Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hosszabbítás után veszített a Jászberény

A kék-fehérek egy régi ismerőssel találkoztak a losonciaknál.

Jászberényi KSE – BKM Lučenec 76-82, hosszabbítás után

Szaniszló Sándor Emléktorna
Miskolc, Miskolci Egyetemi Körcsarnok

JKSE: Staten 22/3, Brbaklics 8, Reed 18/3, Alekszandrov 16/12, Lajsz 5. Csere: Mészáros 7/3, Búzás -, Szigedi -.

Losonc legjobb dobói: Caffey 20, Murray- Boyles 17, Musil 16.

A miskolci Szaniszló Sándor Emléktornán játszotta első edzőmeccsét a Jászberényi KSE, melynek ellenfele a szlovák élvonalbeli Losonc volt.

Nikola Lazics együttese címvédőként érkezett a kupára. Tartalékos felállásban is nagyot küzdött, és negyven percig méltó ellenfele volt riválisának. A rendes játékidő 69-69-es eredménnyel zárult, a hosszabbításra elfogyott és elfáradt a magyar együttes.

Érdekesség, hogy a losonciaknál játszik a jászberényiek korábbi amerikai hátvédje, Mike Caffey is, aki 20 pontjával csapata legjobbja volt.

fotó: BK Lucenec Facebook oldala

15 hozzászólás

15
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
jb17lajamoldi56Szabó Gabigulyasszabolcs00 Recent comment authors
gyurobin776
Olvasó

amugy is madarak olyanok mint az a teszefosza okorn

Aramis
Vendég
Aramis

A teszefosza Okorn aki MAGYAR BAJNOK lett a csapatával? 😘
Azért én szurkolok nektek, hogy jövőre is NB1-es csapat legyen jászberényben.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Kedves tőled, hogy jót kívántál nekünk, ellenben miért ne lenne első osztályú csapat itt jövőre? A kiesés elsőszámú várományosai azért nem mi vagyunk 😁

Aramis
Vendég
Aramis

Ne is legyetek.
Én szurkolok Nektek.
A szolnokot verjétek úgy el ahogy tavaly is! 😀😀😀

greyeminent
Olvasó

Tavaly megnyerte a Jászberény ezt a tornát, most meg már el is szálltak. Szép szezon elé néznek….. Szponzor elpárolt tőlük, nem lesz ott semmi lassan… Ja és a volt szponzor csarnokot épít, de nem nekik….. Köszi Pista!

gulyasszabolcs00
Olvasó

6 sorban ennyi baromságot írni már – már csoda számba megy. 😀😀
Valami személyes ügy nagyon frusztrál téged, sértődöttségből viszont nem célszerű véleményt nyilvánítani, persze ez csak jó tanács. Mint ahogy az is, hogy ha berényi vagy, akkor írj a saját neveden kritikát, Szabó Gábort én nem ismerek a csarnokból (ergo valószínűleg nincs is), ha meg nem vagy helyi, akkor felesleges időt pazarolnod ezekre a dolgokra.
Annyit azért árulj el itt nekünk, hogy ki az a Pista, akinek köszönhetően a régi (?) szponzor (?) nem nekünk épít (?) csarnokot? 😀

moldi56
Olvasó

Tudod te nagyon jól,ha nem lett volna egy (nem is egy,hanem két)csapatra való sérültünk,a Berénynek momentuma sem lett volna.
Mintahogy a Falco sem lett volna bajnok.A Szolnok gyűlölettől már se nem látsz,se nem hallsz.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Moldi, azért ez így elég erős. Picit több tiszteletet érdemel a tavalyi csapatunk, ahogy a bajnok Falco is. December végén a teljes csapattal játszó Szolnok hazai pályán 5 ponttal verte a légiós center nélkül felálló Jászberényt, amelynek a legvégén meccslabdája is volt. Szerintem inkább Önök emésztik meg elég nehezen a történteket, amit egyébként maximálisan megértek, de elég meredek ilyen kijelentéseket tenni. Nyertünk Önök ellen kétszer is, 9 év után nekünk is kijárt ennyi, el kell engedni már ezt. Jön az új szezon, a költségvetés Szolnokon semmit sem változott, meg lehet mutatni, hogy sérülések nélkül simán megelőzik-e a Falcot. Egyelőre nem… Olvass tovább »

laja
Olvasó

Gulyasszabolcs00! Örülök neki,hogy még el sem kezdődött a bajnokság de Ön már tudja ,hogy mi kit nem leszünk képesek legyőzni. Szép hozzászólás ez egy megyei ember szájából. Tudjuk,hogy a legutóbbi bajnokságban simán lefeküdtek a filkónak és az volt a cél,hogy a fél csapatát elveszítő Olajt minden áron meg kell verni a többi nem számít. Ez is gyönyörű dolog! Azt azért elárulhatná,hogy miért nyal ennyire a filkónak? Amennyiben azt akarja elérni ami a két vas megyei csapat szurkolói között van akkor jó úton jár. Én azért még most is drukkolok a Jászberénynek és ezt pár szurkolótársam nevében is mondhatom,de közel vagyunk… Olvass tovább »

gulyasszabolcs00
Olvasó

Van baj úgy látom. Pont én törekedtem végig arra a tavalyi évben (is), hogy a két csapat szurkolói között baráti kapcsolat legyen. Ezt sokszor hangoztattam is, emellett több szolnoki meccsen is ott voltam, sőt még két idegenbeli találkozójukat is a helyszínen tekintettem meg, a vendégszektorban! A jászberényi meccsen a vasúttól a csarnokig kísértem az Olaj tábort, amelynek utána többször is megköszöntük (nyilvánosan is) a világszínvonalú szurkolást. Amíg nem volt nálunk első osztályú csapat, évekig jártunk a Tiszaligetbe, többünknek bérlete is volt. Pár hete pedig szolnoki szurkolókkal együtt mentem Zágrábba a Fradi meccsre, tekintettel arra, hogy több tucat emberrel jó barátságban… Olvass tovább »

laja
Olvasó

Régen nevettem ilyen jót úgy ,hogy nincs is mit hozzá fűznöm.4 emberük összeinjekciózva játszott ellenünk de a filkó ellen egyik sem játszott utána. Ott miért nem voltak összeinjekciózva?

gulyasszabolcs00
Olvasó

A jászberényi fórumozók meg rajtad derülnek kifejezetten jókat. Meg pár szolnoki is…

jb17
Olvasó

Van baj, nem is kicsi. A célod ezzel mi is? Fejtsd ki légyszíves 🙂

Aramis
Vendég
Aramis

Mint ahogy ti sem vagytok bajnokok és kupagyőztesek 6-szor ha nem 3-4-szerese a költségvetésetek a többi csapathoz képest.
Magas lóról…

laja
Olvasó

8+8 az a hat nuni! Halvány gőzöd sincs az egészhez csak ugatsz minden Szolnokot érintő cikkhez. Persze tudom hol szerezted a sárga cédulád még a bagáryval együtt.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés