről az edzőmeccsről lemaradtam… Grat Szolnokra!

kimye
Olvasó

DOBÓKKAL FRISSÍTVE

TUTI???!

lol…

MAFCdrukker
Olvasó

A Szolnok egy kicsivel jobban akarta, ez a hosszabbításban jött ki. Cummings egyre jobban “él” a palánk alatt (nem mintha eddig nem ment volna neki), ha lehetne ilyet fogadni és fizetnének érte legalább 1,5-öt, most raknám döntőnek ezt a párosítást. A szurkolói része semlegesként: először is sok sikert a Szolnoki Olajkák csoportnak (a palánk mögött, az emeleten voltak, igényes drapival), szükség van az ilyen fiatal szurkolói csoportokra. A zászlólopás már kevésbé pozitív dolog, bár azt sem értem, miért volt a többiektől külön a zászlóvivő bácsi, azt meg végképp nem, hogy így miért vették el előle… Sokkal jobb ez a hangulat,… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

Szolnoki Olajbányász – Falco Volvo Alpok Autó Szombathely 86-78 (13-11, 23-22, 15-18, 19-19, 16-8)

Vezette: Győrffy, dr. Mészáros, Török

SZOLNOK: Badzim 17, Kovács, Pallai 7/6, Subotic 21, Cakarun 13. Csere: Cummings 14, Pongó 6/6, Rudner 5/3, Gilszki 3/3. Edző: Gasper Potocnik

FALCO: Somogyi 19/6, Perl 23/9, Verasztó 2, Golomán 10/3, Keller 11/3. Csere: Barac 11, Sövegjártó, Hawkins 2. Edző: Milos Konakov

RigoJancse
Olvasó

Ez a mérkőzés jól megmutatta, hogy a középszakasznak ebben és ilyen formában semmi értelme…
Gratulálok a Szolnoknak, remélem idén még találkozik a két csapat és megmutatják, hogy milyen egy színvonalas, sportszerű rangadó.

A mérkőzést egyértelműen azok élvezhették igazán, akik a Mindigo közvetítését nézték.
Az egyik “szakkommentátor” egyébként egy NSO “szaktekintély”, név szerint Fazekas Zoltán.

Roundmend
Olvasó

Még ha közbe-közbe a Szolnok fogható is, háromszor őket sem fogja legyőzni senki, főleg nem pályahátrányból. Nem szeretnék senkit kiábrándítani, de már most csalfa délibábot kerget az, aki megpróbálja elhinni, hogy a bajnoki cím nem e két csapat közt fog eldőlni és az sem nagy titok, hogy melyik javára…

Dudi
Olvasó

Üdv!
Meg volt a lényege ennek a meccsnek is. A Szolnok várja a második helyről a PO-t. Ennyi.
Vmi azt súgja, hogy fogunk még velük idén több meccset játszani.💛🖤

moldi56
Olvasó

Amit Győrffy Pál Attila játékvezetés címen előadott,maga a szánalom.Most nem akarom azt mondani,hogy majd minden itéletével bennünket sújtott,de a legegyszerűbb bedobást is hosszú percekig videózta.Falcósról ment ki,erre fel videózás után visszaadta nekik a labdát.A faultarány valami bődületes volt,amiben mi voltunk a szenvedő fél.Pongó kipontozódott,de Pallai és Rudner is hosszú pereket játszottak 4 hibával.A másik oldalon talán 2 embernek volt 3 faultja.Miért nem vonul már az ilyen vissza?

Artur Doki
Olvasó

Az említett úriember nívósan fütyült a szombati Ase-Pécs meccsen is.
Szó szerint copyzhatnám amit beírtál…szánalom.

Názáleti Blájen
Olvasó

Nem lehet, hogy tetűpárna az egyik nagyokos a két “szurkoló” közül akinek a hátába lett állítva a keze?

Lacika
Olvasó

Mindkét csapat hajtott, küzdött, a színvonal sajnos nem verdeste az eget.Nekünk volt egy kis tétje a meccsnek, a Falco számára nem igazán. Győztünk, az idényben elöszőr a Falco ellen. Ezen a meccsen Hawkins megmutathatta volna, hogy jobb játékos annál, mint amit eddig mutatott. Nem sikerült neki. Kívánom, hogy a két csapat a rájátszásban igazi
rangadókat vívjon. A Falco szurkolóknak balesetmentes utat kívánok.

Xero
Olvasó

Hú.. Hát ez.. 😀 Mondjuk nem számítottam nagyobb színvonalra. Ennyi rontott dobás szerintem mindkét csapat részéről vagy 3 meccs alatt jön össze. A második félidőben már nagyobb volt a pörgés, de azért messze volt a rendes színvonaltól.
Előzetesen az elmondottak alapján azért azt hittem, hogy a Szolnok első vonalából nemcsak Young fog hiányozni.. Így azért kicsit többet “vártam” volna tőlük, mondjuk valami olyasmit, amit a hosszabbításban mutattak. (Remélem, hogy Kovács sérülése nem lesz komoly.) Gratulálok a győzelemhez.
Nekünk meg.. legalább volt egy fárasztó edzésünk ma is.. 😀

2lee14
Olvasó

Grat Szolnokra!

Brazzo2022
Olvasó

Gratulálok Szolnokra, a hosszabbításban egyértelműen jobbak voltak. Szerintem a két legjobb magyar csapat játszott ma, és vàrhatóan fog is mèg a play offban, a tét emelkedésével sokkal jobb meccseket. Remélem mindkét csapat teljes kerettel. Ha tènyleg 78 éves bácsitól lett elvéve drapi, akkor csak remélni tudom, hogy egy-két jóérzésű Szolnok drukker visszajuttatja azt neki, minimum elnézèst kérve az atrocitásért. Minden tiszteletem, hogy valaki 78èvesen idegenbe elutazik a csapata után. Sosem fogom megérteni, mi szüksèg ilyen dolgokra, legyen szó bármelyik táborról 🙁

Marillion
Olvasó

Sanyí bácsi vigyázzon magára,mert hosszú az út hazáig! A drapi is reméljük meglesz! Az illetékeseknek űzenem ez legyen az életetek legnagyobb öröme!

fanaticfantastic
Olvasó

Ez nekem sem elfogadható. Nem vagyunk egyformák,na…

moldi56
Olvasó

Azért annyival könnyebb már,hogy a két várost végig autópálya köti össze,bár ettől még nem lett kevesebb a távolság.

Hmafino1
Olvasó

Azt azért nem gondoltam volna,hogy visszasírom a Knézy Jencit,mert amit ez a két mókus rendezett közvetítés címszó alatt…. A Szolnoknak gratula!

Rolex
Olvasó

Hol a kurva anyádba vagy sárgamoslék?
😅😅😅
❤️🖤

2lee14
Olvasó

Írjál már egyszer normális hozzászólást, ne csak vele foglalkozz istenem….

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Szolnoknak ahhoz, hogy behúzta a győzelmet ezen a roncsderbin, a Falconak meg azért, mert hosszabbításra tudta hozni így is idegenben. Nem gondolom, hogy ez volt a kosárlabda legjobb reklámja főleg, ha azt nézem, hogy a tabellán az első két csapat játszott, de legalább 40 percig nyitott volt, hogy ki örülhet a végén.

PL
Olvasó

Remélem annak a Falco szurkolónak nem lett baja, aki egy szektorral lejjebb ért földet…egy kisebb kozmikus utazás után.

Knézy Ernő
Olvasó

Itt is leszerepelt az USB.🙂
Jó utat haza!

Vulcano
Olvasó

Eddig normális volt a hangnem, szóval köszönjük, de nem kérünk belőled🙂

Knézy Ernő
Olvasó

Mi se belőled.
Takarodj haza😉

Vulcano
Olvasó

Itthon vagyok, szóval beszoptad😜

2lee14
Olvasó

Tudjuk hogy csak feszültséget generálni jársz fel ide, de ez most nem kell Ernő bácsi.

Marillion
Olvasó

Szerintem téged a saját szúrkolóitok többsége sem favorizál! Toljad csak nekem speciel nem fáj!

Knézy Ernő
Olvasó

Nem kell játszanod magad.

Marillion
Olvasó

WSrebornnak adok igazat,felesleges lenne egymást ekézni! A két csapat játszott egy edzőmeccs szinvonalú találkozót! A Szolnok pedig megérdemelt győzelmet szerzett mert tőbbet tett azért hogy nyerjen ma! A Falco “legyünk túl rajta” fellépése némiképp érthető,igy ma ennyíre volt elég! Aki/k újfent a sérülések adta több lehetőség ellenére sem mutatta/ák meg hogy kényszer/előlépve tőbbet tudna/k hozzátenni az/okkal bajnoki címért menni merész vállalás lesz ha a sérülések hosszabb távra is kitartanak a további sűrű programban! A szokásos sablon hogy támadunk de a vége a megszokott koreográfia adjuk oda Zozónak a labdát aztán had csinálja,és ha ő ma nincs akkor közte kb. 20-30!… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Pont ezért nem értettem Konakovot miért játszatta szinte végig Perlt és Somogyit.Ők ezzel a vereséggel jóformán semmit nem veszítettek (a presztizsen kívül).Váradival mi van? Mondjuk nem hiányzott,de azért furcsa volt hogy nem láttuk a kispadon sem.

heki
Olvasó

Első sorban Gratulálok Szolnoknak! Meccshez nincs hozzáfűzni valóm, de a játékvezetés színvonala nagyon gyenge volt. Egyre rosszabb a magyar játékvezetés.

Piffinger
Olvasó

CUMMINGS!!!

Ha döntőt játszunk, Ő lesz a döntö embere!!!

Gratula az egész csapatnak! Pallai Tomi is nagyon ott volt.

Petinek jobbulást!!!

HAJRÁ OLAJ!!!

Pbask
Olvasó

Az a poster dunk még Falcosként is szemet gyönyörködtető volt..Jó játékos.

Piffinger
Olvasó

Köszi szépen!

Milivoj
Olvasó

Gratulálok mindkét csapatnak, igaz, hogy szar meccs volt, de legalább izgalmas!
Aki a drapit elvette, szégyellje magát!
Viszont innék pár Falco sört, ide nem szállítanak?

Vulcano
Olvasó

Ha előbb szólsz valami jóravaló Falco szurkoló biztos vitt volna😂🍻🍺

fanaticfantastic
Olvasó

5%-os?

Milivoj
Olvasó

A feketeribizlisre kíváncsi lennék, majd az idegenbelin rákóstolok, de azért köszi

Vulcano
Olvasó

Ajánlom, nagyon finom.🤙

Vulcano
Olvasó

A pilsner az 4,9, a barna az 5,4, a búza 5,4, a ribizli pedig 3,3%.
Amúgy tudom ajánlani bármelyiket, a ribizlis kifejezetten finom😋🍻

Marillion
Olvasó

Ha jössz felénk a vendégem vagy rá,ha meg arra tévednék viszem!

Milivoj
Olvasó

Köszi Marillion, bár egyesek szerint, most nyaljuk egymás seggét, pedig ez a hozzáállás lenne szerintem a normális

Marillion
Olvasó

Tudod engem nem nagyon érdekel ki hogy látja ezt,felesleges itt az erőfitogtatás,azzal nem vagyok nagyobb a másiknál ha szapulom orba szájba! A leláton ezután is menni fog oda meg vissza! Nekem semelyik csapat szúrkolójával nincs bajom! A sport a szúrkolókért van és fordítva is! Jó meccsek legyenek, a bajnokság az alapszakasz első helyével nem dölt el!

Vulcano
Olvasó

Ámen!🔥

lakers24
Olvasó

Hát ha ez alacsony színvonalú meccs volt, akkor nem tudom milyen a magas színvonal…

Szurker
Olvasó

Először is gratulálok a szolnoki csapatnak a győzelemhez, bár sok haszna nem volt ennek a meccsnek egyik csapat szempontjából sem, sőt inkább csak ártott a hosszabbítás miatt.
Annyi pozitívum van, hogy legalább nem sérült meg senki.

Másodsorban szerintem röhej, hogy egy ilyen meccs alakulását (még ha nincs is túl sok tétje) se fullcourt-on, se a köztévén (ott főleg nem), se eredmenyek.com-on, csak ezen a szaros mindigon lehet követni… Nem tudom milyen technikai probléma lehetett, de vicc az egész.

Falco! 💛🖤

nyolcmegnyolc
Olvasó

A kövi Falco meccs 04.30.
Addig 10 nap. Nem pihenik addig ki magukat?
Mi sem panaszkodunk, pedig mi a MK-ban 3meccset játszottunk.

Szurker
Olvasó

Ugyanazt a szenvedős, hosszabbításos meccset játszotta végig mindkét csapat, úgyhogy ez plusz energiát is elvihet (plusz ugye nálunk a 600+ km utazás). A második hely meg ettől a meccstől függetlenül is kb. 85-90%, hogy meglesz nektek.
Ezekre a tényezőkre utaltam, mikor “hasznosságról” írtam.
Ettől függetlenül a pihi meglesz nektek 7 nap, nekünk meg 10 nap alatt, ez egyértelmű.
Középszakasz, én így szeretlek..

Az MK hasonlat szerintem felesleges ide, két külön sorozatról és lebonyolításról beszélünk.

2lee14
Olvasó

Hagyjuk is a meccset. Ez a két kommentátor zseniális volt. Tanítani kéne😂😂

fanaticfantastic
Olvasó

Gratula srácok! Kis tét,még volt nekünk. A Falconak,már semmi.Nekünk győzni kellett.Győztünk is. Köszönöm a csapatunknak! A Falcósoknak,balesetmentes utat kívánok ,hazafelé,Szombathelyre! Béke!

Vulcano
Olvasó

Korrekt.
Gratula a győzelemhez.
A rájátszásban pedig remélem összefutunk, hogy láthassunk egy igazi ízig vérig rangadót, ahol mindenkinek 100%-ot kell nyújtani. Mert mindkét csapat sokkal többet tud a mainál.

Hebri
Olvasó

Így is lehet…👍

Szurker
Olvasó

Így kell ezt, korrekt.
Gratula a győzelemhez nektek.

Marillion
Olvasó

TAPS,TAPS,TAPS! gratulálok Szolnokra!

red-black01
Olvasó

Szombathelyi haveromat hívom, milyen volt a meccs?
Azt mondja, lesz@rom, ilyen jól már régen szórakoztam.
Mondom neki, aztán min?
Erre meséli a két komikust :D.
Azt mondja végig visított, de a mérkőzés csúcspontja az volt, szakértett a két kommentátorzseni, hogy a kevés 68 ponttal akár meccset is lehet nyerni.
Aztán a Szolnok dobott egy kosarat, 70:68.
Utána Perlnek 2 büntetőt fújtak. Bedobja az elsőt, 70:69.
Erre az egyik humorista azt mondja:
“nnnna Perl bedobta az első büntetőt, itt már biztos hogy 68 ponttal nem lehet nyerni” :D:D

Pbask
Olvasó

Ezt ki is felejtettem 😂
Én mondjuk inkább tökönszúrás határán voltam tőlük:D

red-black01
Olvasó

Aki mínuszolt, az a kommentátorok haverja. 😀
Ha igaz, hogy ma ekkorát mentek, akkor üzenem nekik, tudok egy-két fellépést szervezni 😉

Soós Sándor
Olvasó

Azt is mondta az egyik hogy ha Falco jön a végén -2nél akkor nem nyerhetnek 🤦🏻‍♂️ Másik meg mondta neki hogy ha hármast dobnak nyerhetnek 😃

Vulcano
Olvasó

Ez a két csávó olyan, akinek foci meccsen el kell mondani, hogy a pálya közepén futkosó kapus az a bíró?
Ilyeneket mint ezek én is tudnék mondani😂
Elárulom a két szakértőnek, ha -3 lett volna még akkor nyerhettünk volna, bármilyen hihetetlen. Ugye 3+1.

MAFCdrukker
Olvasó

Erre a másik: “Azzal már nem!”

Aranyalba
Olvasó

Haverod jó szarul mesél vagy csak a memóriája szar. 68-68nál azt elemezték , hogy akét csapat előző 2 meccsén a Szoonok 69 pontot dobott. Milyen érdekes lenne ha harmadszor is 69 pontot dobnának és azzal nyernének. Majd amikor 70-69 lett megállapították, hogy itt már nem lehet nyerni 69 ponttal.

Názáleti Blájen
Olvasó

Hol van ilyenkor tetűpárna? disznót etet?

Marillion
Olvasó

Szeretne velünk találkozni, és bolyong a városban! Ja nem ezt csak álmodtam!

Bencur2021
Olvasó

Gratulalok a Szolnoknak a gyozelemhez.

Milos! Ugyesen pihentetted a maradek jatekosokat:) gratulalok. Az hogy Goloman osszeesik, fajlalja a labat vagy bokajat alig tud fel kelni, nem baj jatszon meg egy felidot csere nelkul egy tetnelkuli meccsen. Masodik felidoben kb nem is csereltunk ugyesen kihuztak hosszabibitasra leheto legrosszabb lett a vege.

Az hogy egy oregembertol elveszik a zaszlot, es utanna azzal fotozkodtok ahogy tapostok rajta 10 en az meg egy vicc. Es nem altalanositok, azoknak szol akik benne voltak.

Pbask
Olvasó

Erről van szó. Én ezért gratuláltam a Szolnok csapatának, akik pedig ennyire egy bitesek, az egy másik dolog.
Milost meg jó lenne valaki elmondaná. Nyerni akart,oké,de 4 fontos hiányzónkkal ezt mi a facé’ kellett, ráadásul hosszabbításban is, jó kérdés…Még ha múlna rajta valami.

Xero
Olvasó

Nem a legideálisabb, de amúgy meg nem volt akkora az iram, hogy most ettől el kelljen pityeredni szerintem. Gyurinak meg remélem nincs baja. Ha meg fáj tényleg a bokája, akkor csak van annyi esze szerintem, hogy jelzi, hogy csere kell..

Soós Sándor
Olvasó

Kik voltak a kommentátorok? Azonnal szerződtetni fogja őket a Commedy Central!
Azt mondja az egyik nagy esély volt, hogy Perl Zoltán Szolnokra szerződjön 2019-ben. 0 esély volt rá megsúgom…

Názáleti Blájen
Olvasó

de ráadásul egy monológban előadott dialógus volt

Hebri
Olvasó

Megértük, hogy egy kosarmeccs közvetítésen hiányzott a Jenő. Pedig ez nem kis dolog…

Pbask
Olvasó

Nem volt rossz meccs, de mindkét csapat a tudásának a 20 %át használta ki, de lehet sokat mondok. Nálunk úgy néz ki a limit 4 ember, főleg Beni összetett játéka, többet ne teszteljük,mennyi emberhátrányt bírunk el 😀 Az mondjuk kemény, hogy Hawkins így sem tud előrelépni, de az edző sem bízik benne láthatóan. Nem értem ám, miért kellett csere nélkül nekünk ezt lepörgetni második félidőtől,mikor amugyis tök mindegy volt. De legalább leszivattuk magunkat. A meccs színvonalánál a kommentátorok voltak már csak gyengébbek. Nem tudom honnan horgászták össze őket, de legyen itt egy hall of fame, a meccs végétől próbáltam jegyzetelni… Olvass tovább »

p.borisz
Olvasó

Ez a kettő….ááá
A meccs komolyan színvonal alttira sikerült…ezért egy baromság a középszakasz.
A tolvajkodásra meg inkább nem írnék semmit…tradíció..ja…

PL
Olvasó

Hogy jön egy zászlólopás a tradicióhoz?

Persze, hogy van emlegetve, és elhiszem, hogy nehéz téma nektek.

De a zászlólopás az egy külön dolog. A tradiciók meg egy másik.

Hangoztatni is fogjuk. Majd addig becsukjátok a szemeteket.

Becsülendő…az bizony. Nekünk! 🤫

p.borisz
Olvasó

A tradíció annak az, aki érti a jelentését és fel tud nőni hozzá. A tolvajok nem ezért járnak meccsre, nem is akarják érteni és pont. De ők is hozzátok tartoznak, szóval…

nyolcmegnyolc
Olvasó

Nekem most úgy tűnik, hogy a Falcoból hiányzott 4 ember. Az Olajban, nem volt Young, Taiwo, Kovács pedig megsérült.

Hebri
Olvasó

Ja, tényleg majdnem ugyanaz.

Ewing
Olvasó

+ Zsíros

WSreborn
Olvasó

Lapozzunk….

Süllyedő Zászlóshajó
Olvasó

Újabb “elhagyott” falcos drapi😅 Tényleg csodál mindenki titeket, hogy lehettek ekkora barmok 😃

Kovacs
Olvasó

Egy 78 éves ember zászlóját lelopni kurva nagy dolog…..
🤮🤮🤮🤮

heki
Olvasó

Ember, az egy Falcos drapi volt, amit egy 78 éves ember mindenhova visz. Nem hinném, hogy ilyeneket kellene ellopni.

WSreborn
Olvasó

Lehetne inkább a kosàrlabda a tèma?

Németh Róbert
Olvasó

Valamit a meccsről?
Sajnos nem láttam.
Köszönöm.

Hebri
Olvasó

Szerencsés vagy, hidd el!

Pbask
Olvasó

Újabb kommentgeneráló kamunickhez van szerencsénk?

Süllyedő Zászlóshajó
Olvasó

Nyugi, a meccset is végig néztem. 🙂

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés